Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χώρα σε κίνδυνο!

Η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι,για την ακρίβεια βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.Κι όταν εννοούμε χώρα εννοούμε τους ανθρώπους.Δυστυχώς,τους προηγούμενους μήνες ο κόσμος εμπιστεύτηκε για ακόμη μία φορά τους λάθος ανθρώπους.Οι ίδιοι τώρα σας ζητάνε να τους εμπιστευτείτε ξανά,γνωρίζοντας πως οι επιλογές είναι μηδαμινές.Το σύστημα απαγορεύει τις εναλλακτικές.

Και τώρα στην κατευθυνόμενη συνείδηση του λαού,ώς εναλλακτικές παρουσιάζονται οι λιγότερο «κακοί»,οι «νέοι»άνθρωποι,οι «αμόλυντοι»,οι «αριστεροί»,οι «πατριώτες»,οι «δημοκράτες»οι… διάφοροι υποτίθεται κατάλληλοι για να διαχειριστούν μία χώρα κι έναν λαό,όπου πρωτίστως όλοι αυτοί τον υπέταξαν στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.

Όλοι αυτοί που ο λαός γνωρίζει ώς πολιτικούς,είναι πρωτίστως υπεύθυνοι και ένοχοι για τα σημερινά αδιέξοδα,για την σημερινή καταστροφή που βιώνουμε.Μηδενός εξαιρουμένου…Κανένας από δαύτους δεν είναι ούτε πατριώτης, ούτε αριστερός,ούτε δημοκράτης,ούτε τίποτε.Απλά είναι επαγγελματίες πολιτικοί που ενδιαφέρονται για την τσέπη τους ή απλά για μία πιό ευνοϊκή θέση(βλ.»αριστεροί»)μέσα στο ίδιο το σύστημα που επενδύει πλέον ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα,αριστερά και δεξιά.

Στην σημερινή πραγματικότητα δεν υπάρχουν καλοί και κακοί,διεφθαρμένοι και αδιάφθοροι.Σε ένα σύστημα κοινωνικοπολιτικά κακό,το να αναζητούμε τον αδιάφθορο είναι σαν να ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα.Η επιλογή του λιγότερου «κακού» καμία λύση δεν προσφέρει καθώς όσο ριζοσπαστική κι ελεύθερη κι άν αρχικά φαίνεται δεν είναι παρά μία ακόμη επιλογή βγαλμένη από την κρεατομηχανή του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις για πλάκα.

Η δήθεν ελεύθερη ψήφος δεν είναι παρά μία ψευδαίσθηση σε μία δημοκρατία αστικού τύπου, που και αυτή έχει τυπικά καταρρεύσει υπο την πίεση του καπιταλισμού για περαιτέρω αναδιανομή των οικονομικών βαρών στα κράτη με αδύναμες οικονομίες και συνεπώς στα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Οι εκλογές όπως και τα μνημόνια,όπως και οι πολιτικές λιτότητας,είναι προσχεδιασμένες από τους επιστήμονες και τους σχεδιαστές όλου αυτού του οικοδομήματος που δημιουργεί και συντηρεί κάποιους δισεκατομμυριούχους και αρκετούς εκατομμυριούχους και που ταυτόχρονα εξαθλιώνει δισεκατομμύρια ανθρώπων για χάρη των ισχυρών.
Στην πραγματικότητα όσο κι άν αυτό φαίνεται αντιφατικό, οι λαοί είναι παντελώς απόντες από τα κοινωνικά τεκταινόμενα όταν ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στηρίζοντας πρόσωπα και κόμματα τα οποία χρησιμοποιούνται-πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν-,από το παραπάνω σύστημα το οποίο όπως είπαμε ελέγχει πλήρως τις εκλογές και τα αποτελέσματα αυτών.

Επομένως η συνειδητή αποχή από τις ελεγχόμενες εκλογές σε συνδυασμό με μία επαναστατική πρόταση για την απαλλαγή από μνημόνια και πολιτικά ανδρείκελα πολλαπλών αποχρώσεων,είναι η μόνη ελεύθερη και απολύτως δημοκρατική επιλογή.
Η παρουσία μας στο δρόμο και η συνεχής προσπάθεια για ένα κίνημα απλών ανθρώπων με ανατρεπτικό και επαναστατικό χαρακτήρα είναι ένα καθήκον των ανθρώπων που σε αυτή την τραγική συγκυρία θέλουν να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους αρνούμενοι να ακολουθήσουν λυτρωτές,και ειδήμονες σωτήρες που υπόσχονται ξεδιάντροπα λύσεις εντός καπιταλισμού με τους κλέφτες απείραχτους,την εκκλησία και τους φασίστες να σφυρίζουν αδιάφορα…

Επίσης όσοι πιστεύουν πως με μία δυνατή αντιπολίτευση εντός βουλής,θα καταφέρουν να ανακόψουν την επίθεση των καπταλιστών είτε είναι γελασμένοι,είτε ψεύδονται προφανώς για μικροκομματικά συμφέροντα.Οι νόμοι περνάνε με την πλειοψηφία.
Ο μόνος τρόπος να μην περάσει νόμος του κράτους με ευθύνη όχι του συστήματος αλλά του απρόβλεπτου παράγοντα που λέγεται λαός,είναι αυτός ο λαός να βγεί στο δρόμο και να δώσει επιτέλους ένα σκληρό μάθημα στους απατεώνες βασανιστές του.Κοινώς να τα κάνει όλα πουτάνα!

Να μιλήσουμε λίγο για το απατηλό 62% που διατυμπανίζουν οι ψεκασμένοι αριστεροί,που ακόμη ψάχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ που αγαπούσαν μιά φορά…Ο κόσμος δεν αλλάζει με ένα καλύτερο μισθουλάκο και μία καλύτερη και δήθεν δίκαιη φορολόγηση.
Το περίφημο ΟΧΙ το ψήφισαν οι Έλληνες ο καθένας για τους προσωπικούς του λόγους, και ουδεμία σχέση είχε με την συνειδητοποίηση του κόσμου περί μνημονίων,ευρώ,δραχμής και επανάστασης.Περάσατε στον κόσμο πως το δημοψήφισμα ισοδυναμούσε με επανάσταση απέναντι στο μεγαθήριο της κακής πολιτικά Ευρώπης.Δεν του είπατε όμως πως στην ουσία αφορούσε απλά ένα καλύτερο μνημόνιο το οποίο άλλωστε ήταν προσυμφωνημένο.

Την επομένη τα κάνατε όλα γαργάρα,χωρίς να έχετε σχέδιο αντίδρασης και πώς να έχετε αφού η μόνη δραστική αντίδραση είναι η ένοπλη επανάσταση.Κάτι που εσείς εσκεμμένα αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι.Η χρηματοδότηση και η οικονομική επιβράβευση για την συμμετοχή σας στις εκλογές,και τα μπόνους σε περίπτωση εκλογικής επιτυχίας σας καθιστούν απλά μία ακόμη επικερδή επιχείριση ΕΝΤΟΣ συστήματος.

Λοιπόν για να τελειώνουμε…η επομένη των εκλογών σε μία χώρα ήδη υποταγμένη στην ντόπια και ξένη ολιγαρχία,θα βρεί έναν λαό σκλαβωμένο στο ήδη συμφωνημένο μνημόνιο,με μία κυβέρνηση απολύτως υποτελή στα διαχρονικά αφεντικά της χωρίς καμία σημασία να έχει ποιός θα είναι επικεφαλής,ή άν θα προκύψει αναγκαστικά κάποια συνεργασία μεταξύ των μνημονιακών «φιλοευρωπαϊκών» κομμάτων.
Επομένως εδώ θα πρέπει όλοι αυτοί να απολογηθούν γιατί παρέδωσαν την χώρα και τον δημόσιο πλούτο,στους ολιγάρχες.Θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλα αυτά τα καθάρματα για την συνεχιζόμενη λιτότητα και τον διαχρονικό φασιστικό πλουτισμό των αφεντικών και της εκκλησίας.

Την επομένη των εκλογών ο λαός,οι πολίτες που αγαπούν την δικαιοσύνη και την ελευθερία,θα πρέπει να αναρωτηθούν ποιοί πραγματικά είναι οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσής του.Ποιοί πραγματικά συνεχίζουν να τον εξαπατούν στο όνομα της οποιασδήποτε δημοκρατίας ή ανάπτυξης,κούφια λόγια βγαλμένα από το κουφάρι του αστικού κοινοβουλευτισμού που πρέπει να πεθάνει αλλά παραμένει ζωντανός χάρη στις ψέυτικες υποσχέσεις και στις ανύπαρκτες λύσεις του αέρα.

Την επόμενη των εκλογών όλοι αυτοί οι κοινοί απατεώνες και οι εγκληματίες που είναι απέναντί μας, θα πρέπει να μας βρούν στο δρόμο οπλισμένους μέχρι τα δόντια,για να δώσουμε ένα καλό μάθημα σε αυτούς που καπηλεύτηκαν τα πάντα για να γεμίσουν την βαθιά τους τσέπη και να ικανοποιήσουν τα ιδιοτελή συμφέροντά τους.

Μπροστά μας έχουμε 50 χρόνια μνημονίων,50 χρόνια λιτότητας,50 χρόνια φτώχειας και εξαθλίωσης.Θα αντέξουμε να βλέπουμε τους κοστουμαρισμένους λαοπλάνους,τους λαίμαργους αυλοκόλακες και τους εξυπνάκηδες λιμοκοντόρους να διαφεντεύουν την ζωή μας;

Θα παραδώσουμε την ζωή μας στους αχόρταγους αφέντες;H απάντηση βρίσκεται στα χέρια μας και θα πρέπει κάποια στιγμή να δοθεί.

Πηγή "Ανώνυμος και Μαύρη Λίστα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]