Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φωτογραφίες - απόδειξη της βρώμικης σχέσης της Τουρκίας με τους τζιχαντιστές

Φωτογραφήθηκαν υλικά για όπλα την ώρα που περνάνε από περνάνε από την συνοριακή πύλη του Ακτσάκαλε, μεταφερόμενα προς την ISIS

Αποδείχτηκε πως από την συνοριακή πύλη του Ακτσάκαλε στα σύνορα με την Συρία, περνάνε υλικά που χρησιμοποιούνται στα όπλα που κατασκευάζονται από την ISIS. Μπροστά στα μάτια του διευθυντή του τελωνείου και των αρμόδιων υπαλλήλων επί δύο μήνες έτσι αποτυπώθηκε η μεταφορά των όπλων.

Στην συνοριακή πύλη της Τουρκίας προς την Συρία, συνέβη ένα μεγάλο σκάνδαλο. Εντοπίστηκε πως από αυτήν την συνοριακή πύλη με την στήριξη και υπό την επίβλεψη των τελωνειακών υπαλλήλων, πηγαίνουν υλικά για όπλα προς την ISIS. Φρίκη προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν την μεταφορά προς την ISIS.
Mεταλλικές πλάκες και βαρέλια γεμάτα λιπάσματα και εκρηκτικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή όπλων και εκρηκτικών, για δύο μήνες μεταφέρθηκαν με TIR στην ISIS. Με σαφή τρόπο φαίνεται το πώς τα μέλη της ISIS μετατρέπουν αυτά τα υλικά σε όπλα και εκρηκτικά.

Αναφέρεται πως κάποιοι από τους τελωνειακούς ενθαρρύνουν ιδιαίτερα την μεταφορά των υλικών για τα όπλα. Μεταξύ των εμπλεκομένων σε αυτή την υπόθεση σκάνδαλο φέρεται να είναι ο διευθυντής του τελωνείου Ο. , ο υπάλληλος του Τμήματος Ελέγχου……..

ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στις φωτογραφίες φαίνεται πως μεταξύ των υλικών που στέλνονται στην ISIS είναι και μεταλλικές ελάσματα που η κάθε μία έχει βάρος 400-500 κιλά.
Οι δε φωτογραφίες από την κατασκευή όπλων από την μεριά της ISIS φανέρωσαν που χρησιμοποιούνται τα υλικά αυτά που περνάνε από το τελωνείο του Ακτσάκκαλε.
Ξεκάθαρα φαίνεται πως τα ελάσματα που περνάνε από το Ακτσάκκαλε, χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ισχυρής θωράκισης και επίσης στην κατασκευή πυροβόλων που χρησιμοποιούν.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙ

Γίνεται μάλιστα αντιληπτό πως τα υλικά δεν είναι μόνο αυτά που περνάνε. Ηλεκτρικά εξαρτήματα και καλώδια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή όπλων, επίσης φέρεται να περνάνε την ώρα που οι τελωνειακοί υπάλληλοι κάνουν τα μαύρα μάτια. Στις φωτογραφίες φαίνονται επίσης το πέρασμα από τα σύνορα των ηλεκτρικών εξαρτημάτων και καλωδίων.

ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Όλα τα υλικά περνάνε χωρίς καμία απόκρυψη μπροστά στα μάτια όλων από το τελωνείο. Μόνο οι πυροκροτητές λέγεται πως δεν πέρασαν έτσι ανοιχτά αλλά μέσα σε δέματα.

Φαίνεται επίσης πως οι τελωνειακοί υπάλληλοι κάνουν τα στραβά μάτια και στο πέρασμα λιπασμάτων χωρίς παραστατικά, λιπασμάτων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εκρηκτικών. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι τελωνειακοί υπάλληλοι F.K., G.S. όπως και οι υπάλληλοι ελέγχου Ö. και T που αρκούνται να κοιτάζουν την ώρα που μπροστά τους περνάνε τσουβάλια με λίπασμα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή εκρηκτικών.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ TIR

Αναφέρεται πως είναι μεγάλη η ποσότητα των υλικών που περνάνε από το τελωνείο για την ISIS. Aναφέρεται πως επί δύο μήνες καθημερινά περνούσαν 2 TIR γεμάτα λιπάσματα, 1 TIR μεταλλικά ελάσματα, 1 φορτηγό με ηλεκτρικά εξαρτήματα και καλώδια, ενώ μέρα παρά μέρα πήγαινε στην ISIS και ένα φορτηγό με σωλήνες.

Καταγράφεται πως η μεταφορά των υλικών που γίνεται δεν είναι μικρή για να διαφύγει της προσοχής. Ένα άλλο υλικό που μεταφέρεται μέσω του τελωνείου του Ακτσάκκαλε είναι και τα βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά. Τα βαρέλια περνάνε ένα ένα μπροστά από τα μάτια των υπαλλήλων και πάνε στην ISIS.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ


Μπροστά στα μάτια των F.K και G.S-υποδιοικητών του τελωνείου, περνάνε λιπάσματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εκρηκτικών.


Τα δύο άτομα που στέκονται δίπλα στο σύρμα φέρεται να είναι οι υπάλληλοι ελέγχου Ö. και T, που απλά παρατηρούν την πορεία των λιπασμάτων.

ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ.

Αρκέστηκαν να κοιτάνε το πέρασμα των βαρελιών
Έτσι περνάνε τα γεμάτα εκρηκτικά βαρέλια μπροστά από τους υπαλλήλους που φοράνε και γιλέκο με το έμβλημα. Ο τελωνειακός υπάλληλος M.S. αρκείται να κοιτά τα βαρέλια να περνάνε.


ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ


ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΛΑ ΤΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡONΤΑΙ ΣΤΗΝ ISIS


ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ


Έτσι περνάνε από το τελωνείο οι σωλήνες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των όπλων. Τα ελάσματα που περνάν από τα σύνορα χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πολύ ισχυρής θωράκισης, ενώ χρησιμοποιούνται και στην κατασκευή πυροβόλων.

ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤAΙ ΣΕ ΟΠΛΑ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ISIS


ME ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ


Έτσι χρησιμοποιούνται από μέλη της ISIS, ελάσματα και σωλήνες στην κατασκευή όπλων και πυροβόλων.


Φαίνεται ότι η διάμετρος των σωλήνων που χρησιμοποιούνται από την ISIS είναι ίδια με αυτή των σωλήνων που στέλνονται εκεί.


Με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιούνται από τα μέλη της ISIS τα υλικά που περνάνε από τα σύνορα.


Έτσι περνάνε από το τελωνείο τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τα καλώδια. Αναφέρεται πως κάτω από τα καλώδια βρίσκονται πυροκροτητές που χρησιμοποιούνται σε εκρηκτικά.

Εφ. Μπουγκιούν 1/9/2015
Πηγή "Τουρκικά Νέα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]