Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φλαμπουράρης: Ο Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ένσημα γιατί... δεν πρόλαβε!

Μοναδική συλλογιστική από τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού
«Ας βρει κάποιο 30άρη να δει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο»
το επιχείρημά του στα όσα υποστήριξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης


Με μια απίστευτη επιχειρηματολογία επιχείρησε να απαντήσει ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη μοφμή του προέδρου της ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει κολλήσει ποτέ ένσημα.

Παραδεχόμενος στην πραγματικότητα ότι όσα ειπώθηκαν έχουν βάση εξιστόρησε ότι «ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στο στρατό, γύρισε από το στρατό έγινε Γραμματέας της νεολαίας, έκανε μεταπτυχιακά. Πήγε στο τεχνικό γραφείο που είχαν τα αδέρφια του, άρχισε να δουλεύει…» «Από εκεί και πέρα στα 32 πότε θα προλάβει;» αναρωτήθηκε!

«Ας βρει κάποιο 30αρη να δει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο!» συνέχισε τα απίστευτα επιχειρήματα ο κ. Φλαμπουράρης.

Σε μια μοναδικής σύλληψης συλλογιστική υποστήριξε ότι είναι unfair να τίθεται αυτό το επιχείρημα σε έναν 40αρη «ο οποίος από τα 30 του είναι πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετά του ΣΥΡΙΖΑ» παραδεχόμενος, δηλαδή, ότι κ. Τσίπρας έχει μηδαμινή επαγγελματική εμπειρία.

Στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM ο κ. Φλαμπουράρης συνέχισε την κόντρα του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι »ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο έχει σχέση όχι μόνο με την ευπρεπή συμπεριφορά, όχι μόνο με τα θέματα της αλληλεγγύης που εννοείται ότι είναι βασικό στοιχείο ενός αριστερού αλλά προχωράει και σε καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

«Δεν προέρχεται μέσα από τα κινήματα, δεν προέρχεται από την Αριστερά, δεν ήταν ποτέ οργανωμένη. Αν κατηγορεί εμένα ότι είμαι δοτός όταν είμαι πενήντα χρόνια ενεργός και ανιδιοτελώς…» συμπλήρωσε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ενα τσούρμο εγκληματίες υπηρετούν τους αποικιοκράτες και οι ιθαγενείς τους νομιμοποιουν ....
    2 εκατομμύρια περίπου ξενύκτησαν για να τους ακούσουν !
    Τα υπόλοιπα 9 τι κάνουν ;
    Βρίζουν αλλήλους και η σφαγή συνεχίζεται ....

    Οσο για το άρθρο ....ολα καλα τα κάνουν οι δοσιλογοι κατα ΤΑΣ διαταγας . Αντι για τον τουρκαλβανό θα μπορούσε να ειναι ο οποιοδήποτε απο τους διαπλεκόμενους ...δεν εχουν σημασία τα λόγια τους , οι πράξεις τους μιλούν για αυτούς .

    Αποχη , είστε συνένοχοι της προδοσίας όσοι τους νομιμοποιητε ψηφίζοντας ΠΑΝΤΑ αυτούς που σας λένε οι συμμορίες των κομμάτων ολων των αποχρώσεων .

    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και οι τσιπριδες σαμαραδες και λοιποί Ελληνοφωνοι την δουλεια τους κάνουν , μας ΔΙΑΛΥΟΥΝ εναλλάξ ....και μισουν θανάσιμα το τρυπτιχο που μας κράτησε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ στους αιώνες .
    Αποχή λοιπον , γενικη αποχη , οχι μονο απο τις κατοχικες κάλπες τους , ειδάλλως ....μαύρο φίδι που μας τρώει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]