Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο απόγειο της… δημοκρατίας η μπανανία Ελλάδα!

Δια χειρός Αλιθέρση

Για μια ακόμη φορά εν πλήρει συνειδήσει εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων το περήφανο και θαρραλέο ΟΧΙ στη λιτότητα, ΟΧΙ στα μνημόνια. Τώρα με τη λεγόμενη… “αριστερά”, με τις γνωστές υποσχέσεις της, με τα ψέματα που καθημερινά αραδιάζει, με τον εφησυχασμό που επιστημονικά καλλιεργεί, χωρίς σταματημό βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο των μνημονίων, με πιο ταχύ βήμα, με μεγαλύτερη ένταση και ισχύ, σε πλήρη σύμπνοια των παλαιομνημονιακών και νεομνημονιακών κομμάτων.

Όλοι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι λειτουργούν ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού και υπέρ της θέλησης των μεγάλων συμφερόντων. Χωρίς κανένα δισταγμό ξεπουλούν τα πάντα. Παίρνουν μέτρα που οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις δεν θα μπορούσαν να τα πάρουν με τίποτα.

Εκχώρησαν τα πάντα στους δανειστές και αποφασίζουν σύμφωνα με τις υποδείξεις τους! Όλες οι αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων υπόκεινται στον έλεγχο και την έγκριση των… “εταίρων” δανειστών, που λειτουργούν συνεχώς και αδιαλείπτως ως κοινοί εκβιαστές και τρομοκράτες.

Ο ραγιαδισμός των κομμάτων και των βουλευτών τους, αυτών των… “ΝΑΙ σε ΟΛΑ”, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τη λέξη αξιοπρέπεια, αν αυτή υπήρχε, την έχουν ξεγράψει για πάντα από το λεξιλόγιό τους και λειτουργούν σαν τα καλά παιδιά, προσμένοντας γονυπετείς αντίδωρο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα υψηλά αφεντικά τους.

Αν δεν είναι εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία, να εκχωρείς τα πάντα στους εκβιαστές, τοκογλύφους δανειστές, στους οικονομικούς δολοφόνους του ελληνικού λαού, τότε τι άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι;

Βρέθηκαν οι αρχομανείς ηγετίσκοι, οι άνθρωποι της καρπαζιάς του Γιούνκερ, να παίξουν αυτό το βρώμικο ρόλο, με όλους εκείνους φυσικά που ψήφισαν και ψηφίζουν αυτά τα μέτρα, χωρίς να έχουν το παραμικρό ελαφρυντικό και κανένα άλλοθι, διεκδικώντας μια εκλόγιμη θέση στη λίστα για παράταση του άξιου μισθού τους, το μόνο άλλωστε που τους ενδιαφέρει.

Τώρα, είναι προ των πυλών η ψήφιση του τρίτου μνημονίου, με την εισήγηση του κόμματος της… “αριστεράς”, που θα έσχιζε τα προηγούμενα δύο, και την ομόθυμη βέβαια συνδρομή των λοιπών παλαιομνημονιακών κομμάτων. Και άλλα λεφτά για τους τραπεζίτες, για τους… “εθνικούς” εργολάβους, για τις τσέπες των επιτήδειων. Και άλλα χρέη για το λαό και άλλες στερήσεις και άλλη ανεργία κι άλλες αυτοκτονίες, μέχρι να του πάρουν τα πάντα! Έτσι λέει το ανομολόγητο σχέδιό τους! Βέβαια, λίγο τους ενδιαφέρει αν ο ελληνικός λαός είναι αντίθετος μ’ όλα αυτά, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά. Αυτό το γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Αυτοί τώρα θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Και, επειδή έχουν και… “δημοκρατικές ευαισθησίες”, θα δώσουν και στον λαό το δικαίωμα να επιλέξει αυτόν που θα τα εφαρμόσει, δηλαδή το δικαίωμα να επιλέξει δήμιο!

Βλέπετε στη μπανανία Ελλάδα η… “δημοκρατία” έχει φτάσει στο απόγειό της!

ΥΓ. Κι αν φτάσαμε στο τρίτο μνημόνιο με τους εκβιασμούς και τις απειλές για Grexit και διωγμό από την Ευρώπη -διάβαζε ΕΕ των τοκογλύφων, των εκβιαστών “εταίρων”- να είστε σίγουροι ότι το τέταρτο μνημόνιο, αν χρειαστεί -γιατί μπορεί να αλώσουν τα πάντα με το τρίτο- θα ψηφιστεί με την απειλή του… τρίτου παγκόσμιου πόλεμου, για τον οποίον αποκλειστικά την ευθύνη θα φέρει ο… ελληνικός λαός, αν δεν το δεχτεί!

Πηγή faretra.info

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]