Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση κόβει τα τρόφιμα από τους πολύτεκνους!

Το να έχεις σαν χώρα κυβέρνηση αριστερή, αν μη τι άλλο, συνεπάγεται πως έχεις μία κυβέρνηση με πολιτική βάση και κορμό την κοινωνική ευαισθησία. Επειδή όμως, η «πρώτη φορά αριστερά» της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, είναι μία κατ’ όνομα «αριστερή» κυβέρνηση. Και αυτό φροντίζει να το επιβεβαιώνει σχεδόν καθημερινά, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.

Έτσι, όπως πληροφορούμαστε από την Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ), οι πολύτεκνοι ήταν και συνεχίζουν να είναι από τα μεγαλύτερα θύματα των μνημονίων. Σε μία χώρα που χαρακτηρίζεται ως «χώρα γερόντων» επειδή ο πληθυσμός της φθίνει (επίσημα στοιχεία από την Eurostat) εξαιτίας της μείωσης των γεννήσεων, η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, αποφάσισε μέσω του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (υπουργός είναι ο κ. Σγουρίδης, στέλεχος των ΑΝΕΛ και παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) να μη δίνονται (ως κρατική στήριξη) τρόφιμα στις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ την ίδια στιγμή δεκάδες εκατομμύρια δίνονται από την κυβέρνηση για την στέγαση και σίτιση των λαθρομεταναστών…!!!

Αν μη τι άλλο, η κυβέρνηση Τσίπρα θα έπρεπε να έχει τσίπα (ντροπή) και να αντιμετωπίζει με την (έστω και τυπική) κοινωνική ευαισθησία τους πολύτεκνους της χώρας, την στιγμή που η Ελλάδα δέχεται -μέσω της συνεχώς αυξανόμενης εισόδου λαθρομεταναστών- μία άτυπη «επίθεση» με σοβαρότατους κινδύνους ένας εκ των οποίων είναι και η δημογραφική αλλοίωση (απώλεια των ειδικών χαρακτηριστικών του γηγενούς πληθυσμού).

Τι λέει η καταγγελία της Συνομοσπονδίας

Όταν η ΑΣΠΕ συναντούσε τον σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε: «Οι πολύτεκνοι ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των μνημονίων».
Φαίνεται ότι το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τον Πρωθυπουργό, αφού σε αυτή την περίοδο της δεινής οικονομικής κρίσης, θέτει τις πολύτεκνες οικογένειες εκτός και τις εξαιρεί από τις διανομές των φρούτων – λαχανικών – τροφίμων και λοιπής βοήθειας.

Όταν οι οικογένειες των πολυτέκνων είναι αυτές που πλήττονται περισσότερο από τις άλλες από την οικονομική κρίση και την ανεργία, όταν έχουν καταργηθεί ΟΛΑ τα δημογραφικά κίνητρα, όταν ο Υπουργός Παιδείας φρόντισε πρόσφατα να καταργήσει και τις μετεγγραφές των παιδιών των πολυτέκνων, τώρα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αποφάσισε ότι οι πολύτεκνες οικογένειες με τέσσερα, πέντε, έξι, επτά, οκτώ, εννέα, δέκα και περισσότερα παιδιά, ΔΕΝ πρέπει να παίρνουν τρόφιμα!

Που αποσκοπούν;
Επί 30 χρόνια, που γίνονται διά μέσου των πολυτεκνικών συλλόγων οι διανομές φρούτων – λαχανικών – τροφίμων κατά άψογο τρόπο, ουδέποτε τέθηκε θέμα εξαιρέσεως από αυτές των πολυτέκνων οικογενειών.

Αυτή είναι η Κυβέρνηση της κοινωνικής ευαισθησίας;

Μαζί με τα νέα μνημόνια εγκαινιάζει και την αντιπολυτεκνική, αντιοικογενειακή και αντιδημογραφική της πολιτική, όταν οι γεννήσεις στη χώρα μας τους επτά πρώτους επτά μήνες του 2015, η δημογραφική καθίζηση είναι εφιαλτική: οι θάνατοι έχουν ανέλθει σε 74.060 και οι γεννήσεις είναι μόλις 52.395, δηλαδή 21.665 θάνατοι περισσότεροι των γεννήσεων!!!

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει και να αποκαταστήσει τη νέα αδικία που πάει να θεσμοθετηθεί κατά των πολυτέκνων.

Επίσης, πρέπει να «σχολάσει» άμεσα τους Υπουργούς που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το Σύνταγμα προβλέπει ειδική φροντίδα του Κράτους για τις πολύτεκνες οικογένειες, εκτός αν θέλει και η νέα Συγκυβέρνηση να έχει την τύχη της προκατόχου της.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η υλοποιηση του εθνομηδενισμου συνεχιζεται και απο την πουλημενη συμμορια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε ολα τα επιπεδα, γιατι λοιπον να μην εξαθλιωσουν περισσοτερο και τους πολυτεκνους;;; Τα εδαφη της Ελλαδας μας εχουν ηδη ξεπουληθει και τωρα δεν θελουν Ελληνες κατοικους σε αυτα αλλα καθε καρυδιας καρυδι χωρις Ελληνικη ψυχη και συνειδηση. Αφου δεν τους πηραμε ακομη με τις πετρες, αν και τους χρειαζονται σφαιρες, βρισκουν εδαφος οι αλητες και προχωρουν τα σχεδια της ΝΤΠ εις βαρος μας. Θα αντιδρασουμε αραγε συσσωμοι και δυναμικα οι πολιτες για να σταματησει η πορεια προς τον ολεθρο;;; Η' θα παρακολουθουμε απαθεις και ηττοπαθεις την επικρατηση των βαρβαρων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ... ΤΟ καθε καρυδιας καρυδι ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ... Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ... ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ... ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...

      Διαγραφή
    2. Θα αντιδράσουμε ...το μονο σίγουρο .
      Το θέμα ειναι να μην ειμαστε και πειναςμενοι οταν αποφασίσει το καθεστώς να μας βγάλει στους δρόμους άτακτα για να μας πετσοκοψουν τα διποδα που έφεραν .
      Να αντιδράσουμε εχθές εαν γίνεται .
      Στάση πληρωμών ΚΑΙ εκ μέρους μας . Δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία σε εμας οι φόροι .
      Τακτοποιούν τα διποδα και στα μπαουλα των τοκογλυφων αφεντικών των .
      Όσοι υπακούουν και πληρώνουν τα χαράτσια ειναι συνένοχοι της εθνικής προδοσίας των κΥνοβουλευτικων .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]