Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλαρινογαμπρός της Τουρκίας σε φοβερό ισλαμο - παραλήρημα!

«Ανοίξτε τις πύλες. Αφήστε εκατοντάδες χιλιάδες να πιέσουν τα σύνορα της Ευρώπης, να τους φτάσουν στα όριά τους». Όχι, δεν είναι ο Πάνος με το Κούγκι και τις απειλές ότι θα πνίξει την Ευρώπη στους τζιχαντιστές. Παρόμοιας… ψυχοσύνθεσης πρόσωπα υπάρχουν και αλλού.

Ένα από αυτά είναι και ο βασικός αρθρογράφος της τουρκικής Γενί Σαφάκ, Ιμπραήμ Καργκιούλ, ο… κλαρινογαμπρός της φωτογραφίας. Η εν λόγω εφημερίδα αποτελεί όργανο του ισλαμοφαστικού καθεστώς του κ. Ερντογάν και απηχεί την άποψή του, κατά κεραία.

Έτσι, όταν ο κύριος αυτός λέει πως ο «ευρωπαϊκός περίπατος» των εκατομμυρίων μεταναστών πρέπει να αρχίσει από τις ακτές της Μεσογείου και να συνεχιστεί ως τις ακτές του Ατλαντικού. Δείτε λοιπόν τα εκπληκτικά που λέει ο απίθανος αυτός κύριος… δούλος του Αλλάχ:
«Μην τους κρατάτε στην Ανατολία. Βοηθήστε τους να φύγουν και δώστε και προμήθειες για το ταξίδι. Κάντε την Τουρκία την ασφαλή οδό μετάβασής τους. Αφήστε εκατομμύρια ανθρώπους από το Αφγανιστάν, στη Συρία, τη βόρεια Αφρική, από τις ακτές της Μεσογείου, από τη Μεσοποταμία, να κρούσουν τις θύρες των ευρωπαϊκών πρωτευουσών»
αναφέρει ο Καραγκιούλ.
«Αφήστε τους να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Δεν υπάρχει πρόβλημα όταν έρχονται στις πόλεις μας με τα όπλα τους. Λοιπόν, γιατί πανικοβάλλεστε στην Ευρώπη τώρα που έρχονται άοπλοι; Η Ευρώπη δεν θα μείνει ασφαλής, ούτε ο πλούτος, ούτε τα όπλα της θα την προστατεύσουν. Ο κόσμος δεν έχει μόνο τις ευρωπαϊκές αξίες»
λέει ο Καραγκιούλ, στο ίδιο παραληρηματικό ύφος.

«Εμείς, η μεγάλη πλειοψηφία δεν ερχόμαστε οπλισμένοι ή θυμωμένοι. Δεν ερχόμαστε για να λεηλατήσουμε τις πόλεις σας δεν ερχόμαστε για να σχηματίσουμε συμμορίες ή να ξεκινήσουμε εθνοτικές διαμάχες. Δεν ερχόμαστε να αποικήσουμε, δεν εισβάλουμε. Πάμε σαν άνθρωποι για να δοκιμάσουμε τον ανθρωπισμό τους.
Την ώρα που βομβαρδίζουν τις πόλεις μας και μας στρέφουν τον έναν ενάντια στον άλλο, δεν μπορούμε να αμυνθούμε. Παρόλα αυτά μας φοβούνται και προσπαθούν να κλείσουν τις πόρτες, λαμβάνοντας επαίσχυντες αποφάσεις, δημιουργούν φράχτες για να σταματήσουν το κύμα.
Κάποιοι από αυτούς λένε πως ο χριστιανικός τους πολιτισμός κινδυνεύει… Ο δικός μας ισλαμικός πολιτισμός στέκει ψηλά και δεν φοβόμαστε… Τουρκία, βορειοαφρικανικές χώρες, ανοίξτε τα σύνορά σας και υποστηρίξτε το μεταναστευτικό κύμα να πλημυρίσει την Ευρώπη.
Θα δείτε πως αυτοί που αναμιγνύονται στη μισή υφήλιο δεν θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα…», 
καταλήγει ο Καραγκιούλ, αποκαλύπτοντας, με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια του αφεντικού του Ερντογάν, μια και δεν υπάρχουν πια… θαλάσσια σύνορα.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]