Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Αποσιωπούν βιασμούς παιδιών από λαθρομετανάστες για να μην προκληθούν εντάσεις

Απίστευτο κι όμως αληθινό… τα γερμανικά ΜΜΕ αρνούνται να μεταδώσουν ειδήσεις περί των βιασμών που διαπράττουν μουσουλμάνοι, φοβούμενα ότι θα προσβληθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ομόδοξοι μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει τη χώρα και θα προκληθούν εντάσεις...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Paul Joseph Watson για λογαριασμό της ιστοσελίδας «Infowars», διάφορες γερμανικές οργανώσεις έχουν αναφέρει βιασμούς γυναικών και παιδιών από μετανάστες, σε στρατόπεδο μεταναστών στην Έσση, αλλά οι καταγγελίες τους δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, σε αντίθεση με τα εκατοντάδες ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τη θετική πλευρά τις μεταναστευτικής κρίσης.

Σύμφωνα με Αμερικανούς αναλυτές, το κορυφαίο γερμανικό δίκτυο ZDF έχει αποφασίσει να λογοκρίνει κάθε τέτοια πληροφορία. Μια ειδική εκπομπή που ασχολείται με εγκλήματα, επίσης αρνήθηκε να ασχοληθεί με ένα «σκουρόχρωμο» βιαστή. Η αρχισυντάκτης της εκπομπής, είπε ότι η εκπομπή δεν προχώρησε, φοβούμενη ανάφλεξη.

«Τα γερμανικά Media βρίσκονται σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση, παρουσιάζοντας μια εικόνα ευτυχίας και μια θετική πλευρά στη μεταναστευτική κρίση που πλήττει την Ευρώπη. Τα γερμανικά μέσα δεν είναι πιόνια της πολιτικής ανοικτών συνόρων της Μέρκελ, αλλά είναι ιδεολογικά ταυτισμένα και επιδιώκουν να παύσει κάθε αντίδραση», δηλώνει ο Ινδός συγγραφέας, που ζει στη Γερμανία Βιζέτα Ουνιγιάλ.

Στις αρχές του μήνα βιάστηκε ένα επτάχρονο παιδάκι από βόρειο-Αφρικανό μετανάστη σε πάρκο γερμανικής πόλη. Το γεγονός αυτό αποσιωπήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Τα σχολεία που βρίσκονται κοντά σε στρατόπεδα, έχουν προειδοποιήσει τις μαθήτριες να μη φορούν σορτσάκια ή κοντές φούστες, για να μην «προσβάλουν τους μετανάστες και για να μην τους προκαλούν».
Στα γερμανικά μέσα, εξάλλου, το όλο ζήτημα παρουσιάζεται, ως η «συριακή προσφυγική κρίση», τη στιγμή που μόνο το 5% των προσφύγων είναι Σύροι και οι περισσότεροι είναι οικονομικοί μετανάστες, ενδεικτικό της επικοινωνιακής χειραγώγησης της υπόθεσης…

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]