Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι τελικά νέοι “εφιάλτες”;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι Ευρωπαϊκές παρεμβάσεις κορυφαίων στελεχών της ΕΕ για συνεργασία Ελλάδος – Τουρκίας με για κοινές περιπολίες των δυο χωρών στο Αιγαίο Πέλαγος για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών.
Παρ΄ ότι λοιπόν, η Ελληνική Κυβέρνηση εν πρώτοις απέρριψε αυτές τις εκ του πονηρού πρωτοβουλίες, η “Ελλήνων Πολιτεία” ωστόσο, εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου, απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση προκειμένου να της καταστήσει σαφές πως, θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι αρνητική στις πιέσεις που θα συνεχίσουν να ασκούνται από πλευράς της ΕΕ.

Στο παρακάτω δε, Δελτίο Τύπου προτείνουμε στην εθελόδουλη κυβέρνηση των Αθηνών και λύση στους ισχυρισμούς και τις αιτιάσεις της ΕΕ:
«Με αφορμή την χυδαία πρόταση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά και της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ για κοινές περιπολίες Τούρκων και Ελλήνων στο Αιγαίο, η “Ελλήνων Πολιτεία” καλεί τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά να πάρουν σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις σε ένα άκρως Εθνικό θέμα που ξεπερνάει τα όρια του κυβερνητικού τους έργου και αφορά όλον τον Ελληνισμό. Ταυτόχρονα οι Ευρωπαίοι εταίροι και δανειστές να ξεκαθαρίσουν και οι ίδιοι τι ακριβώς θέλουν από τους Έλληνες και την Ελλάδα, την οποία έχουν μετατρέψει σε πειραματόζωο τα τελευταία πέντε χρόνια με την επιβολή των μνημονίων.
Μεγάλη επίσης, είναι η ευθύνη και του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου ο οποίος θα πρέπει άμεσα να κάνει διάβημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να ζητήσει δεσμεύσεις για την ακεραιότητα των θαλάσσιων συνόρων μας και την προστασία των Εθνικών μας δικαιωμάτων, όπως αυτά έχουν καθοριστεί και συμφωνηθεί από τους διεθνείς οργανισμούς και την ελληνική πολιτεία.
Αν οι Ευρωπαίοι θέλουν να διαφυλάξουν τόσο τα σύνορα της ΕΕ όσο και των χωρών μελών από την εισβολή προσφύγων και λαθραίων στοιχείων μέσα στο έδαφός τους, θα μπορούσαν να αποφασίσουν μέτρα πιο αποτελεσματικά και ουσιώδη.
Για παράδειγμα θα μπορούσε η ΕΕ να συμφωνήσει με την Τουρκία τις κοινές πεζές στρατιωτικές περιπολίες Ελλήνων και Τούρκων στα παράλια της Τουρκίας και όχι στις Ελληνικές ακτές.
Γιατί προφανώς το Αιγαίο δεν ανήκει…. στα ψάρια του, αλλά στην Ελλάδα. Ανήκει σε όλους εκείνους τους Έλληνες ήρωες που έδωσαν το αίμα τους στα γαλάζια νερά του Αρχιπελάγους.
Έτσι, μια απόφαση περί “κοινής περιπολίας” στο Αιγαίο με την Τουρκία, θα είναι ηθελημένη απόφαση προμηνύματος διχοτόμησης του Αιγαίου από την πλευρά της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Μια τέτοια τετελεσμένη πράξη, αποτελεί για το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτεία” Casus Belli και ανοίγει διάπλατα την πόρτα της παραπομπής των υπευθύνων στο Ειδικό Δικαστήριο με το ατιμωτικό αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ».
Ωστόσο, επειδή θεωρώ πως όλα είναι προσχεδιασμένα από την ΕΕ και τις ΗΠΑ και επειδή δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη στην παρούσα Ελληνική Κυβέρνηση, είμαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσω ένα σχετικό απόσπασμα κειμένου - παρ΄ ότι δεν το υιοθετώ σε όλα του τα σημεία - που έφθασε εις χείρας μου από ανώνυμο αποστολέα, που όπως γράφει αποτελούσε μέλος της ομάδος εξουσίας της παρούσας κυβέρνησης και ο οποίος αναλώθηκε κατά κυριολεξία επί πολλά χρόνια για να μπορέσει να έρθει η “αριστερά” στην εξουσία:
«…..παράλληλα αφέθηκαν ελεύθεροι χιλιάδες λαθρομετανάστες, που διαχύθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλοι αυτοί, μαζί με εκείνους που θα έλθουν στην χώρα μας τους επόμενους μήνες θα αποτελέσουν τον μεγάλο στρατό της καλά προετοιμαζόμενης “επανάστασης”….Όλοι μαζί προετοιμάζουν την επιβολή ενός ανελεύθερου καθεστώτος με βάση το λενινιστικό δόγμα “αν δεν μπορέσουμε κοινοβουλευτικά, τότε μας μένει ο δρόμος της επανάστασης μαζί ακόμη και με τον διάβολο”. Έτσι, συγκροτείται και σχηματίζεται ένας ιδιότυπος “στρατός” μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων φανατικών τζιχαντιστών, που φθάνουν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες, που την κατάλληλη στιγμή θα εξαπλωθούν σε ολόκληρη την χώρα και θα καταπνίξουν κάθε αντίσταση…”.
Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να μας ανησυχήσουν πάρα πολύ!! Να μας ξυπνήσουν από το λήθαργό μας και να μας επαναστατήσουν. Τα οικονομικά δεινά ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται. Τα Εθνικά δεινά όμως, είναι προ των πυλών.
Δεν “χορτάσαμε” Εθνικές ήττες τόσα χρόνια;
Δεν μας “χόρτασε” ο ξεριζωμός του Ελληνισμού της Σμύρνης το ’22; Δεν μας “χόρτασε” ο ξεριζωμός του Ελληνισμού της Πόλης το ’55;
Δεν μας “χόρτασε” η διχοτόμηση της Κύπρου το ΄74;
Δεν μας “χόρτασε” η παραχώρηση στους Τούρκους του δικαιώματος γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο (Ίμια) το ΄96;
Φθάνει πια!! Μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν νέα καταστροφή της Πατρίδος. Μια καταστροφή που κάποιοι κύκλοι επιμελώς απεργάζονται επί δεκαετίες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθύνω δυο κουβέντες στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, θεωρώντας πως απέμειναν μέσα του κάποια ελάχιστα ψήγματα πατριωτισμού!! Στον Πάνο Καμμένο που κατάπιε αμάσητο τον Εθνοκτόνο Νόμο για την παραχώρηση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς. Που κατάπιε αμάσητο το “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα” του Αλέξη, που κατάπιε επίσης, αμάσητες τις προεκλογικές αναφορές του Αλέξη για την κατάργηση στο όριο του 3% για είσοδο κόμματος στη Βουλή, που έκανε πως δεν άκουσε τις δηλώσεις για την κυβερνητική παρέμβαση στην Παιδεία και στο μάθημα των Θρησκευτικών, που συζητά με ευρωπαίους αξιωματούχους για τον ευρωστρατό και για τα σύνορα της Ελλάδος και τη διαχείρισή τους από την Frontex, που δεν έκανε καμιά ανακοίνωση κατά της ανεξέλεγκτης και επικίνδυνης εθνικά ψηφοθηρίας στη Θράκη…

Θα του πω λοιπόν, πως του δίνεται από την Ιστορία η τελευταία ευκαιρία!! Να εγκαταλείψει αμέσως τον κυβερνητικό Τιτανικό. Να εναντιωθεί σε όλα τα δεινά που θα φέρει στην Πατρίδα ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο αριστερός τρόπος “διαχείρισης” των αποβλήτων είναι χειρότερος από τον δεξιό! ΦΥΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! Θα βρει άλλους καλοθελητές ο Αλέξης για να συνεχίσει τον Εθνοκτόνο αγώνα του!

ΥΓ.: Αυτή την πρότασή μου στον Πάνο Καμμένο την λέω για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά δημοσίως! Η πρώτη ήταν στις 4 Οκτωβρίου 2015, όταν και μου τηλεφώνησε ο Υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ!!

Επικοινωνία με τον συντάκτη
egerssi@otenet.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]