Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Συρία κατέρριψε ισραηλινό μαχητικό

Το μαχητικό έκανε επιδρομές κατά θέσεων του συριακού στρατού 

H συριακή DCA κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό στη ΝΑ Συρία. Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε την Παρασκευή κι ενός βρικσόταν εντός του συριακού εθνικού εναέριου χώρου και πετούσε πάνω από την πόλη Quneitra, μεταφέρει το πρακτορείο Fars News.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό το Ισραήλ παραβιάζει και καταπατά κανονικά τον εναέριο χώρο της Συρίας.

Την Παρασκευή η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε και νέες επιδρομές σε περιοχές της Δυτικής Συρίας στοχεύοντας τις στρατιωτικές βάσεις της 68ης Ταξιαρχίας στη Δαμασκό και την 90η στην επαρχία της Quneitra.

Οι επιθέσεις των ισραηλινών επήλθαν μετά την ρίψη 4 ρουκετών από συριακού εδάφους στο Ισραήλ που προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σε Γκολάν και Γαλιλαία.
Το Ισραήλ κατηγόρησε παλαιστινιακή φράξια το Ισλαμικό τζιχάντ ότι ευθύνεται για υτήν την επίθεση και η απάντησή του κατά του συριακού κράτους ήταν δυσανάλογη αφού βομβάρδισε την περιοχή της Quneitra όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 4 πολίτες συν ένας στρατιώτης ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 7.(sputniknews 22.8.15)

Το Ισραήλ περιέθαλψε 465 τρομοκράτες που τραυματίστηκαν στη Συρία στο νοσοκομείο Nahariya στην Γαλιλαία σύμφωνα με δημοσιεύματα στο ισραηλινό site Walla.
Οι ισραηλινές δυνάμεις έκανανα διακομιδή εκατοντάδων τρομοκρατών τραυματιών που πολέμησαν το συριακό λαό και στρατό καταπατώντας σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ και του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]