Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πάλι αντιμνημονιακός, λόγω... εκλογών!


Βούτσης: Δεν είναι απαραίτητο να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα, αν δεν πάρουμε νέα έγκριση!

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Έχοντας χάσει το ιδεολογικό και το ηθικό έρεισμα, μετά την παράδοση του Τσίπρα στις Βρυξέλλες, την εν ψυχρώ αντιστροφή ερμηνείας της σαφέστατης λαϊκής εντολής του "Όχι" από το δημοψήφισμα και την ψήφιση των προαπαιτούμενων αλλά και του τρίτου μνημονίου, ο ΣΥΡΙΖΑ (δεξιά πλατφόρμα;) προσπαθώντας να αποκτήσει προεκλογικό λόγο κατρακυλά στην άβυσσο της πολιτικής ακατάσχετης υποσχεσιολογίας. Αυτή τη φορά, επειδή όσο κοντή μνήμη και αν έχει ο λαός (τα γεγονότα είναι πολύ κοντά χρονικά στο παρελθόν), με εικασίες -που γελοιοποιούν ακόμη περισσότερο τα στελέχη του- προσπαθεί να αποκτήσει ελκυστικό πολιτικό πρόσωπο, ξαναφορώντας τη μάσκα του «αντιμνημονιακού»!

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια –μεταξύ γελοιότητας και επικινδυνότητας- ο Νίκος Βούτσης, υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, δήλωσε:
«Αν δεν τύχουμε μίας νέας έγκρισης από τον ελληνικό λαό δεν είναι απαραίτητο να μετέχουμε στην υλοποίηση του προγράμματος που ψηφίσαμε, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε ή να ψηφίζουμε συγκεκριμένα μέτρα για τα οποία έχουμε δεσμευθεί»…

Χαρακτηριστικές είναι, επίσης, οι δηλώσεις του κ. Βούτση μέσω των οποίων παραδέχεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προγραμματικές θέσεις, αλλά προτίθεται το επόμενο διάστημα να τις συζητήσει και να καταλήξει στο πρόγραμμά του (θα καταστρώσουν πρόγραμμα κυβέρνησης της χώρας μέσα σε μερικές μέρες!!! Σίγουρα δεν έχουν αντιληφθεί πως η διακυβέρνηση μίας χώρας απαιτεί πρόγραμμα καλύτερο από την διαχείριση ενός περιπτέρου):
«Θα γίνει ένα συλλογικό όργανο κατά το καταστατικό, όπου θα παρουσιαστεί η κεντρική ιδέα, οι άξονες και οι στόχοι του εκλογικού κυβερνητικού προγράμματος».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του κ. Βούτση (ενός εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η περαιτέρω προεκλογική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον είναι βέβαιο πως απευθύνεται όχι απλά σε επιλήσμονες, αλλά σε ηλίθιους που δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτε από τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επτάμηνης διακυβέρνησης της χώρας από μία κυβέρνηση που δεν είχε σχέδιο να κυβερνήσει, με στελέχη που κινούνταν (και συνεχίζουν) ιδεοληπτικά και, κυρίως, με έναν πρωθυπουργό που «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής» (αν όχι επικίνδυνος)…

Εμείς, πάντως, σημειώνουμε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να αυτοπροσδιορίζονται ως… «αριστεροί»! Θέμα ελλείψεως αυτοσεβασμού, συνήθεια (το ψέμα) που δεν μπορούν να απαλλαγούν ή απλά θέμα της ψυχιατρικής; Όπως και να έχει, στις επικείμενες εκλογές, όσοι ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ψηφίζουν εκείνους που τους κορόιδεψαν, για πρώτη φορά από… αριστερά!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]