Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

17 τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν από συριακά μαχητικά στην επαρχία της Λαττάκεια

H συριακή αεροπορία πραγματοποίησε επιδρομές στοχοποιώντας την έδρα της jabhat al-Nosra που είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα στο βορρά της επαρχίας της Λαττάκεια.Μιντιακές πηγές μεταφέρουν ότι «μαχητικά επέφεραν σημαντικά πλήγματα στην οργάνωση Al-Nusra» στην πόλη Kinsabba και στο check point του Braddon και στην περιοχή στο ΒΑ τμήμα της επαρχίας της Λαττάκεια.

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι σε αυτές τις επιτυχημένες επιδρομές της συριακής αεροπορίας σκοτώθηκαν και 17 στρατιωτικοί τουρκικής υπηκοότητας, ενώ καταστράφηκαν εκτοξευτήρες ρουκετών και βαρύ πυροβολικό.Μεταξύ των νεκρών φιγουράρουν οι «Esmat Burrell» ο επονομαζόμενος και ως "ο τούρκος Abu Usman" και ο λιβανέζος «Abdul Rahman al-Masri» με την κωδική ονομασία "Abou Mohammed Trabelsi" που είναι και ένα από τα ηγετικά στελέχη της αλ Νούσρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην επαρχία της Λαττάκεια στη βόρεια ζώνη της καταμαρτυρείται η παρουσία και άλλων οργανώσεων εκτός της Al-Nusra που πολεμούν στο πλευρό της όπως της «παντιέρας της ελεύθερης πλευράς» και το «έμβλημα (παντιέρα του σουλτάνου Abdul Hamid» που έχουν άμεση διασύνδεση με την ΜΙΤ την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών.

Πηγή Dimpenews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]