Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση δολοφονεί τους Έλληνες πολίτες...

Καθημερινές τραγωδίες και δράματα στην κατοχική Ελλάδα του "πρώτη φορά αριστερά" μνημονίου
Σε οικονομικό και φυσικό δολοφόνο μετατρέπονται οι κρατικές υπηρεσίες, που εκτελούν τυφλά τις εντολές της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου

Φόρο καλείται να πληρώσει ένας άνεργος από τη Θεσσαλονίκη επειδή είχε εισόδημα από... τόκους 0,26 ευρώ!

Ο καταγγέλλων, χωρίς σπίτι ή αυτοκίνητο στο όνομά του, έστειλε μήνυμα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη γνωστοποιώντας ότι του ήρθε εντολή να πληρώσει φόρο 65,99 ευρώ, αφού είχε έσοδα από τόκους, 26 λεπτά. Έκανε τροποποιητική δήλωση, μάλλον όμως... μάταια, αφού κινδυνεύει με πρόστιμο.

To e-mail του καταγγέλλοντα δημοσιεύει το cretalive.gr:
Κύριε Μιχελογιαννάκη,
το 2013 και 2014 ήμουνα άνεργος, φιλοξενούμενος, χωρίς σπίτι και χωρίς αυτοκίνητο (τις πινακίδες της παρέδωσα τέλος του 2012).
Έκανα την δήλωσή μου 3/6/2015 και ο φόρος είναι 0. Στις 19/10/2015 βλέπω στην μερίδα μου και βλέπω ότι το σύστημά σας μου κάνει τροποποιητική και μου βγάζει φόρο να πληρώσω 65,99. Αυτό το έκανε διότι είχα δηλωθέν εισόδημα από τόκους 0,26 και δεν έβαλα αποδείξεις, (στην δήλωση που έκανα δεν μου ζητούσε αποδείξεις). Εγώ μόλις το είδα έκανα τροποποιητική με αποδείξεις και βγάζει 0 φόρο, αλλά μάλλον θα μου βάλετε πρόστιμο παραπάνω από 65,99 σαν εκπρόθεσμη. Τα έδειξα στην εφορία και ο υπάλληλος έβαλε τα γέλια.
Έκανα αγώνα για να ξαναβγείτε, διότι είχα την εντύπωση ότι θα βοηθήσετε τους φτωχούς. Μάλλον έκανα λάθος και θα κάνετε χειρότερα από τους προηγούμενους. Σας παρακαλώ θέλω να με απαντήσετε.
Υστ. Σας στέλνω και την πρώτη φορ. δήλωση.
Ο κ. Μιχελογιαννάκης εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση. «Είναι ντροπή για ένα ποσό 0,26 λεπτά του ευρώ ένας άνεργος φιλοξενούμενος, χωρίς σπίτι, χωρίς αυτοκίνητο να καλείται να πληρώσει 65,99 ευρώ και επειδή δεν κατάφερε εμπρόθεσμα να δώσει αποδείξεις που να δικαιολογούν τα 0,26 λεπτά να κινδυνεύει και με πρόστιμο λόγω καθυστέρησης της κατάθεσης της τροποποιητικής. Ντροπή» τόνισε.

Έπεσε από τα βράχια της Ακρόπολης δηλώνοντας "εγώ φυλακή δεν θα κάνω"...

Μια τραγωδία έκρυβε η αυτοκτονία από το βράχο της Ακρόπολης ενός 60χρονου άνδρα, ο οποίος σήμερα Τετάρτη (21.10.2015) είχε ένα σοβαρό δικαστήριο και πίστευε πως καταδικαστεί και θα καταλήξει στη φυλακή.
Το πτώμα του αυτόχειρα βρέθηκε στα βράχια κάτω από την Ακρόπολη στο Διονυσιακό θέατρο το απόγευμα της Τρίτης (20.10.2015) και έπειτα από αναζητήσεις ανδρών της Άμεσης Δράσης, που είχαν ειδοποιηθεί από τη σύζυγο του αυτόχειρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του 60χρονου άνδρα κατέθεσε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, πως το πρωί ο άνδρας της φαίνονταν πιεσμένος αλλά και τρομοκρατημένος.
Μάλιστα φέρεται να της αποκάλυψε μόλις το πρωί της Τρίτης 920.10.2015), ότι έχει ένα σοβαρό δικαστήριο και φοβάται πως θα καταδικαστεί και θα καταλήξει στην φυλακή λέγοντας της χαρακτηριστικά πως: «...εγώ φυλακή δεν θα κάνω».

Το πρωί της ίδιας ημέρας έφυγε από το σπίτι του στην Ανάβυσσο, λέγοντας στην σύζυγό του πως θα κατεβεί στο κέντρο της Αθήνας για να δει κάποιους γνωστούς του κοντά στην περιοχή της Ακρόπολης, για να συζητήσει το θέμα που τον "έκαιγε", ώστε ακόμα και την υστάτη στιγμή πριν το δικαστήριο να βρεθεί μια λύση.

Το μεσημέρι η γυναίκα άρχισε να ανησυχεί λόγω της απουσίας του άνδρα της και με δεδομένη την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση επικοινώνησε με την Άμεση Δράση, ενημερώνοντας το κέντρο της Υπηρεσίας πως ο σύζυγος της δεν έχει δώσει σημεία ζωής, συμπληρώνοντας παράλληλα πως θα πήγαινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ακρόπολης.

Αμέσως περιπολικά της Άμεσης Δράσης άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή, μέχρι που την λύση του μυστηρίου έδωσε ένας κάτοικος κοντά στην Ακρόπολη, ο οποίος είδε έναν άνδρα να πέφτει στα βράχια στο Διονυσιακό θέατρο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα και αμέσως ενημέρωσαν την σύζυγο του, η οποία στο άκουσμα της είδησης υπέστη σοκ.

Μετά το πρώτο σοκ, η συντετριμμένη γυναίκα έψαξε στα πράγματα του αυτόχειρα συζύγου της και βρήκε δυο σημειώματα για την ίδια και τα παιδιά τους, όπου ο 60χρονος εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία με προεξέχουσαν αιτία το δικαστήριο που είχε για προσωπική του υπόθεση.

Σχόλιο ιστολογίου: Την "περίπτωση" Μιχελογιαννάκη, φυσικά δεν την σχολιάζουμε, αφού ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια κριτικής ή ακόμη και... περιγραφής. Στην άλλη περίπτωση, πιστεύουμε πως γίνεται πλέον κατανοητό ότι την παραμονή μας στο ευρώ θα την πληρώσουμε με το αίμα μας, ακόμη και με τη ζωή μας. Η παρούσα κυβέρνηση, η οποία αποδεικνύεται τυφλό όργανο των μνημονιακών - κατοχικών δυνάμεων (βλ. γερμανική Ευρώπη), αδιαφορεί πλήρως για τους πολίτες, αφού τους αντιμετωπίζει ως "νεκρούς" που σκυλεύει απλά τα πτώματά τους...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]