Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τελευταίες εκλογές, το τελευταίο παραμύθι

Κάθε εκλογές και ένα Μνημόνιο. Το επόμενο Μνημόνιο, το Μνημόνο 4, αν έρθει δεν θα έρθει με εκλογές. Θα είναι το Μνημόνιο της εθνικής καταστροφής. Ο κρυφός πόθος της εγκληματικής οργάνωσης που ο Αρχηγός της έκτισε επί δεκαετίες για να διαλύσει τη χώρα μας.

Οι εκλογές έγιναν πια το άλλοθι της αιώνιας ολιγαρχίας. Το καταφύγιο που λουφάζει όλο και συχνότερα για να μην παραδοθεί. Η ενοχή του λαού και των εθνικών λήσταρχων του. Των κλεφτών της εθνικής ηθικής μας. Ό,τι και αν δείξει η Singular Logic στις οθόνες μας αύριο βράδυ η μεγάλη Δευτέρα θα είναι η επόμενη ημέρα. Η ημέρα των φόρων και των ευκαιριών. Η ημέρα των προσφύγων και των μεταναστών.

Μία δημοκρατία που γεννά το πολιτικό έγκλημα, το ναζισμό, τον κομμουνισμό και την ολιγαρχία της μίζας δεν είναι δημοκρατία. Είναι το έκτρωμα μίας βιαίης ποδηγέτησης ενός λαού. Αποτέλεσμα ο πραγματικός νικητής να είναι μόνο ένας σε όλες τις τελευταίες εκλογές. Ο ίδιος που θα είναι και αύριο δυστυχώς. Η Αποχή.

36,58% τον Ιανουάριο του 2015, 37,51% τον Ιούνιο του 2012 και ίσως μεγαλύτερο ποσοστό αύριο για την αποχή της κοινωνίας από μία αποκρουστική διαδικασία, η οποία κάθε φορά οδηγεί στη δυστυχία του λαού και το γλέντι της ολιγαρχίας. Το ίδιο θα γίνει και αύριο. Ένα απλό πλασάρισμα για νέες εργολαβίες.

Οι αυριανές εκλογές θα είναι και οι τελευταίες πριν η αποχή κυριαρχήσει με πάνω από 50% και ακυρώσει την κατ' επίφαση δημοκρατία μας. Μία νόθα δημοκρατία που διαλύει την Ελλάδα, την "φτωχοποιεί", την νοθεύει και την διαμελίζει με την εντολή του ελληνικού λαού. Μία δημοκρατία που εξαίρει τους "αχυράνθρωπους της αρπαχτής" και τους νομιμοποιεί κάθε τρεις και λίγο με νέες εκλογές.

Ένας λαός που θα πανηγυρίζει ανούσια την Κυριακή το βράδυ αυτή την ιδεολογία της αρπαχτής. Πανηγύρια για ένα κοκαλάκι στις δημόσιες προμήθειες, με ενέχυρο το μέλλον των παιδιών μας. Ένας λαός που αμετανόητος ακόμα εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να εκβιάσει την οικουμένη με την ύπαρξή του. Που πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ έχει αποκλειστεί.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί επικαλέστηκαν τον διάβολο για την σωτηρία της πατρίδας. Ακόμα και ο Λεβέντης. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι ο διάβολος δεν σώζει. Μόνο υποτάσσει και διαβάλλει. Τόση πολιτική μωρία πια ή απλά παραδοχή υποταγής για λίγη εξουσία!

Ο λαός δεν θα αντέξει άλλο την απομύζησή του από το καρτέλ της πολιτικής. Αυτός βέβαια ίσως είναι και ο αυτοσκοπός. Σε λίγο χρόνο ο λαός θα αντιδράσει. Θα επιλέξει το Ζάλογγο του από έναν αναξιοπρεπή θάνατο. Θα επιλέξει την ευθανασία, τη διάλυση της Ελλάδας. Οι πολύχρωμοι κομματικοί λήσταρχοι υπηρέτες επίορκων αρχηγών θα χαθούν για να μην δεχτούν τη μήνη του λαού. Ο τελευταίος πληρώνει το λογαριασμό πάντα, όπως κάποτε ο Γούναρης.

Μέχρι να ξημερώσει η επόμενη μέρα, να ανατείλει ο ήλιος της Ελλάδας, να ανθίσει ένα λουλούδι χωρίς τα ξένα λιπάσματα.

Να ξαναεκκινήσει το ρολόι της ζωής μας, που σταμάτησε το 1981 μαζί με την ιστορία της Ελλάδας, γιατί πανούργα ο αρχηγός της συμμορίας πήρε όλο το λάδι από το καντήλι της και το έριξε στο λαό...

Πηγή TheDayAfter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]