Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεγχόμενος Αρμαγεδδών

«Αν η Ευρώπη ανησυχεί για το προσφυγικό ζήτημα, ας σταματήσει να ενισχύει τους τρομοκράτες». Αυτό είπε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ο κ. Ασαντ μίλησε στους Ρώσους δημοσιογράφους για όλα τα ζητήματα που αφορούν και τη διακεκαυμένη ζώνη των συγκρούσεων αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Οι τοποθετήσεις του για τη βοήθεια που λαμβάνουν οι τζιχαντιστές από τις ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ μπορεί να δυσαρεστούν τις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις, αλλά είναι αληθείς. Ο σκληρός ανταγωνισμός της Δύσης με τη Ρωσία, η οποία κάποτε έφερε το... παρατσούκλι ΕΣΣΔ, γέννησε τους μουτζαχεντίν και τον «πολέμαρχο» Οσάμα μπιν Λάντεν.

Η CIA εκπαίδευσε, εξόπλισε και χρηματοδότησε τους φανατικούς ισλαμιστές, θεωρώντας ότι είχε ανακαλύψει και εκμεταλλευόταν τον θρησκευτικό φανατισμό σε βάρος μιας άθεης μαρξιστικής αυτοκρατορίας. Τώρα δεν υπάρχει πλέον ΕΣΣΔ, αλλά συνεχίζει να υφίσταται Ρωσία, ενώ στον ορίζοντα έχει ανατείλει το άστρο της Κίνας, που σκιάζει τους μέχρι πρότινος ανέφελους αιθέρες της αμερικανικής μονοκρατορίας.

Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι ουραγοί των συμφερόντων τους έχουν μετατρέψει τη Δύση σε άθεη αυτοκρατορία και συνεχίζουν να ποντάρουν στους αποκεφαλιστές του Ισλάμ για να περιορίσουν την επιρροή Ρωσίας και Κίνας στη Βόρειο Αφρική, τη Μέση Ανατολή και γενικότερα στη λεκάνη της Μεσογείου.

Τώρα, το «φλερτ» επιφανών πολιτικών της Ε.Ε. και των ΗΠΑ με την ιδέα ενός «ελεγχόμενου» Αρμαγεδδώνα έχει μετατραπεί σχεδόν σε ειλημμένη απόφαση. Ελάχιστη είναι η απόσταση που χωρίζει τον δυτικό κόσμο από τον αφανισμό και τη λήθη.

Είτε τα προσφυγικά κύματα θα πλημμυρίσουν τη γηραιά ήπειρο και θα δημιουργήσουν εν τοις πράγμασι ένα απέραντο χαλιφάτο είτε η υπόγεια (έως τώρα) σύγκρουση Δύσης και Ρωσίας - Κίνας, που λαμβάνει χώρα στη μαρτυρική Συρία, θα γίνει απροκάλυπτη και θα κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα.

Ελεγχόμενοι και περιορισμένοι Αρμαγεδδώνες δεν υπάρχουν. Οταν ανοίξει η πόρτα του παγκόσμιου φρενοκομείου, άπαντες θα μπουν μέσα. Θέλοντας και μη.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]