Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Guardian: Η Ευρώπη εκδικείται τον Τσίπρα

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Ευρώπη εκδικείται τον Τσίπρα» κυκλοφορεί το φύλλο της εφημερίδας The Guardian με ημερομηνία 13 Ιουλίου 2015.

«Πακέτο δρακόντειας λιτότητας είναι το τίμημα της διάσωσης», είναι ένας από τους υπότιτλους του πρωτοσέλιδου άρθρου της εφημερίδας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η Ευρωπη ή η γερμανια;

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝ/ΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;; ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΙΛΟΣΥΡΙΖΕΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία εφημερίδα ή ΜΜΕ του εξωτερικού δεν είναι φιλελληνικό ή φιλοσυριζέϊκο. Αφού το ξεκαθαρίζουμε αυτό, πάμε και παρακάτω. Η κατάσταση δεν "επιβαρύνθηκε", αλλά επιταχύνθηκε. Όσο για τον υπότιτλο που λέει για "επιβάρυνση" θα σου πω ότι είναι μία έμμεση ομολογία της συγχρονισμένης επίθεσης μίας ομάδας εγκληματιών (τραπεζιτών και πολιτικών) που χωρίς καμία αίσθηση φόβου (αφού μπορούν να επηρεάζουν τα ΜΜΕ) αποτόλμησαν μία ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά μίας ξένης χώρας. Ξέρεις, υπό τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου θα μπορούσαν να συρθούν σε διεθνή δικαστήρια ως διεθνής εγκληματική οργάνωση που επιτίθεται σε χώρα. Ξέρεις, αν είχαμε ηγέτες, δεν θα τους στέλναμε απλά στα δικαστήρια, αλλά θα έβγαινε επικήρυξη εναντίον τους. Αν είχαμε σοβαρούς πολιτικούς θα οργάνωναν την άμυνα της χώρας. Αν είχαμε πατριώτες στην ηγεσία θα τους λέγαμε ότι μπορούν να πάρουν τα μέζεά μας (όχι ότι δεν θα τους άρεσε) και θα γυρίζαμε άμεσα σε Ρωσία, Ινδία και Κίνα για να ζητήσουμε την βοήθεια και την προστασία τους... Αν είχαμε... Αλλά δεν έχουμε γι αυτό κι εσύ μπορείς να επιμένεις σε κομματικά μικροπολιτικά προσπαθώντας να χτίσεις την ευθύνη ΜΟΝΟ στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξίσου ένοχοι είναι όλοι οι μετέχοντες στην εξουσία κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Ασχολήσου, λοιπόν, με το φύλλο του δέντρου και μην βλέπεις το δέντρο αλλά και την μεγαλύτερη εικόνα του δάσους. Δική σου είναι η επιλογή. Εγώ προτιμώ να βλέπω το κτήνος, τους υπηρέτες του και το θύμα, δηλαδή την πατρίδα μου και όλους τους συμπατριώτες μου. Όσο εσύ θα βρίσκεις διαφορές και θα δημιουργείς χάος ανάμεσα μας, εγώ θα τις γεφυρώνω υπομονετικά. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να περάσουμε την κόλαση. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να σταθούμε απέναντι στα κτήνη. Στην τελική, καθείς εφ' ω ετάχθη. Συγνώμη Κωνσταντίνε για την παρέμβαση, αλλά κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να σωπαίνουν. Αρκετό κακό έγινε στη χώρα με την υποταγή στους ισχυρούς που ζούνε από τον ιδρώτα και το αίμα των μικρών. Στην τελική, από σήμερα ξεχωρίζουν οι άνθρωποι από τα ανθρωπόμορφα δίποδα και τα κτήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]