Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυξάνεται η εμπλοκή της Ρωσίας στο Συριακό εμφύλιο

Επτά υπερσύγχρονα άρματα μάχης Τ-90, συστήματα πυροβολικού και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών φαίνεται ότι έχουν καταφθάσει στη Συρία σύμφωνα με πηγές από τη Ρωσία ενώ την ίδια στιγμή στη Λατάκεια κάνουν την εμφάνιση τους Ρώσοι πεζοναύτες, σύμφωνα με το cbs news, καθώς και τεχνικά συνεργία τα οποία επεκτείνουν το διάδρομο προσγείωσης βάσης, στα περίχωρα της πόλης, πιθανόν δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές για την προσγείωση το γιγαντιαίων Ρώσικων μεταγωγικών.

Το φως της δημοσιότητας είδαν παράλληλα και νέες φωτογραφίες οι οποίες αποδεικνύουν, κατά πολλούς, τη Ρωσική εμπλοκή.

Η Ρωσία φαίνεται να έχει λάβει πλέον την απόφαση να έρθει σε ευθεία σύγκρουση με τη Δύση και να στηρίξει το Μπασάρ Αλ Άσαντ στη μάχη εναντίων των Ισλαμιστών του ISIS, την ίδια στιγμή που πράκτορες των Η.Π.Α αφήνουν διαρροές σχετικά με έμμεση στήριξη των Ισλαμιστών από κύκλους της Ουάσινγκτον.

Συγκεκριμένα, ούτε ένας ούτε δύο άλλα 50 αναλυτές της CENTCOM φέρονται να έχουν καταγγείλει ότι ανώτεροι αξιωματικοί υποβάθμιζαν σκοπίμως και για μεγάλο χρονικό διάστημα τις εκτιμήσεις για την επικινδυνότητα του ISIS και των τζιχαντιστών της Συρίας, αλλοιώνοντας τις αμερικανικές εκθέσεις-αναφορές που υπογράμμιζαν την εν λόγω επικινδυνότητα.


Πηγή DefenceNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]