Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ουγγαρία: «Γνωστό τρομοκράτη» ανάμεσα σε μετανάστες βρήκαν και συνέλαβαν οι αρχές

Η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις αρχές

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης
Οι ουγγρικές αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνέλαβαν 29 μετανάστες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στα νότια σύνορα της χώρας με την Σερβία, χαρακτηρίζοντας έναν από τους συλληφθέντες ως «γνωστό τρομοκράτη».

Ο Γκιόργκι Μπάκοντι, σύμβουλος για θέματα ασφαλείας του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ανέφερε πως 20 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων, καθώς οι μετανάστες εκτόξευσαν πέτρες και κομμάτια μπετόν εναντίον των ανδρών της αστυνομίας, που έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού υπό πίεση.

«Η αστυνομία επίσης συνέλαβε έναν γνωστό τρομοκράτη», δήλωσε ο Μπάκοντι στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο M1, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όπως είπε, όταν η αστυνομία ξεκίνησε ελέγχους στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς μετανάστης είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, σύμφωνα με τις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]