Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιθέσεις με αβγά στα γραφεία του Σύριζα και της ΝΔ

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής(18/9) στην Τρίπολη.

Ομάδα άγνωστων πέταξε αβγά και μπογιές στην πρόσοψη των δύο εκλογικών κέντρων, λίγα 24ώρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών, στέλνοντας ένα μήνυμα διαμαρτυρίας και -ίσως- ένα προμήνυμα της επόμενης ημέρας των εκλογών που θα αναδείξουν μία κατοχική κυβέρνηση, αποτελούμενη από πολιτικές μαριονέτες και πιστά όργανα της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.

Σχόλιο ιστολογίου: Διαφωνούμε κάθετα με την συγκεκριμένη διαμαρτυρία. Και, συγκεκριμένα, με την ακολουθούμενη τακτική. Είναι πολύ ακριβά τα αυγά (εκτός αν ήταν κλούβια, που και πάλι ενδείκνυνται για χρήση σε πρόσωπα και όχι σε τοίχους) για να σπαταλώνται με αυτόν τον τρόπο. Όπως πολύ ακριβά είναι και τα κηπευτικά (ντομάτες, λάχανα κ.λ.π.).
Θεωρούμε, ως ενδεδειγμένο τρόπο διαμαρτυρίας (που θα ενέχει και ένα σαφές μήνυμα απόδοσης του λαού προς εκείνους που θέλουν να του πάρουν τα πάντα) την ρίψη κοπράνων εμπλουτισμένων με νερό ή κάτουρα... Διαμαρτυρία οικονομική και με μήνυμα: "Σας δίνουμε και τα σκατά μας, πριν μας τα ζητήσετε σε φόρο, γιατί αυτά σας αξίζουν και σε εκφράζουν"...

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε στοιχεια για τις προεκλογικες συγκεντρωσεις κομματων και τον

    αριθμο των παρισταμενων .

    Προς αυτους πρεπει να εκσφενδονιζονται κουβαδες με κοπρανα.

    Και για παρηγορια δωρεαν σαπουνι.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]