Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

200 εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών στη Γερμανία

Μέρκελ: Μεγαλύτερο πρόβλημα το μεταναστευτικό από την ελληνική κρίση

Η καγκελάριος που συμμετέχει στην δημιουργία αυτού του τεράστιου προβλήματος και στο δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων έπρεπε να δηλώσει κάτι και το έκανε.

Την αύξηση των επιθέσεων σε καταφύγια προσφύγων στη Γερμανία, καταδίκασε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, προειδοποιώντας πως το ζήτημα του ασύλου μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση από ότι η κρίση στην Ελλάδα.

Σε σχετική ερώτηση για τις 200 εμπρηστικές επιθέσεις κατά ιδρυμάτων που φιλοξενούσαν μετανάστες, η κ. Μέρκελ τόνισε: «Αυτά τα κρούσματα δεν ταιριάζουν στη χώρα μας».

Παράλληλα, προειδοποίησε πως τα κύματα μεταναστών είναι ένα πρόβλημα που θα απασχολήσει την Ευρώπη πολύ περισσότερο, από ότι η κρίση χρέους στην Ελλάδα.

«Το ζήτημα των προσφύγων ίσως εξελιχθεί στο επόμενο σημαντικό ευρωπαϊκό εγχείρημα, στο οποίο θα κληθούμε να δείξουμε εάν είμαστε όντως ικανοί να δράσουμε από κοινού», είπε η Γερμανίδα ηγέτης στο κρατικό κανάλι ZDF.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία καταδικαστική ανακοίνωση από κάποια "ανθρωπιστική" ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, για τον ανθρωποκτόνο ρατσισμό των γερμανών πολιτών. Είναι οι ίδιες ΜΚΟ που συντάσσονται ΠΑΝΤΑ με τις γερμανικές κατηγορίες κατά της Ελλάδας, που δεν προσφέρει σωστά καταλύμματα (με ψύξη και θέρμανση) στους λαθρομετανάστες...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτοί αγαπούν την Πατριδα τους και αντιστέκονται στην εισβολή .
    Εμείς ;
    Εμείς τουρλώνουμε ( καθ´ οτι ειναι της μόδας να ειςαι πουςτης ) και μας βιάζουν και μας σφαζουν και μας παίρνουν τα σπίτια μας και τις γειτονιές μας και ψηφίζουμε ανθελληνες , Ελληνοφωνους , κατασκόπους , γραικυλους , αμορφωτους , απατριδες και αθεους .
    Αυτα που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον μας αξίζουν και λιγο θάναι .
    Μπας και μετα- νοησουμε και καταλάβουμε τι κακο που κάναμε στα παιδια μας την Πατριδα , στα Ιερά και Οσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]