Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το PKK κατέρριψε τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Είναι το δεύτερο που καταρρίπτεται
από την έναρξη των εχθροπραξιών - τον Ιούλιο


Κουρδική πηγή αναφέρει ότι οι αντάρτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) έχουν καταρρίψει το δεύτερο τουρκικό κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο.

Οι Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας (HPG), το στρατιωτικό μέλος του PKK, ανακοίνωσε ότι μαχητές του κατέρριψαν ένα κατασκοπευτικό drone στην περιοχή των συνόρων Τουρκίας- Ιράκ.

Η κατάρριψη έγινε στο όρος Ματίν, στην επαρχία Ντόχουκ, όπως δήλωσε πηγή από το HPG, προσθέτοντας ότι κατέγραφε τα στρατόπεδα του PKK και τις κινήσεις των ανταρτών στην περιοχή.

Αυτό είναι το δεύτερο drone που καταρρίπτεται από τους Κούρδους μαχητές, οι οποίοι ως έγινε φανερό έχουν εξοπλιστεί με εκτοξευτήρες πυραύλων για κινούμενους εναέριους στόχους.

Η πρώτη κατάρριψη είχε γίνει τον περασμένο μήνα στην επαρχία Σιρνάκ, στην νοτιοανατολική Τουρκία, ένα γεγονός που δεν αναδείχθηκε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή Εχέδωρος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]