Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Liberation: Τι παιχνίδι παίζει η Γερμανία;

«Η αδιαλλαξία του Βερολίνου και των χωρών-συμμάχων της θέτει σε κίνδυνο μια έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και ξαναφέρνει στην επιφάνεια το Grexit», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

«Τι παιχνίδι παίζει η Γερμανία;», γράφει η Liberation στο πρωτοσέλιδό της, τη Δευτέρα.

«Η αδιαλλαξία του Βερολίνου και των χωρών-συμμάχων της θέτει σε κίνδυνο μια έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και ξαναφέρνει στην επιφάνεια το Grexit», αναφέρει στο εξώφυλλό της η γαλλική εφημερίδα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολύ ύποπτος λόγος και συμπεριφορά. Θυμίζει το σχέδιο του Χίτλερ πού ονειρευόταν μία πανίσχυρη Γερμανία, να ηγείται των λαών της υπόλοιπης Ευρώπης. Όχι με τα όπλα άλλα με την κρίση χρέους, να χρεώνει να άλλα κράτη με υπέρογκα ποσά, να έχουν την ανάγκη της Γερμανίας και να ζητιανεύουν συνεχώς. Βέβαια η ανάπτυξη,ανεξαρτησία των κρατών και η ευημερία τους δεν την θέλουν με τίποτα. Αυτό είναι το σχέδιο του Σόιμπλε. Ενέκριναν ήδη δάνεια 85 δις, μαζί με τα προηγούμενα, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχρεωσουμε. Με τίποτα δεν προσπαθούμε για τον εκδημοκρατισμό των αδύναμων χωρών. Όπως η χώρες του νότου. Παράδειγμα η χώρα μας με τον στρατό κατοχής, τούς υπέρ αριθμούς συνταξιούχους, την έλλειψη συντάγματος,την δικτατορία του κοινοβουλίου κτλ, θα ήμαστε με την παλάμη ανοικτή, επ'άπειρον. Και αντί ο Σόιμπλε να ζητήσει να διορθωθούν αυτά ζητάει κόψιμο μισθών συντάξεων και άλλα. Προσβλέποντας στην αγορά και σε γη, κανένα νησακι.Αρκεί να επαιτούμε συνεχώς. Με τούς συμμάχους του ,στο εσωτερικό, τον κόκκινο φασισμό, πού επίσης διεξάγουν αγώνα για να είναι οι Έλληνες-εκτός δημοσίων υπαλλήλων-στην ανέχεια, την πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]