Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεκάδες χιλιάδες περιμένουν στη Σμύρνη για να περάσουν στην Ελλάδα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Οι σκηνές είναι από τουρκικό κανάλι στους δρόμους της Σμύρνης όπου συγκεντρώνονται δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες περιμένοντας τους Τούρκους να τους περάσουν, αφού βγάλουν πρώτα το απαραίτητο «εισιτήριο», στα ελληνικά νησιά.

Εντυπωσιακό είναι πως την επιχείρηση «περίθαλψης» βοηθά ο ίδιος ο νομάρχης Σμύρνης, Mustaf Toprak, ο οποίος ομολογεί ότι πάνω από 60.000 αυτή την στιγμή περιμένουν να περάσουν απέναντι αφού σε πρώτη φάση συγκεντρωθούν σε ειδικούς χώρους στην Σμύρνη. Όπως φαίνεται η επιχείρηση «πέρασμα» πάει μια χαρά και αποδίδει εκατομμύρια στους Τούρκους δουλεμπόρους.

Εμείς, ας συνεχίσουμε να τρώμε… «κουτόχορτο» απo τις προεκλογικές φιέστες και ας τρέχουμε για να χειροκροτήσουμε αυτούς που μας έφεραν τα καταστροφικά μνημόνια για να ξημερώσουμε αύριο και αντί στην μητρική μας γλώσσα να μας χαιρετούν με… το κλασικό, «Σαλάμ αλέικουμ», Selam Aleyküm ή «السلام عليكم»!

Αλλοίμονο μας!



Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]