Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι λαθρομετανάστες εξευτελίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Σας άξιζε… τελικά “έσκασε” στα χέρια σας, δείτε τι λέγατε

Δραματική τροπή έχει λάβει πλέον το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης («παράτυπης» που επιτάσσει η ως συνήθως γελοία πολιτική ορθότητα), με το πρόβλημα να έχει ήδη ξεπεράσει τις ελληνικές εθνικές δυνατότητες, ενώ σε ένα ακόμα θέμα ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα, τόσο αρνούμενος να προβεί έστω στη στοιχειώδη αυτοκριτική για λογαριασμό του πολιτικού συνονθυλεύματος που τον οδήγησε στην εξουσία, όσο και για τις επιλογές ανεκδιήγητων προσώπων που πρόλαβαν ήδη να ζημιώσουν τη χώρα.

Δεν έχει παρά να ζητήσει από τους συνεργάτες του να ανασύρουν από τα αρχεία τις επίσημα διατυπωμένες θέσεις του κόμματος τη δεκαετία του 1990 και δηλώσεις στελεχών, όταν πολλοί προειδοποιούσαν ότι το φαινόμενο θα τεθεί εκτός ελέγχου. Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η παρανοϊκή στάση του Συνασπισμού τότε και ΣΥΡΙΖΑ αργότερα, συνέβαλε τα μέγιστα στο να ανδρωθεί το – δικαιολογημένα απεχθές– φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, απλά και μόνο ως αντίδραση – εξισορρόπηση προς το άλλο άκρο, στην παλαβομάρα της εποχής…

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ενώ το πρόβλημα έδειχνε να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και άπαντες προειδοποιούσαν για δύο εκατομμύρια παράνομους μετανάστες να περιμένουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από τα τουρκικά παράλια, προερχόμενοι από τις εστίες έντασης της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει στο πιο κρίσιμο πόστο την… Τασία Χριστοδουλοπούλου, με καταγεγραμμένες παλαιόθεν απόψεις για το θέμα.

Κατά συνέπεια, κι ενώ πριν την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυρίας, στην περιοχή του Έβρου είχαμε είσοδο 200 παρανόμων μεταναστών την ημέρα, ο αριθμός κατά πληροφορίες πηγών στην περιοχή (υπέρ)δεκαπλασιάστηκε και τα αποτελέσματα τα ανακαλύπτουμε πλέον με τον πιο τραυματικό τρόπο. Ας προχωρήσουν αν θέλουν σε διάψευση αυτών των στοιχείων.

Διότι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν τα πήγαιναν καλά με το ταμείο και το πραγματικό χρήμα σε μια οικονομία, προτιμώντας τις θεωρίες, με αποτέλεσμα τη διάλυση της χώρας μέσα σε ένα εξάμηνο (ασφαλώς δεν ήταν… στα καλά της και πριν), σε κατέγραφαν απευθείας ως αντιδραστικό, φασίστα, οπισθοδρομικό κ.λπ., εάν τολμούσες κάποτε να τους ρωτήσεις «πόσους μετανάστες αντέχει η χώρα και η οικονομία της».

Παρεμπιπτόντως, ο νεαρός πρωθυπουργός μας, καλό θα ήταν να εγκαταλείψει το ολίγον ειρωνικό ύφος στο θέμα, διότι το να εγκαλείς την Ευρώπη ότι δεν κάνει όσα έπρεπε και ότι ξέρει μόνο να δανείζει με επαχθείς όρους, έχει δυο σοβαρά προβλήματα…

Πρώτον… εσένα τον ίδιο, που ζητάς βοήθεια ενώ το μισό σου κόμμα ζητά έξοδο από την Ευρωζώνη, τον πυρήνα δηλαδή της ΕΕ και δεύτερον, διότι ως κόμμα ευθύνεσαι τα μέγιστα για την καλλιέργεια ψευδαισθήσεων για το θέμα και τη συστηματική προπαγάνδα του να… καλοδεχόμαστε τους πάντες, κάτι που ισοδυναμούσε με άμεση πρόσκληση σε κάθε κατατρεγμένο του πλανήτη να έρθει να μας συναντήσει.

Για όλα αυτά, οι αφελείς, επικαλούνταν ανθρωπιστικούς λόγους, διεκδικώντας αποκλειστικότητα στον ανθρωπισμό και την ευαισθησία. Όσοι προειδοποιούσαν ότι το πρόβλημα είναι πολύ περισσότερο σύνθετο, ήταν… άκαρδοι. Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ό,τι και να πει η Ευρωπαϊκή Ένωση, ας κάτσουν να εισπράξουν «αλληλεγγύη». Τα κράτη-μέλη έχουν ήδη δείξει τις διαθέσεις τους.

Και ένα τελευταίο διότι μας έχει εξοργίσει πραγματικά. Κάνανε επανάσταση για την Αμυγδαλέζα, την άνοιξαν στο τέλος και όλοι ξεχύθηκαν στην Αθήνα. Τώρα, με τα ίδια κοντέινερ που κάποτε κατήγγελλαν (απάνθρωπες συνθήκες…), στήνουν τη νέα Αμυγδαλέζα στον Ελαιώνα. Κάνουμε λάθος; Και μη μας πουν ότι οι νέες εγκαταστάσεις δεν θα είναι φυλακή! Γιατί δεν αφαιρούσαν απλά την περίφραξη; Θέλουν να τους πάνε πιο κοντά στο κέντρο; Ή μήπως η αστυνόμευση δεν θα είναι στενή; Έχουν ιδέα πόσα προβλήματα θα ανακύψουν σε χρόνο ρεκόρ εάν ο χώρος δεν ελεγχθεί αυστηρότατα; Ελπίζουμε ότι ο Γ. Πανούσης τουλάχιστον έχει ενημερωθεί αρμοδίως.

Λέτε να άρχισαν να σκέπτονται τι θα κάνουν αν σε όσους έχουν έρθει, προστεθούν άλλοι τόσοι και άλλοι τόσοι; Σκέφτηκαν ποτέ να πάνε και να πουν στην Ευρώπη ότι μέρος από τα χρήματα του πακέτου Γιούνκερ ή από άλλο ταμείο, θα πρέπει να κατευθυνθεί στη ναυπήγηση σύγχρονων περιπολικών σκαφών ώστε να δουλέψει και κόσμος στα ναυπηγεία;

Μαύρα μεσάνυχτα… Το μόνο που ήξεραν, ήταν να θεωρούν τα χρήματα δεδομένα και οι ίδιοι τους εαυτούς τους ως καλούς Σαμαρείτες να τα μοιράζουν στη φτωχολογιά. Τόσο άσχετοι. Πόσα έχουν ακόμα να αναθεωρήσουν… αν ποτέ ξεκαθαρίσουν τα εσωκομματικά τους με τα οποία ασχολούνται, ενώ 4-5 άνθρωποι που καταλαβαίνουν, παλεύουν να συμμαζέψουν την κατάσταση.

Προφανώς τους αφορά λιγότερο η ανωτέρω κριτική, στον βαθμό που δεν έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου ως σοβαροί άνθρωποι, εγκαίρως, ως όφειλαν.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. "Οι λαθρομετανάστες εξευτελίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ"
    Εξευτελίζεται από μόνος του ο συριζα, δεν χρειάζονται οι λάθροεισβολείς!
    "στήνουν τη νέα Αμυγδαλέζα στον Ελαιώνα", αλήθεια τον λογαριασμό ποιος θα τον πληρώσει; Στερούμαστε εμείς για να κονομήσουν οι "ανθρωπιστές" του κ#λ#υ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφε ο λογαριασμός ειναι το τελευταίο που πρεπει να μας απασχολει .....
      Οι εποικοι θα φύγουν με , ή , δίχως κεφαλι ( θα τους διδάξουμε τσιχαντ ) αλλα τα Καθηκια απο το ´ 74 πρεπει να υποφέρουν μέχρι να βγει η ψυχη τους .
      Εαν αυτοι και οι 300+1 δεν μας προδοναν , τα διποδα , δεν θα ερχόντουσαν .

      Διαγραφή
    2. Είναι χρήματα που θα μπορούσαμε να τα αξιοποίησουμε για εμάς, αποκτώντας ή βελτιώνοντας τις υποδομές του κράτους μας. Με την κρίση και με τους λαθρολάγνους έχουμε ξεχάσει ότι σ' αυτό το κράτος έχουμε και εμείς δικαιώματα.

      Μακάρι να ξεκουμπιστούν όλοι τους και να μπορέσουμε επιτέλους να ζήσουμε ανθρώπινα και αξιοπρεπώς στο κράτος ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Δεν το έχουμε ξεχάσει ολοι μας .
      Υπάρχουν Ελληνοψυχοι που το τελευταίο που τους απασχολει ειναι τα βρώμικα χρήματα των διποδων δυτικών .
      Δεν έχουμε ανάγκη κανένα πουστη , ανώμαλο και ....πολιτισμένο σκουπίδι ...και πολυ λιγότερο με αίμα βαμμένο χρήμα τους .
      Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ , αυτο να θυμηθούμε και το νερό θα μπει στο αυλάκι , αντι να μας πνίγουν τα βρωμόνερα του .
      Εάλω η Ελλας .
      Για να ελευθερωθουμε πρεπει να τσακιστούν και τα 300+1 Καθηκια .
      Αλήθεια ...ποιο κράτος ΜΑΣ ;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]