Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΝΑΤΟ: Παρουσιάζει την Ρωσία τώρα ως αφορμή επέμβασης στην Μέση Ανατολή

Καιρό τώρα έχουμε εκτιμήσει ότι δυστυχώς η σύγκρουση «γιγάντων» πλησιάζει και η απευθείας αντιπαράθεση ΝΑΤΟ-Ρωσίας μοιάζει αναπόφευκτη, καθώς η «Αρκούδα» γονατίζει τους μισθοφόρους των παγκοσμιοποιητών.

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg δήλωσε, κατά την διάρκεια συνάντησης των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ότι η συμμαχία είναι έτοιμη, αν κριθεί αναγκαίο, να στείλει χερσαίες δυνάμεις, για την προστασία των συνόρων της Τουρκίας με την Συρία από την δήθεν «ρωσική απειλή», ενώ στην ουσία η Ρωσία βοηθάει στην εξολόθρευση των ισλαμιστών-δολοφόνων, τους οποίους η Δύση εξέθρεψε και τώρα υποτίθεται τους μάχεται.

«Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο και ικανό να υπερασπίσει όλους τους συμμάχους του, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας έναντι ενδεχόμενων απειλών», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.

Στη Συρία, «οι ρωσικές ενισχύσεις της τελευταίας εβδομάδες έχουν μία χερσαία δύναμη σε μέγεθος τάγματος» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως υπάρχει «πυροβολικό, πυραυλικές δυνατότητες μεγάλου βεληνεκούς και δυνατότητες αεράμυνας».

Η Ουάσινγκτον επανέλαβε ότι δεν θα συνεργαστεί με την Ρωσία στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Συρία, με τον αμερικανό υπουργό Άμυνας Άστον Κάρτερ να τους χαρακτηρίζει «θεμελιώδες σφάλμα».

Ε βέβαια, επιτρέπεται να βομβαρδίζουν μόνο οι Αμερικανοί, οι οποίοι θέλουν να θέσουν την Μέση Ανατολή υπό τον πλήρη έλεγχό τους, με ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων.

Η Τουρκία δε, πέραν του ότι φιλοξενούσε ισλαμιστές στα εδάφη της και τους εκπαίδευε, διατηρεί την λεγόμενη «νεκρή ζώνη», που παρουσιαζόταν ότι δημιουργήθηκε για την προστασία των προσφύγων και ως πεδίο στρατιωτικών επιχειρήσεων με στόχο του τζιχαντιστές, αλλά στην πραγματικότητα συνιστά de facto ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, που χρησιμοποιείται για την προστασία των ισλαμιστών που εισέρχονται στην χώρα από την Τουρκία.

Η υποκρισία στο απόγειό της. Η Ρωσία όπως έχει αποδείξει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και ούτως ή άλλως ο δρόμος προς την Συρία για τον ρωσικό στρατό περνάει μέσα από την Τουρκία. Ήδη πύραυλοι από ρωσικά πολεμικά πλοία από την Κασπία, προσγειώθηκαν σε στόχους των ισλαμιστών στην Συρία, σφυρίζοντας προς την γείτονα.



Πηγή Πυγμή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σκυλι που γαβγιζει μη το φοβασαι.

    Οι νατοϊκοι "συμμαχοι" στις "απειλες" ειναι μανουλες! Αλλα μεχρι εκει!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]