Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "κυρίαρχος λαός" και η κυρίαρχη προπαγάνδα

Γράφει ο Όθωνας Ιακωβίδης

Προεκλογική περίοδος και παρακολουθούμε όλα όσα γίνονται.
Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι η αποκάλυψη του ρόλου της προπαγάνδας στη χειραγώγηση της απόφασης του “κυρίαρχου Λαού” στις επικείμενες εκλογές.

Αυτή η αποκάλυψη, επιχειρείται παρακάτω:

Με αυτές τις εκλογές, το καθεστώς πολιτικό σύστημα, σε απόλυτη ταύτιση απόψεων με αυτές των “δανειστών/εντολέων” του, επιδιώκει κυρίως δύο τινα:

Να εξαφανίσει από την κύρια πολιτική αντιπαράθεση την βασική αντιπαλότητα “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ή “ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” και επί της οποίας απεφάνθη με Στεντόρια φωνή (με το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου!) ο “κυρίαρχος” Λαός.

Σημειώνεται πως, η αντιπαλότητα αυτή, κρύβει την πραγματική πολιτική αντιπαλότητα, που είναι: “ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ” ή “ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ”, την οποία θέλουν (οι “δανειστές” και τα εδώ τσιράκια τους) να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο να έρθει στην επιφάνεια, καθώς, όταν έρθει, όλοι αυτοί (και τα έργα τους) θα εξαφανισθούν...

Να ανατρέψει, με έμμεσο τρόπο, ύπουλα (χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο Λαός), το αποτέλεσμα του ιστορικού αυτού Δημοψηφίσματος, καθώς το άθροισμα των ψήφων προς κόμματα που υποστηρίζουν τα Μνημόνια, θα συνυπολογισθεί (από τους “δανειστές” και τα εδώ τσιράκια τους) σαν ψήφιση των Μνημονιακών δεσμεύσεων που, σαν πρόσφατη απόφαση, θα διαγράψει την (προηγηθείσα) απόφαση του Δημοψηφίσματος.

Βλέπουμε, λοιπόν, το πώς η προπαγάνδα του Συστήματος, ανέλαβε εργολαβικά να ολοκληρώσει τη δουλειά του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος των 252 “αντιπροσώπων του Λαού” με το οποίο ανατράπηκε, σε μία νύχτα, μέσα στη “Βουλή των Ελλήνων”, η Λαϊκή βούληση του 62% που, με το Δημοψήφισμα, αποφάσισε καθαρά και δυνατά ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αψηφώντας Ελληνικά, τα καταιγιστικά πυρά των υπερτέρων δυνάμεων τού ΝΑΙ.

Πως , η προπαγάνδα, εξαφανίζει από την κύρια πολιτική αντιπαράθεση την βασική αντιπαλότητα “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ή “ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” (η οποία κρύβει την πραγματική πολιτική αντιπαλότητα, που είναι: “ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ” ή “ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ”);

Αλλάζει το ερώτημα στον Λαό: Αντί να οργανώνει ομιλίες και να εμφανίζει συζητήσεις γύρω από το θέμα “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ή “ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”, καθιστά επιβεβλημένη την επιλογή “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” (που έγινε με το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα των 252) και το ερώτημα, που απασχολεί όλες τις επίσημες πολιτικές ομιλίες και τις τηλεοπτικές συζητήσεις, γίνεται: “ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”; Ο Ένας ή ο Άλλος; Κι έτσι καθίσταται το διακύβευμα των εκλογών αυτών.

Το ότι η επιλογή “ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” έγινε ερήμην και εναντίον της λαϊκής βούλησης(!!!) γεγονός που σημαίνει ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ από τους “βουλευτές” που άλλαξαν την ετυμηγορία του Δημοψηφίσματος, δεν ακούγεται πουθενά!!! Έτσι, παύει να υπάρχει στο μυαλό του ψηφοφόρου, μέχρι την κρίσιμη στιγμή της ψήφου του... δεν αφήνεται να ακουστεί, γιατί, αν ακουστεί, μπορεί να γκρεμίσει όλη τη “μαγική εικόνα” που στήνει η προπαγάνδα!!...

Φαντάσου, το θέμα αυτό (ο σφετερισμός της Δημοκρατίας από τις Μνημονιακές δυνάμεις, αλλοδαπές και εγχώριες) να “παιζόταν” στα κανάλια τόση ώρα, όση παίχτηκε το θέμα του “ΦΠΑ στα νησιά”, ή το θέμα της επαναπρόσληψης των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών!

Οι τηλεθεατές θα μάθαιναν (ξαφνικά) από αξιόπιστα πρόσωπα που βρίσκονται έξω από κάθε κομματική αντιπαράθεση, πως το Σύνταγμα προβλέπει (και υποχρεώνει τον κάθε πολίτη) “να αντιστέκεται με κάθε μέσο σε όποιον σφετερίζεται τη λαϊκή κυριαρχία”, δηλαδή σε όποιον καταργεί τη Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας το δημόσιο αξίωμα που έχει.

Θα καταλάβαιναν αμέσως, πως η φτώχεια και ο ξεφτελισμός της ζωής τους, οφείλεται σ' αυτόν τον σφετερισμό και σε τίποτε άλλο, καθώς ο σφετερισμός αυτός είναι που τους έχει μετατρέψει από πολίτες σε υπόδουλους ξένων συμφερόντων, που τα υπηρετούν αυτοί τους οποίους ψηφίζει στις εκλογές, με άψογες (πράγματι) δημοκρατικές διαδικασίες!!!

Αυτές οι απλές Αλήθειες (και άλλες εξ ίσου σημαντικές) κρύβονται με κάθε τρόπο από την παντοδύναμη προπαγάνδα που κυριαρχεί επί των αποφάσεων τού (μόνον κατ' όνομα) “κυρίαρχου” Λαού.

Και, στο ότι κρύβονται συστηματικά και αποτελεσματικά, ιδίως κατά την προεκλογική περίοδο, επιτρέπει στο καθεστώς πολιτικό σύστημα να συνεχίζει ασύστολα τον σφετερισμό τής Δημοκρατίας, ο οποίος μας έχει καταντήσει ανδράποδα των “δανειστών” και του προσωπικού αυτού του καθεστώτος...

Η αποτελεσματικότητα της παρέμβασης της προπαγάνδας (να αλλοιώνει το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών) ήδη καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, όπου το περ. 80% του λαού, θα ψηφίσει (υπό την επιρροή αυτής της προπαγάνδας) κόμματα που υποστηρίζουν αναφανδόν την άνευ όρων υποδούλωση στους “δανειστές”, με τα γνωστά μας “Μνημόνια”.

Να πως το 62% του Δημοψηφίσματος, που αποτελούσε μαχαιριά στην καρδιά των κατοχικών δυνάμεων της Χώρας μας, θα γίνει 20%, που αποτελεί χρυσή λαβή στο βούρδουλα τους !!....

Ο “κυρίαρχος του παιγνιδιού” δεν είναι ο “κυρίαρχος Λαός”.

Συνεχίζουμε (οι ελευθερόφρονες Έλληνες και Ελληνίδες) να επιτρέπουμε να είναι η προπαγάνδα των επικυρίαρχων της Χώρας, αλλοδαπών και ημεδαπών...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]