Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο μεγάλος αρχηγός… ξαναχτυπά

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αρκετοί πολιτικοί στην Πατρίδα μας, παρ΄ ότι ο ελληνικός λαός τους δηλώνει καθημερινά τον αποτροπιασμό του για τις πολιτικές τους επιλογές υπέρ των Μνημονίων, που εξαθλίωσαν τη χώρα και το λαό, εν τούτοις εκείνοι θεωρούν πως πρέπει να τον “ενοχλούν” με πάσης φύσεως βλακώδη σοφίσματα, τα οποία προσπαθούν να τα περάσουν στο ευρύτερο κοινό, σαφέστατα λόγω των επικείμενων εκλογών!!

Ένα τέτοιο πολιτικό πρόσωπο είναι και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Και το παρακάτω διαφημιστικό έντυπο που περιήλθε σε γνώση μας αποτελεί την απόδειξη των όσων αναφέρω παραπάνω, αφού προσπαθεί να αναπαλαιώσει το στραπατσαρισμένο πολιτικό του προφίλ!!

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης το “παίζει” κινέζος, ενώ οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Παρ΄ότι λοιπόν, αντιλαμβάνεται πως όντας υπόδικος στην ελληνική δικαιοσύνη και στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, εν τούτοις επιχειρεί την οποιανδήποτε επανεμφάνισή του στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, προκειμένου να μας σώσει εκ νέου με έναν άλλο “Παπαδήμο”.
Έτσι, πέραν του σχετικού εντύπου, έχει αναθέσει σε διάφορα ψυχοπαίδια του να διακηρύττουν πως είναι οι εγγυητές της σύγχρονης “Πατριωτικής Παράταξης”. Με ποιους δηλαδή; Με εκείνους που ήταν οι φανατικότεροι οπαδοί των Μνημονίων και της εκχώρησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας; Με εκείνα τα παλαιά υλικά κατεδάφισης που έχουν απαξιωθεί από την κρίση του ελληνικού λαού και στην κάθε εμφάνισή τους, ο λαός τους υποδέχεται με αυγά και λεμόνια;

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε και πάλι τον εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, να δημοσιεύσει στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο, τους ισολογισμούς που αφορούν τα οικονομικά του ΛΑΟΣ με τις υπογραφές των αρμοδίων οικονομικών στελεχών του, για να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός το πως διαχειρίσθηκε το κόμμα, υπό την σταλινικού τύπου ηγεσία του, το υστέρημα του λαού μας το οποίο ανήλθε στα 35 εκατ. ευρώ περίπου. Από τη στιγμή που ο λαός μας καταδυναστεύεται από τη φτώχεια, την ανέχεια και την απελπισία, απόρροια των Μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες επέβαλε ο εκπεσών Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνεργασία με τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου και τον Παπαδήμο!!

Υ.Γ.: Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν ζητήσει πρώην στελέχη του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη, τον διαχειριστικό του έλεγχο χωρίς καμιά ανταπόκριση από πλευράς του Προέδρου του ΛΑΟΣ.

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
Επικοινωνία με τον συντάκτη
egerssi@otenet.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΛΕΕΙΝΕ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως τον θαυμάζω! Μοιράζοντας γάλα κατάφερε να γίνει πάμπλουτος!!!Μέχρι και κανάλι απέκτησε ο γιος του σανοπώλη!!!

    "Αυτόφωτος
    Αυτοδημιούργητος
    Ακηδεμόνευτος
    Χαρισματικός"
    Πάντα σεμνός ο πρόεδρος! Μόνο που οι εποχές άλλαξαν και πλέον μόνο το μπλα μπλα δεν αρκεί χρειαζόμαστε ικανούς και έντιμους ανθρώπους και όχι λαμόγια που καλύπτουν σκάνδαλα.Όσοι ψηφίσατε μνημόνια είστε πολιτικά πτώματα.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην ήταν γρανάζι του συςτηματος και ακομη με το ποδήλατο γάλα θα μοίραζε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]