Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκαναν πολλά, πάρα πολλά, εγκλήματα!

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Πολλά τα εγκλήματα που έγιναν τα τελευταία πέντε χρόνια εναντίον του λαού και της ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας, δηλαδή και πάλι εναντίον του λαού.

Και όταν λέμε εγκλήματα, κυριολεκτούμε.
Εγκλήματα! Απ' αυτά που μπορούν σε κάθε δικαστήριο χώρας με υπαρκτή δικαιοσύνη να δικαστούν και να καταδικαστούν ως και στην έσχατη των ποινών.

Είναι πάρα πολλά για να μείνουν αναπάντητα.
Είναι πολύ ωμά και εκ προμελέτης για να μείνουν ατιμώρητα.

Και δεν είναι μόνο τα μνημόνια.
Αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Στα χρόνια αυτά έχουν ψηφιστεί δεκάδες εφαρμοστικοί νόμοι, και εκατοντάδες τροπολογίες.
Τροπολογίες και νόμοι που απονευρώνουν την δυνατότητα αντίδρασης των πολιτών στην ληστεία της περιουσίας του, ιδιωτικής και κρατικής, ξεπούλημα-χάρισμα δημόσιας περιουσίας, που συντελείται με την συνεργασία συγκεκριμένης μερίδας του πολιτικού κόσμου, απατεώνων-καναλαρχών και επιχειρηματιών, εφοπλιστών, τοκογλύφων... 
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ! 

Νόμοι φορομπηχτικοί, άδικοι και ισοπεδωτικοί, νόμοι αντισυνταγματικοί, έκτακτες και μόνιμες οριζόντιες εισφορές, κλοπή αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, νοσοκομείων, συλλόγων, κρατικών οργανισμών, μιά κακουργία απίστευτη!

Με χειρότερους απ' όλους, τους νόμους που φροντίζουν να μένουν ατιμώρητοι τόσο οι εγκληματίες πολιτικοί και οι συνεργοί τους, καθώς και να νομιμοποιούνται οι εγκληματικές πράξεις τους εναντίον λαού και κράτους. 

Ύστατο και σημειολογικό έγκλημα, η αποδοχή της άκρως ειρωνικής και χλευαστικής προσφοράς γερμανικής εταιρείας που υπήρξε η ναυαρχίδα της σχέσης διαφθοράς μεταξύ εταιρειών και πολιτικού κόσμου (μιά διαφθορά που κόστισε στον ελληνικό λαό δισεκατομμύρια ευρώ που μπήκαν σε ιδιωτικές πολιτικές και επιχειρηματικές τσέπες, αλλά τις χρεώθηκε το κράτος, καθώς και του κόσμου τα αμφισβητούμενης αξίας προϊόντα και παροχές ''υπηρεσιών'') προσφορά κάποιων λίγων εκατομμυρίων ευρώ ως ''επανόρθωση'' και που θα διατίθονταν ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!!

Τέτοια ειρωνία!
Τέτοια κακουργία! 
ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ!

Κι μείς συρόμαστε σε εκλογές!
Λες κι αυτές θα λύσουν τίποτα.  
Λες και με αυτές θα τιμωρηθούν οι ένοχοι, λες και θα ανασκευαστούν τα εγκλήματα εναντίον του λαού!

Στους εγκληματίες, και μάλιστα τέτοιους εγκληματίες αρμόζει τιμωρία σκληρή, παραδειγματική και αδυσώπητη.

Θα έρθει με κάποιες εκλογές;
Θα έρθει με κοινωνική και λαϊκή επανάσταση;
Θα δείξει... 
Η ουσία όμως είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να έρθει!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Συμφωνώ πολλά,πάρα πολλά τα εγκλήματά τους,και κυρίως όλα ατιμώρητα!Σε μια χώρα σαν κι αυτή,που οι μαφιόζοι κάθονται στα έδρανα της βουλής(εννοείται όχι όλοι),πολιτεύονται,ψηφίζουν νόμους που προστατεύουν εαυτούς,φίλους,κολλητούς,γκόμενους/νες,συγγενείς κλπ δε θα πρέπει να απορείς.Σε μια χώρα την οποία θεωρούν ιδιωτική τους περιουσία,τσιφλίκι τους όπως οι Οθωμανοί(φύτρες τους πολλοί)μην εντυπωσιάζεσαι.Σε μια χώρα στην οποία η μίζα θεωρείται νόμιμο δικαίωμα σε μια διαπραγμάτευση,δε θα πρέπει να τα χάνεις.Σε μια χώρα στην οποία η οικογενειοκρατία έχει γίνει θεσμός δε θα πρέπει να έχεις απορίες.Σε μια χώρα τα ηνία και τα καίρια πόστα χρησιμοποιούνται επιτυχημένος τρόπος ανέλιξης,οικονομικής από μπατίρης γίνεσαι μεγιστάνας και από τσιγάρο ευτελές καπνίζεις πούρο Αβάνας,από διακοπές στη πατρικό αρμενίζεις με δικό σου ή του διευκολημένου σε υπόθεσή του επιχειρηματία το κότερο τα νησιά του Αιγαίου δε θα πρέπει να απορείς.Σε μια χώρα που μεγάλο ποσοστό του πολιτικού κόσμου δεν υπηρετεί τη χώρα αλλά τα συμφέροντα πολυεθνικών και μεγάλων κρατών ως τοποτηρητές και εντολοδόχοι τους,σπουδαγμένων σε φυτώρια για αυτή τη δουλειά της δυτικής Ευρώπης και Αμερικής,δε θα πρέπει να απορείς.Αυτή είναι η Ελλάδα πέραν των όμορφων νησιών,των καλλίγραμμων ελληνίδων,των ηλιοκαμένων καμακιών στα τουριστικά θέρετρα.Ένα Οθωμανικών προδιαγραφών δυστυχώς κρατίδιο,που το θέλησαν και τους βόλευε διεφθαρμένων εγχώριων και ξένων νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το άκρον άωτον!Σέρνουν τα βοοειδή(έτσι μας θεωρούν)από το σχοινί πότε στο ένα μαντρί και πότε στο άλλο,καμιά φορά τα οδηγούν σε ξέφωτο να νομίζουν ελεύθερα πως θά΄ναι!Οι βοοτρόφοι μας τώρα μας οδηγούν σε εκλογές,να αποφανθούμε τα βοοειδή,μα τα βοοειδή αποφάνθηκαν.Είπαν ΟΧΙ ως βροντή αστραπής,μα δεν άρεσε στους βοοτρόφους ούτε στην υπερμαφιόζικη λέσχη των Βρυξελλών.Θα πούν ΝΑΙ στα συμπεφωνημένα και θα γευτούν το σανό που εμείς θα τους υποδείξουμε!Με δημοκρατικές διαδικασίες θα νομίζουν ότι σεβόμαστε την ετυμηγορία τους,ακόμη κι αν ψηφίσουν φελλό!Εμείς αυτόν το φελλό θα τον αναδείξουμε ως υπέρτατο δικαίωμα των βοοειδών,να ηγείται της πλάνης της αγέλη τους.Όποιος θα διαχειριστεί άριστα τα συμπεφωνημένα του υπερμνημονίου εκείνος ο φελλός θα κερδίσει το Καρλομάγνειο μετάλλιο.Ακόμη κι αν η χώρα που λέγεται Ελλάδα θα κατοικείται σε λίγα χρόνια από αλλογενή έθνη και μουσουλμάνους εμείς το πείραμά της θα το εκλάβουμε ως επιτυχημένο εγχείρημα για περαιτερω εφαρμογές κι αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ αχ πόσο άτυχη είσαι Ελλάδα τούτη την εποχή!Φέρεις την ανεπάρκεια της εποχής σου,των ηγητώρων σου,της Ευρωπαικής λησμοσύνης και της φτώχεια της,στους ώμους σου,εσύ η αρχόντισσα της Μεσογείου,εσύ το κόσμημα της οικουμένης!Αχ αχ Ελλάδα εσύ που φωτίζεις τα σκοτάδια της ψυχής μας,δείχνεις οδούς λησμονημένες από ανθρώπους που λοξοδρόμησαν,αλλά δε θέλουν να δουν την αλήθεια που μόνο εσύ μπορείς να δείχνεις.Αχ αχ Ελλάδα,πόση μιζέρια κουβαλάς και πόση αχαριστία γεύεσαι από έθνη και λαούς ποτισμένους από τα νάματα των αληθειών σου!Είσαι άτυχη Ελλάδα,δε μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό το διαβρωμένο κόσμο,ακόμη και ο δικός σου μικρόκοσμος διαβρώθηκε,και πώς μπορεί αυτός να εκπέμψει φως αίδιο στο άπλετο σκοτάδι γύρω σου που απλώνεται?Αχ Ελλάδα,γκρεμίζονται τα πάντα γύρω σου,περικυκλωμένη στέκεσαι ανάμεσα σε δολοφόνους,ψυχών και σωμάτων,εγκληματίες και καταστροφείς μνημείων που εσύ με το πνεύμα και την απαράμιλλη τέχνη σου διέδωσες όπου δέχτηκαν τις ιδέες και τις εγκολπώθηκαν.Η Παλμύρα το στολίδι της συριακής ερήμου δέχεται επιθέσεις ανελέητες,η βασίλισσα Ζηνοβία οδύρεται και κραυγάζει πώς γίνεται η σύγχρονη Ρώμη να είναι τόσο πολύ διεφθαρμένη,τουλάχιστον η αρχαία Ρώμη σεβάστηκε τη μνήμη.Αχ Ελλάδα ένα ένα γκρεμίζουν μνημεία που θυμίζουν το πέρασμά σου,σε μισούν και σε φθονούν οι σύγχρονοι Βάνδαλοι ακόμη κι αν φορούν κουστούμι και κρατούν το τελευταίας τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]