Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν τολμούν να μαζέψουν τους νεκρούς τούρκους στρατιώτες (video)

Η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας γίνεται καθημερινά ολοένα και χειρότερη για την κυβέρνηση και την μορφή της Τουρκίας. Οι περιοχές των Κούρδων αντιστέκονται σθεναρά και έχουν δημιουργήσει πανικό τόσο στην Αστυνομία όσο και στην τουρκική Στρατοχωροφυλακή.

Χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο παράδειγμα του χτυπήματος που έγινε από τους Κούρδους στην περιοχή Ντάγλιτζα του νομού Χακκάρι, όπου χρειάστηκε να περάσουν 24 ολόκληρες ώρες για να ανακοινωθεί από την τουρκική κυβέρνηση ο τραγικός απολογισμός της κουρδικής επίθεσης. Στην ανακοίνωση των Τ.Ε.Δ. αναφέρεται πως σκοτώθηκαν 16 στρατιώτες και τραυματίστηκαν 6, ενώ το ΠΚΚ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για 31 νεκρούς. Πλήρως επιβεβαιωμένο πάντως πως μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνεται κι ένας συνταγματάρχης. Υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό Νάρκη που είχε τοποθετηθεί σε δρόμο στην Ντάγλιτζα του νομού Χακκάρι, εξερράγη από ΠΚΚδες την ώρα που περνούσαν δύο θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα.
Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Χαμπέρ-τουρκ, Φατίχ Αλταϊλί, μέσω του τουίτερ υποστήριξε πως ο αριθμός των νεκρών στρατιωτών στην Ντάγλιτζα είναι πάνω από 30… Και υποστήριξε κάτι ακόμη θλιβερό… Ο Αλταϊλί ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, οι νεκροί στρατιώτες είναι πάνω από 30 και οι σοροί τους βρίσκονται στα χέρια του ΠΚΚ.

Τους νεκρούς δεν τους περιμάζεψε καμία στρατιωτική μονάδα και κανένα ασθενοφόρο, προφανώς φοβούμενοι επανάληψη επίθεσης (σημειώνουμε ότι είναι η 7η φορά που οι τουρκικές δυνάμεις δέχονται θανατηφόρα επίθεση στο συγκεκριμένο σημείο).
Προφανώς τα πτώματα των νεκρών στρατιωτών κείτονταν εκεί για ώρες, και καμία κρατική μονάδα δεν πήγαινε να τους πάρει! Μέχρι που μετέβησαν ντόπιοι και τους περισυνέλλεξαν.
Εντυπωσιακή είναι και η μεγάλη λακκούβα που προκλήθηκε από την βόμβα που είχε τοποθετηθεί εκεί. Και φυσικά αποδείχτηκε πως όλα τα τεθωρακισμένα οχήματα, προστατεύουν μεν το προσωπικό αλλά μέχρι ένα όριο…



13 αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση του ΡΚΚ
Βόμβα ενός περίπου τόνου που είχε τοποθετηθεί από τρομοκράτες του ΠΚΚ εξερράγη με τηλεχειρισμό την ώρα που μινιμπάς που μετέφερε αστυνομικούς που υπηρετούν στην συνοριακή πύλη του Ίγντιρ, περνούσε από το χωριό Χασανχάν.
Στην επίθεση αυτή σκοτώθηκαν δεκατρείς (13) αστυνομικοί και ένας (1) τραυματίστηκε.

Κι άλλος νεκρός αστυνομικός
Άνδρες του ΡΚΚ "γάζωσαν" με αυτόματα όπλα αυτοκίνητο αστυνομικού που κινούνταν στην Ε.Ο. στο Τούντζελι. Ανακοινώθηκε πως ο αστυνομικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο κρατικό νοσοκομείο του Τούντζελι, όπου όμως δεν έγινε δυνατό να διασωθεί.
Η κόρη του που βρισκόταν δίπλα του στο όχημα, σώθηκε χωρίς τραυματισμό.
Το περιστατικό συνέβη σήμερα (8/9/2025) στις 11:30 στην περιοχή Κουτούντερε επί της Ε.Ο. Τούντζελι-Ερζιντζάν. Οι άνδρες του ΡΚΚ πυροβόλησαν το αυτοκίνητο του αστυνομικού, την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]