Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρχιεπίσκοπος Χαλεπίου: “Σώστε μας από τους τζιχαντιστές”

Έκκληση προς τη Δύση απηύθυνε ο αρχιεπίσκοπος του Χαλεπίου Ιωάννης-Κλήμης Ζανμπάρτ να σώσει την Συρία από τους «τζιχαντιστές μισθοφόρους που σκοτώνουν οποιονδήποτε μιλά για δικαιώματα, δημοκρατία και πολιτική και θρησκευτική ελευθερία».

Ο αρχιεπίσκοπος ζητά τη ανάληψη σοβαρής δράσης στην Συρία και περιγράφει με μελανά χρώματα τα βασανιστήρια, τις σφαγές του Ισλαμικού Κράτους κατά των αθώων ανθρώπων στην Συρία.

«Η Συρία έχει πλημμυρίσει στο αίμα. Έχουν καταστρέψει την οικονομία μας, τη βιομηχανία, τις εκκλησίες, τα πάντα», είπε.

Ζήτησε επίσης από τις δυτικές δυνάμεις να υποστηρίξουν τους Χριστιανούς και να αναζητήσουν μια πολιτική λύση στην Συρία.

Τον περασμένο μήνα 50 χριστιανοί δολοφονήθηκαν, πολλοί από αυτούς με άγριο τρόπο. Τρεις Ασσύριοι Χριστιανοί δολοφονήθηκαν, πριν λίγες ημέρες.

Οι Χριστιανοί της Συρίας έχουν υποφέρει ιδιαίτερα από τους τζιχαντιστές. Αυτή την στιγμή το ΙΚ κρατά ως ομήρους 200 Ασσύριους Χριστιανούς και απειλούν να τους σκοτώσουν, ζητώντας λύτρα εκατομμυρίων δολαρίων.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η δυσι ειναι δαιμονική και τους ταΐζει για να μας σφαξουν ολους .
    Στον Θεό και σε ορθόδοξα έθνη στραφήτε για βοήθεια ,οχι σε εμας ....
    Εμείς θα περάσουμε τρισχειρωτερα ....Και μαλλον εσεις θα μας βοηθήσετε με τις προσευχές σας γιατι εμείς δεν προσευχόμαστε , εμείς πιστεύουμε στο ευρώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]