Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aυτοφωράκιας των ΑΝΕΛ ο… Χαϊκάλης

Χαϊκάλης τέλος για τους ΑΝ.ΕΛ.
Έφυγε ο τρενάκι και ήρθε ο γύψος…

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε πως ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως από τη στιγμή που η υπόθεση με την off shore δεν έχει ξεκαθαρίσει ο κ. Χαϊκάλης θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων. Σημείωσε, όμως, πως αν ο πρώην υπουργός δικαιωθεί, τότε θα αποκατασταθεί από τους ΑΝΕΛ.

Αλλού ακούγαμε τις συζητήσεις για «αυτοφωράκια» και από αλλού ήρθε η «είδηση». Δεν ξέρουμε εάν ο κ. Χαϊκάλης θυσιάζεται στον βωμό της καθαρότητας ή των πολιτικών σκοπιμοτήτων εκ μέρους των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», αλλά είμαστε βέβαιοι πως η κάθαρση ακούγεται αλλά ποτέ δεν έρχεται από εκεί που όλοι την περιμένουμε. Πόσο δε μάλλον στην περίπτωση του κ. Χαϊκάλη, που φαίνεται να «πληρώνει το μάρμαρο» και θα γίνεται θυσία για να διαφύγει των ευθυνών του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Την ίδια στιγμή, το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. εμφάνισε το τηλεοπτικό του σποτάκι, με τον Αλέξη αυτή τη φορά να μην έχει τρενάκι, αλλά γύψο… Να πιστέψουμε πως το τρενάκι εγκαταλείφθηκε από τον «μηχανοδηγό» ή πουλήθηκε –λόγω οικονομικής κρίσης- σε κάποιο τσίρκο ως «τρενάκι του τρόμου»; Ή να υποθέσουμε πως ο γύψος έχει κρυφό μήνυμα, σχετικό με την τοποθέτηση της δημοκρατίας στον γύψο;
Ενδεχομένως ο «μηχανοδηγός» αντιλήφθηκε πως το πολιτικό του «καύσιμο» έχει τελειώσει και προσπαθεί τώρα να μάθει στον μικρό… Αλέξη «γράμματα». Δηλαδή, αναρωτιόμαστε, στις επόμενες εκλογές θα δούμε τον μικρό Αλέξη με δύο σπασμένα χέρια ή μήπως και με σπασμένα πόδια…; Πολύ φοβόμαστε πως στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει «Αλέξης», ούτε «μηχανοδηγός» ή «δάσκαλος», που μαθαίνει (πολιτικά) γράμματα σε όποιον προλάβει να αρπάξει ή σε όποιον δεν μπορέσει να του ξεφύγει.

Πάντως, ο αυτοφωράκιας Χαϊκάλης φαίνεται «να πληρώνει τη νύφη» αντί του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ο οποίος επέλεξε να αμαυρώσει την τιμή και την υπόληψη του μέχρι χθες συνεργάτη του και να «ξεπλύνει» τις δικές του πολιτικές ακαθαρσίες στον βούρκο του μνημονίου, ελπίζοντας πως θα μπορέσει έτσι να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές.
Εμείς, μετά από όλα αυτά, ευχόμαστε στον κ. Χαϊκάλη «καλό κουράγιο» (δεν είναι λίγο πράγμα να σε κατηγορεί έμμεσα ως «αδιαφανή πολιτικό» ο πρόεδρος του κόμματός που ανήκεις) και σε όλους τους υπόλοιπους «καλά μυαλά», γιατί με «ό,τι δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σου φορτώσει μέχρι και το… προπατορικό αμάρτημα, προκειμένου να γλιτώσει ο ίδιος…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βλέποντας το νέο σποτάκι κατάλαβα ότι ο πρόεδρος χρειάζεται επιγόντος δίαιτα και ο μικρός Axel έχει πρόβλημα νοητικό μιας και χρειάζεται την καθοδήγηση του σοφού Πάνου!!!Οπότε δεν πρέπει να ξανακυβερνήσει την Ελλάδα ένας ενήλικας με μυαλό 5χρονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]