Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάνεται ο έλεγχος στη Γερμανία από τους "πρόσφυγες" (βίντεο)


Οι «πρόσφυγες» επιτίθενται στην Γερμανική Αστυνομία 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Η Γερμανία χάνει τον έλεγχο στο εσωτερικό της χώρας. Οι πολιτικές αποφάσεις της Μέρκελ για το «προσφυγικό» εκθέτουν πλέον σε μεγάλους κινδύνους τους Γερμανούς πολίτες. Οι «πρόσφυγες» δεν διστάζουν να επιτεθούν στην Γερμανική Αστυνομία, η οποία έχει ρητή εντολή να μην συγκρουστεί με τους «προσκεκλημένους» της Μέρκελ και των γερμανών Βιομηχάνων, που ζητούν εναγωνίως 800.00 φτηνά εργατικά χέρια.

Αλλάζει το πρόσωπο της Γερμανίας; Σίγουρα ναι. Και σίγουρα προς το χειρότερο. Την απόλυτη ευθύνη φέρει η πολιτική ηγεσία της χώρας, η οποία σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να εμφανίσει ένα «ανθρωπιστικό πρόσωπο» (μετά την καταστροφική πολιτική και οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας) θεώρησε πως η είσοδος «προσφύγων» με μερικές φωτογραφίες της Μέρκελ και γερμανών πολιτικών με «πρόσφυγες», θα μπορέσει να εξωραΐσει το προφίλ της γερμανικής πολιτικής που θύμισε σε πολλούς Ευρωπαίους πολίτες (αλλά και στα γερμανικά ΜΜΕ) την περίοδο της Γερμανίας του Χίτλερ…



Η ρηχή πολιτική αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, συνοδευόμενη από οικονομικές σκοπιμότητες (εξυπηρέτηση γερμανικής βιομηχανίας) φαίνεται πως μετατρέπεται σε λίαν επικίνδυνη ενέργεια κατά της ασφάλειας των γερμανών πολιτών. Οι εικόνες από το βίντεο είναι χαρακτηριστικές. Οι «πρόσφυγες» δεν κατανοούν την δυτική δημοκρατία. Δεν κατανοούν καν τον όρο «δημοκρατία», παρά μόνο τους κανόνες λειτουργίας του Ισλάμ. Αντιλαμβάνονται πλήρως την δύσκολη θέση της γερμανικής πολιτικής και την εκμεταλλεύονται στο έπακρο, μη διστάζοντας με κανόνες αγέλης ή όχλου να επιτίθενται ακόμη και σε περιπολικά της γερμανικής Αστυνομίας.

Ίσως οι «πρόσφυγες» πρέπει να πούνε ένα μεγάλο «μπράβο» στην Άγκελα Μέρκελ, η οποία τους «εξυπηρέτησε» πλήρως…

Στο ναδίρ έπεσε η δημοφιλία της Μέρκελ λόγω των μεταναστών
Πιο σκληρούς όρους υποδοχής υιοθετεί τώρα η καγκελαρία

Σε μια κίνηση εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης προέβη χθες το Βερολίνο, σκληραίνοντας τη στάση του απέναντι στους οικονομικούς μετανάστες από τα Βαλκάνια, την ώρα που ο μεγάλος συνασπισμός χριστιανοδημοκρατών / σοσιαλιστών είδε τη δημοφιλία του να υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο ετών, εξαιτίας των χειρισμών της Ανγκελα Μέρκελ στο Προσφυγικό.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία INSA για λογαριασμό της «Bild», η δημοτικότητα των χριστιανοδημοκρατών υποχώρησε στα χαμηλότερα επίπεδα του τελευταίου έτους, στο 38,5%, χάνοντας μάλιστα μία ποσοστιαία μονάδα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Την ίδια στιγμή, το «μάρμαρο» της διαχείρισης της κρίσης πληρώνει και το κόμμα των σοσιαλδημοκρατών, που βλέπει -δημοσκοπικά- τα ποσοστά του να πέφτουν στο 23,5%.
Ούσα λοιπόν αντιμέτωπη με το μεγάλο κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας, η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε χθες αυστηρότερους κανόνες χορήγησης ασύλου για τους αιτούντες.
Το βασικό μέτρο που εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αφορά την κήρυξη της Αλβανίας, του Μαυροβουνίου και του Κοσόβου ως «ασφαλών χωρών προέλευσης». Την ίδια στιγμή, το Βερολίνο σχεδιάζει επίσης να περιορίσει το ύψος της οικονομικής βοήθειας που χορηγεί στους πρόσφυγες, ώστε να καταστήσει πλέον τη Γερμανία «λιγότερο ελκυστική» για τους οικονομικούς μετανάστες.

Πάντως, όπως σχολίαζαν χθες αναλυτές του διεθνούς Τύπου, «είναι ξεκάθαρο πως η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ πήρε τις συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να κατευνάσει τις φωνές αντίδρασης που αναφέρουν ότι το Βερολίνο έχει κρατήσει το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα χαλαρή θέση απέναντι στο Προσφυγικό κι έχει επιτρέψει με τις πολιτικές του σε χιλιάδες πρόσφυγες να φτάσουν εύκολα στο γερμανικό έδαφος».

First we take Manhattan then we take Berlin





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Διαφημιζεται και το Κοσσοβο ως "ανεξαρτητη χωρα"!!

    Υπουλη γερμανικη προπαγανδα στο ονομα του "ανθρωπισμου"!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]