Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περιστατικά Ισλαμικής βίας σε Αθήνα και Παρίσι

Άκρως ανησυχητικά περιστατικά με Μουσουλμάνους, συνέβησαν σε Αθήνα και Παρίσι!

Άγριος ξυλοδαρμός διαδηλώτριας της ομάδας FEMEN, συνέβει σε μουσουλμανικό συνέδριο στο Παρίσι.
Οι ακτιβίστριες της οργάνωσης εισέβαλαν στο συνέδριο έχοντας ακάλυπτα τα στήθοι τους, πάνω στα οποία είχαν γράψει συνθήματα όπως: «Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να υποκύψω» .
Αμέσως επενέβησαν οι φρουροί της εκδήλωσης κατεβάζοντας τη μια από τις διαδηλώτριες απο τη σκηνή, με τη δεύτερη να είναι λιγότερο τυχερή καθώς έπεσε στα χέρια των Ισλαμιστών που παρακολουθούσαν από το κοινό.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι εμφανές το πως οι Ισλαμιστές ξυλοκοπούν άγρια τη διαδηλώτρια.



Το συμβάν είναι ένα από τα δεκάδες που συμβαίνουν στη Γαλλία τον τελευταίο καιρό καθώς έχουν αναφερθεί ξυλοδαρμοί γυναικών σε κεντρικά πάρκα του Παρισιού επειδή φορούσαν μπικίνι!

Την ίδια στιγμή σήμερα στην Αθήνα ένας ''κατατρεγμένος πρόσφυγας'' μαχαίρωσε υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων έξω από μουσείο καθώς "διέκοψε την προσευχή του".

"Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο κακό με μοχθηρό βλέμμα και βίαιο. Εγώ απλά του ζήτησα να φύγει και εκείνος έβγαλε μαχαίρι και μου επιτέθηκε" δήλωσε στο "πρώτο θέμα" ο τριανταπεντάχρονος υπάλληλος.
"Ξέρεις δεν είναι η πρώτη φορά που ζητώ από ξένους να φύγουν από το σημείο, αλλά πραγματικά το ζητάω ευγενικά, απλά για να κάνω τη δουλειά μου. Την Παρασκευή τα ξημερώματα ζήτησα από τον άνθρωπο αυτόν απλά να μετακινηθεί, για να καθαρίσω τον χώρο. Εκείνος άρχισε να με βρίζει. Μου είπε ότι διέκοψα την προσευχή του και με βλέμμα πραγματικά σου το λέω μοχθηρό, έβγαλε μαχαίρι και μου επιτέθηκε. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Μου κόπηκε η αναπνοή, τα πόδια, δεν ήξερα τι να κάνω να τον αποφύγω. Δεν πρόλαβα με χτύπησε στο πόδι με το μαχαίρι που είχε και έφυγε. Φώναζα για βοήθεια. Κανείς δεν άκουγε. Ήταν χαράματα. Ευτυχώς κάποιος με άκουσε και έτσι με πήγανε στο νοσοκομείο. Είμαι λίγο καλύτερα, αλλά ομολογώ ότι φοβάμαι για το πως θα ξαναπάω στη δουλειά μου μετά από αυτό" 
συμπλήρωσε.

Πηγή DefenceNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]