Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση λαθρομεταναστών στο φυλάκιο του Φαρμακονησίου!

Ζητήθηκε βοήθεια από τις Ειδικές Δυνάμεις της Κω

Ένα πολύ παράξενο επεισόδιο φέρεται να εξελίχθηκε στο Φαρμακονήσι, αναγκάζοντας την στρατιωτική φρουρά του φυλακίου του νησιού να κινηθεί αναλόγως...

Σύμφωνα με δημοσίευμα, που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κατορθωτή η διασταύρωσή του (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές), ένα "θερμό επεισόδιο" σημειώθηκε σήμερα στο ακριτικό Φαρμακονήσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, λοιπόν, μεγάλός αριθμός λαθρομεταναστών έφτασε στο νησί και μερικοί από αυτούς αναφέρθηκε ότι ήταν ένοπλοι, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες. Το ΓΕΣ φέρεται να διέψευσε πως κάποιοι εκ των λαθρομεταναστών ήταν ένοπλοι, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει σκοπιμότητα (για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά των Ελλήνων κατοίκων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου) στην συγκεκριμένη διάψευση.

Το αποτέλεσμα αυτής της "δραστηριότητας" ήταν να κινηθούν οι λαθρομετανάστες (περίπου 350...) απειλητικά προς το φυλάκιο που βρίσκεται στο νησί και οι εκεί στρατιώτες να ζητήσουν βοήθεια - υποστήριξη από τη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκεται στην κοντινή Κω.

Τελικά και λόγω της "σαφέστατης στάσης" του στρατιωτικού προσωπικού του ελληνικού φυλακίου, έληξε η άγρια επιθετικότητα τωμ λαθρομεταναστών, χάρη στην γρήγορη και καίρια αντίδραση των Ελλήνων στρατιωτών χωρίς να υπάρχουν παρατράγουδα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον οπλισμό (που φέρεται να είχαν) των λαθρομεταναστών, ούτε για το ακριβές της αντίδρασης της στρατιωτικής φρουράς του ελληνικού φυλακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό τον φόβο μίας πιθανής προβοκάτσιας τόσο στο Φαρμακονήσι όσο και σε άλλα μικρά ελληνικά νησιά της περιοχής, το ΓΕΣ αποφάσισε και διέταξε την άμεση ενίσχυση (τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικό) των φυλακίων των νησιών. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα θερμό επεισόδιο σε ελληνικό νησί (ακόμη και με "λαθρομετανάστες") είναι κάτι που βολεύει πάρα πολύ την Άγκυρα αυτή την περίοδο...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Πολύ προσεκτική προσέγγιση. Μπράβο σας που δεν συντείνετε στο κλίμα των ιαχών που καλλιεργούν άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχισαν τα οργανα βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξεταζουν οι "γειτονες" τις αντιδρασεις και τα αντανακλαστικα των ΕΔ!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]