Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λευκή επιταγή ζητάει ο Τσίπρας και απειλεί με «όλα ή τίποτα»!

Έχοντας διαγράψει τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες και τα όσα ο ίδιος, ως πρωθυπουργός, επαναλάμβανε σε κάθε δήλωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας ξεχνώντας ακόμη και το ότι η κυβέρνησή του εισηγήθηκε το τρίτο καταστροφικό για την Ελλάδα μνημόνιο, εισέρχεται στην προεκλογική περίοδο με τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές της προεκλογικής δουλειάς για τον ΣΥΡΙΖΑ που σκιαγράφησε στη σημερινή του εισήγηση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε την αναγκαιότητα οργανωτικής ανασύνταξης του κόμματος και εξωστρεφούς δράσης, συνάντησής μας με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, πρότεινε τη συγκρότηση ενός πανελλαδικού σώματος, αποτελούμενο από τα μέλη της ΚΕ, των μελών νομαρχιακών επιτροπών και βουλευτών, όπου και θα αποφασιστεί το εκλογικό πρόγραμμα.

Ο Α. Τσίπρας επεσήμανε ότι δεν πρέπει η εκλογική μάχη να μετατραπεί σε έναν εμφύλιο της Αριστεράς, αλλά “θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προβάλλει το αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης σε αντιπαράθεση με τη νεοφιλελεύθερη δόμηση της Ευρώπης, αλλά και με το εγχώριο συστημικό μπλοκ. Στόχος μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, για την υλοποίηση ενός προγράμματος προοδευτικών αλλαγών, για τον σταδιακό απεγκλωβισμό της χώρας από την επιτροπεία και τα μνημόνια.

Διευκρίνισε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές είναι ο ελληνικός λαός να κρίνει αν σωστά παλέψαμε στη σκληρή διαπραγμάτευση τους τελευταίους μήνες. Αν σωστά στο τέλος επιλέξαμε να μην οδηγήσουμε τη χώρα σε μια μαζική οικονομική καταστροφή. Αν υπάρχει κάποιος άλλος που θα μπορούσε στις δεδομένες συνθήκες και συσχετισμούς να φέρει μια καλύτερη συμφωνία. Και εν τέλει ποιος μπορεί να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση για το χρέος στο τέλος του έτους.

Σε αυτό το πλαίσιο επανέλαβε ότι στόχος εκλογικός είναι η καθαρή εντολή τετραετίας, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τις συστημικές δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις απορίες που καταγράφηκαν τους τελευταίους μήνες στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα:
Πάσχει από άγνοια κινδύνου ή είναι ένας θρασύτατος επαγγελματίας ψεύτης;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Από την στιγμή που απέτυχε και έφερε ένα νέο μνημόνιο, γιατί δεν πάει σπίτι του; Τι περιμένει να εξευτελιστεί εντελώς;
    Ανάσες θα έχουν πλέον, κυβερνητική σταθερότητα δεν υπάρχει πλέον. Τελικά είναι από τους πιο αναξιοπρεπείς και αδίστακτους πολιτικούς παγκοσμίος! Τους φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει! Προκαλούν την τύχη τους.

    Το θέμα είναι εμείς να μην χάσουμε την ελπίδα μας. Πιστεύω ότι ο πόλεμος που μας κάνουν είναι και ψυχολογικός για να απελπιστούμε και να νοιώθουμε ότι θα πρέπει μια ζωή να είμαστε υποταγμένοι και να ξεπουλήσουν το κράτος χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να μην "πέφτουμε" ψυχολογικά και να αναπτύξουμε αμυντικούς μηχανισμούς στην προπαγάνδα και στον εκφοβισμό τους. Λειτουργούν μεθοδευμένα και βάσει σχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]