Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φοβάμαι ότι όλα είναι ένα απίστευτο σχέδιο

Τις τελευταίες μέρες προβληματίζομαι με όλα αυτά που γίνονται. Σκέφτομαι διάφορα σενάρια. Προβληματίστηκα ειδικά όταν είχα μία διαφωνία μεταξύ πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος για το τι θα ψηφίσουμε την Κυριακή. Συνήθως συμφωνούμε, αλλά σε αυτή την περίπτωση διαφωνήσαμε.
 
Έτσι άρχισα να σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι βρωμάει.
Άρχισα να αναλύω τα κομμάτια του παλζ και σιγά - σιγά μπήκαν όλα στη θέση τους!
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Κατάλαβα τελικά ότι όλα είναι απλά ένα καλά οργανωμένο σχέδιο από τους ισχυρούς (ξένους και εγχώριους)! Δηλαδή ο Τσίπρας, ο Σαμαράς, οι Ευρωπαίοι και όλοι του «Συνταγματικού τόξου» είναι στο κόλπο. Αυτό που θέλουν είναι να υπογράψουμε 3ο μνημόνιο χωρίς να αντιδράσουμε. Δηλαδή να μας τα πάρουν ΟΛΑ με φόρους και περικοπές, αλλά στην ουσία ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Έχω πει πολλές φορές ότι οι ισχυροί της γης δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, όλα είναι τέλεια οργανωμένα.
Θα σας εξηγήσω το γιατί παρακάτω. Μερικοί θα πουν ότι είναι τραβηγμένο, άλλοι όλοι είμαι τρελός, μερικοί ότι είναι θεωρίες συνομωσίας, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αν κάτσετε να τα σκεφτείτε, θα δείτε ότι τελικά βγάζουν νόημα.

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω στις εκλογές του Ιανουαρίου, ο Σύριζα κατέβαινε στις εκλογές με βασικά συνθήματα: Σκίζουμε τα μνημόνια, καταργούμε τον ΕΝΦΙΑ, μπαίνουν οι κλέφτες φυλακή και αυξάνουμε τον βασικό μισθό. Όπως είδαμε όμως όλοι, 5 μήνες μετά, αυτά δεν έχουν γίνει. Αντιθέτως, ετοιμαζόμαστε να υπογράψουμε και νέο μνημόνιο, ο ΕΝΦΙΑ συνεχίζει να υπάρχει, οι κλέφτες και απατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι μισθοί συνέχεια πέφτουν, παράλληλα όμως αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση, ψηφίσαμε νόμο για να αποκτήσουν όλοι οι λαθρομετανάστες Ελληνική ιθαγένεια (γνωρίζουμε όλοι ότι στην Ελλάδα οι νόμοι είναι κουρελόχαρτα, άρα με φακελάκι όλοι οι λαθραίοι θα αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια, άσχετα αν πληρούν τις προϋποθέσεις), και σιγά σιγά η Ελλάδα γίνετε πολυπολιτισμική κοινωνία με σημάδια Ισλαμοποίησης.

Άρα, αρχίζω και σκέφτομαι ότι τελικά ο Σύριζα εξυπηρετεί μία χαρά τα συμφέρονται των ισχυρών, δηλαδή αυτών που δεν έχουν ούτε πατρίδες, ούτε ιδεολογίες, ούτε θρησκείες, ούτε σύνορα, ούτε αξίες, ούτε αρχές. Έχουν μόνο ένα Θεό: Το δολάριο (ή το Ευρώ). Που στόχο τους είναι η μετατροπή όλων των χωρών τις γης σε χώρες με κατοίκους-καταναλωτές. Άβουλα όντα που ενδιαφέρονται μόνο πότε θα βγει το νέο iPhone ώστε να τρέξουν για να το αποκτήσουν. Δεν τους νοιάζει αν είναι Έλληνες ή ξένοι, λευκοί ή μαύροι, χριστιανοί ή μουσουλμάνοι, τίποτα! Τους νοιάζει μόνο να καταναλώνουν. Θέλουν οι ισχυροί της γης να τα αγοράσουν όλα (δημόσιες υπηρεσίες και ορυκτό πλούτο), και στη συνέχεια να τα πουλήσουν στους κατοίκους της χώρας αυτής σε τετραπλάσια τιμή. Και αν ο λαός αυτός είναι ατίθασος και δυσκολοκυβέρνητος, τότε να γίνει αντικατάσταση πληθυσμού. Όπως έχει γίνει σε άλλες χώρες του κόσμου. Η Ελλάδα δε θα είναι πάντα σε κρίση, κάποια στιγμή θα βγει. Θεωρείτε ότι αυτοί που θα αγοράσουν τη ΔΕΗ ή τον ΟΤΕ κλπ θα τους νοιάζει αν τον λογαριασμό τον πληρώνει Έλληνας ή Πακιστανός; Έλληνας ή Αφγανός; Όχι φυσικά, γιατί είπαμε, το δολάριο δεν έχει πατρίδα.

Άρα, ο Σύριζα κερδίζει τις εκλογές αλλά δεν έχει πλειοψηφία, άρα αναγκάζεται να συνεργαστεί με άλλο κόμμα. Αν ρώταγες οποιονδήποτε την ερώτηση: «Με ποιον θα συνεργαστεί ο Σύριζα στη συγκυβέρνηση;» Είμαι βέβαιος ότι κανείς δε θα έλεγε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. ΚΑΝΕΙΣ! Μπορεί να πίστεύαμε οτι θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι, αλλά ποτέ με τους ΑΝΕΛ. Αφού ειδικά οι του Σύριζα θεωρούν τους ΑΝΕΛ και ειδικά τον Καμμένο ακροδεξιό. Αλλά παρόλο αυτά επέλεξαν τους ΑΝΕΛ. Εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα, ειδικά όταν ο Καμμένος μίλαγε για κόκκινες γραμμές. Σκέφτηκα, εντάξει, ο Σύριζα μπορεί να είναι εθνομηδενιστικό κόμμα που θέλει να καταστρέψει τον Ελληνισμό, αλλά τουλάχιστον υπάρχει το κόμμα του Καμμένου που θα βάζει λίγο φρένο. Πόσο έξω έπεσα Θεέ μου!

Το γεγονός ότι ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ συνεργάστηκαν ξεχάστηκε πολύ γρήγορα, δεν αναλύθηκε, αλλά τώρα που τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί, είναι πολύ λογικό.
Όλα αυτά που γίνονται για δύο λόγος.
1) Να υπογραφεί 3ο μνημόνιο (με απαίτηση του κόσμου)
2) Να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή
Ο λόγος που συνεργάστηκε ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ (κάτι που επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΙΣ δε θα το πρόβλεπε) έγινε για να πάρουν οι ΑΝΕΛ τους ψηφοφόρους της Χρυσή Αυγή. Ο Καμμένος αναλαμβάνει Υπουργός Εθνικής Αμύνης. Κάνει διάφορες πατριωτικές κινήσεις ελπίζοντας ότι έτσι θα πάρει μαζί του τους πατριώτες που υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή. (Βέβαια, πατριωτικές κινήσεις της πλάκας, γιατί στο θέμα της ιθαγένειας δε μίλησαν καν. Απλά δεν το υπέγραψαν, αφού ήξεραν ότι θα περάσει. Αν έχεις κόκκινες γραμμές και διαφωνείς, τότε παραιτείσαι όταν αυτές περαστούν. Έτσι δεν είναι;)

Έπρεπε όμως οι ΑΝΕΛ να είναι οπωσδήποτε στην κυβέρνηση αν ελπίζανε να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γινόταν αυτό αν ο Σύριζα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ ή με το ΠΟΤΑΜΙ (Μπόμπολα). Το είδαμε εξάλλου στις προηγούμενες εκλογές. Χρυσαυγίτες δεν ψήφισαν ΑΝΕΛ. Άρα έπρεπε να τους βάλουν στην κυβέρνηση. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι οι ακραίοι ναζιστές που υποστηρίζουν τη ΧΑ είναι 1%, μπορεί και πιο λίγο. Οι περισσότεροι είναι πατριώτες και υπερ-πατριώτες που πήγαν με τη Χρυσή Αυγή αφού τους απογοήτευσε η δεξιά. Τώρα κάποιος μπορεί να πει. Ε, και; Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, άρα καλά κάνουν που έχουν σχέδιο εξόντωσης της. Όχι κύριοι. Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαι υποκριτής. Άλλοι το παίζουν δημοκράτες, αλλά στην ουσία είναι δημοκράτες της πλάκας. Είναι δημοκράτες μόνο εκεί που τους συμφέρει. Γιατί η δημοκρατία λέει ότι σεβόμαστε όλες τις απόψεις. Αν βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν διαπράξει εγκλήματα, τότε να δικαστούν και να μπουν φυλακή, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι οι διώξεις είναι πολιτικές. Συλλογική ευθύνη δεν υπάρχει στην κοινωνία, ούτε εγκληματική οργάνωση χωρίς όπλα και οικονομικό όφελος. Αν είναι έτσι, τότε αν κάποια στιγμή ένας οπαδός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού διαπράξει έγκλημα θα πρέπει ο ιδιοκτήτης της ομάδας και όλο το ΔΣ να φυλακιστεί. Θα γίνει ποτέ αυτό; Εκεί συλλογική ευθύνη δεν υπάρχει; Άρα είπαμε η διώξει είναι πολιτική. Μόνο βλάκας ή κολλημένος δεν το πιστεύει αυτό πλέον. Κάποιοι λένε οτι υμνούν το φασισμό και έχουν γράψει άρθρα πάνω σε αυτό. Αν είναι να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και εξετάσουμε το παρελθόν του καθενός, τότε ο Βορίδης που ήταν Πρόεδρος της ΕΠΕΝ, κόμματος το οποίο είχε ιδρύσει μέσα από τη φυλακή ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και είχε αντικαταστήσει τον παραιτίθεντα Νίκο Μιχαλολιάκο, και κυκλοφορούσε με τσεκούρια, δεν είναι χουντικός ή φασίστας; Όχι; Γιατί; Γιατί τώρα είναι μέρος του λεγόμενου συνταγματικού τόξου;


Το έχω πει πολλές φορές, σιχαίνομαι την υποκρισία. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ίδιοι για όλους, και στη δημοκρατία δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο. Δε βαφτίζουμε άσπρο αυτό που μας συμφέρει και όταν πλέον το ίδιο πράγμα δε μας συμφέρει το βαφτίζουμε μαύρο. Άρα η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα που παρά τις φυλακίσεις, τις απαγορεύσεις, τη λάσπη και τη λογοκρισία συνεχίζει να κρατάει τα ποσοστά της. Άρα η συγκυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ έγινε για να πάρουν τους ψηφοφόρους τους. Και το λέω αυτό γιατί η ΧΑ είναι το μόνο κόμμα που δε θέλει την πολυπολιτισμικότητα, δε θέλει τους λαθρομετανάστες, πιστεύει στα εθνικά σύνορα κλπ. (πράγματα που είναι αντίθετα από αυτά που θέλουν οι ισχυροί της γης). 

Είπαμε οι ισχυροί θέλουν κοινωνίες άβουλων ατόμων που τους νοιάζει μόνο η κατανάλωση. Δείτε τι γίνετε στην Αμερική και στον Καναδά. Κοινωνία κατανάλωσης, υπηρεσιών, φόρων και προστίμων. Όλα είναι για πούλημα και όλα αγοράζονται. Πολυεθνικές που πουλούν τα πάντα. Ακόμα και τα φρούτα και λαχανικά προέρχονται από τις πολυεθνικές. Η μικρή Ελλάδα θα μας εμποδίσει να πουλήσουμε το προϊόν μας; Να κάνουμε τις δουλειές μας;

Όπως ξέρετε πλέον στην Ελλάδα δεν παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ! Μπορεί παλιότερα όλα να τα φτιάχναμε στην Ελλάδα, αλλά πλέον δεν παράγουμε απολύτως τίποτα. Όλα εισαγωγής. Στραγγαλίσανε τον Έλληνα παραγωγό, τον Έλληνα δημιουργό με φόρους και πρόστιμα, μέχρι να κλείσει οριστικά, ώστε να έρθουν οι ξένες πολυεθνικές. Τίποτε Made in Greece, όλα εισαγωγής! Πως μπορεί η οικονομία σου να επιζήσει όταν δεν παράγεις τίποτα; Δυστυχώς δεν μπορεί και γι’αυτό είμαστε πλέον οικονομικοί σκλάβοι.

Και να θέλουμε να πούμε στην Ευρώπη, άντε γεια, πάμε στη δραχμή και ξανα-φτιάχνουμε την οικονομία μας, δεν μπορούμε. Χωρίς εγχώρια παραγωγή αυτό δε γίνετε. Φυσικά οι ισχυροί, μαζί με τους δωσίλογους και προδότες πολιτικούς μας το γνώριζαν, και γι’αυτό έκλεισαν και ξεπούλησαν τα πάντα στην Ελλάδα για να ικανοποιήσουνε τα αφεντικά τους.

Αυτό ξεκίνησε μετά τη Χούντα. Άρχισαν να τα ξεπουλάνε όλα και εμείς τους χειροκροτούσαμε, νομίζοντας ότι κάνουν ανάπτυξη φέροντας το ξένο προϊόν.

Πως νομίζετε όλοι αυτοί οι βουλευτές που μπήκαν στην πολιτική άφραγκοι έγιναν όλοι πάμπλουτοι. Με ιδρώτα και σκληρή δουλειά έγιναν; Όχι φυσικά! Εδώ γελάμε. Γίνανε με ξεπούλημα της Ελλάδας, με κλείσιμο των Ελληνικών βιομηχανιών και βιοτεχνιών, για χάρη των ξένων που τους δίνανε τις μίζες. Έτσι γίνανε!

Άρα, το βασικό σχέδιο είναι να υπογραφεί και νέο μνημόνιο, να μετατραπεί η Ελλάδα με πολυπολιτισμική χώρα, να ξεπουληθούν τα πάντα και να αρχίσουν οι business. (Ο Σύριζα δεν έλεγε όχι στις ιδιωτικοποιήσεις; Με τον ΟΛΠ τι έγινε;)

Αλλά, η υπογραφή του 3ου μνημονίου δεν μπορούσε να γίνει αμέσως μετά τις εκλογές. Άλλη κωλοτούμπα δε θα πέρναγε από τον Ελληνικό λαό. Πέρασε αυτή του Παπανδρέου με το «Λεφτά Υπάρχουν» και αυτή του Σαμαρά με το «Δε συναινώ στο λάθος», άλλα άλλη κωλοτούμπα όχι μόνο δε θα πέρναγε αλλά οι αντικαθεστωτικοί και ο ΑΝΤΑΡΣΙΑ θα έκαιγαν όλη την Ελλάδα αν ο Τσίπρας θα δήλωνε μερικές μέρες μετά τις εκλογές ότι θα υπογράψει και νέο μνημόνιο. Αυτό δε θα πέρναγε με τίποτε από τον Ελληνικό λαό.

Σκεφτείτε όμως λίγο γιατί δε θα προσπαθούσαν καν να το περάσουν, και έπρεπε να βρουν άλλο τρόπο.

Ο λόγος είναι ότι μνημόνιο υπέγραψε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μνημονικό κόμμα είναι το Ποτάμι. Άρα αν ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ ανακοίνωναν ότι τελικά θα κάνουν κωλοτούμπα και υπογράψουν το νέο μνημόνιο (με διάφορες δικαιολογίες), ο Ελληνικός λαός δε θα τους ψήφιζε ΠΟΤΕ ξανά! Άρα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα τελειώνανε οριστικά…. Ποιο κόμμα μένει; (το ΚΚΕ δεν το υπολογίζουμε, εξάλλου έχουν δηλώσει ότι δε θέλουν να κυβερνήσουν). Άρα, ξαναρωτώ, αν οι ΣΑΝΕΛ ανακοίνωναν ότι τελικά θα υπογράφουν 3ο μνημόνιο, πιο κόμμα θα έβγαινε στις επόμενες εκλογές πανηγυρικά;;;; Σωστά σκεφτήκατε, η Χρυσή Αυγή!

Άρα, έπρεπε να σκεφτούν το απόλυτο σχέδιο. Να βάλουν τον Ελληνικό λαό να αποφασίσει για το νέο μνημόνιο. Όχι μόνο να αποφασίσουν, αλλά να τσακωθούν οι πολίτες μεταξύ τους για τη δημοσκόπηση.

Διαίρει και βασίλευε δηλαδή.

Άρχισα να το σκέφτομαι αυτό τις τελευταίες μέρες, με τις εικόνες και ειδήσεις που βγαίνανε προς τα έξω, και το γεγονός ότι στεναχωρήθηκα ότι διαφώνησα με αγαπημένα μου πρόσωπα. Δεν πίστευα ότι από τη μία μέρα στην άλλη, εκεί που συμφωνούσαμε για το ποιος κατέστρεψε την Ελλάδα, τώρα διαφωνούσαμε για το δημοψήφισμα και ξεχάσανε πλέον τους απατεώνες πολιτικούς.

Έτσι κατάλαβα ότι το σχέδιο είναι τέλεια οργανωμένο (μαζί και οι Ευρωπαίοι στο κόλπο φυσικά, αφού ούτε αυτοί θέλουν να έρθει στα πράγματα ένα εθνικιστικό κόμμα που θα τους χαλάσει τις business). Άρα:
– Εκλέγεται ο Σύριζα.
– Συγκυβερνά με τους ΑΝΕΛ (για να πάρει τους ψήφους της Χρυσής Αυγής).
– Δεν μπορεί να υπογράψει νέο μνημόνιο αμέσως γιατί θα έπεφτε κατευθείαν, άρα λέει στον Ελληνικό λαό ότι διαπραγματεύεται.
– Περνάνε 5 μήνες όπου κάθε μέρα μας φοβίζουν όλοι ότι θα φύγουμε από το Ευρώ, θα καταστραφούμε, θα πτωχεύσουμε… θα θα θα. Πράγματα που όμως δεν έγιναν ποτέ!
– Τελικά ανακοινώνεται από την κυβέρνηση ότι θα πάμε σε δημοψήφισμα αφού τα τελεσίγραφα των Ευρωπαίων δε γίνονται δεκτά από την Ελληνική κυβέρνηση.

Αρχικά χαίρομαι (παρόλο που δε συμφωνούσα με το δημοψήφισμα), και λέω επιτέλους, Έλληνες πολιτικοί που αγωνίζονται για το καλό της Ελλάδας.

Ανακοινώνει το δημοψήφισμα και κάτι περίεργο συμβαίνει. Αρχικά όλος ο κόσμος λέει ΟΧΙ, αλλά πολύ γρήγορα αυτό αλλάζει. Και με πολύ περίεργο τρόπο.

Βασικά πρώτα βάζει περίπλοκη ερώτηση στο δημοψήφισμα. Μεγάλη περίπλοκη ερώτηση, και το ΟΧΙ πριν από το ΝΑΙ. Μπορεί κάποιος να πει, ε και; Αλλά έχει νόημα αυτό. Γιατί δεν έβαλε το Ναι πριν το Όχι, αφού όταν ρωτάμε κάτι, πάντα ρωτάμε πρώτα Ναι και μετά όχι; Θα πάμε για καφέ; Ναι ή όχι; Ποτέ δε λένε, θα πάμε για καφέ, όχι ή ναι; Αλλά αυτό έγινε ώστε να δώσει τροφή στα ΜΜΕ να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό από το δημοψήφισμα. Όλα τα ΜΜΕ συζήταγαν επί μέρες το γεγονός ότι έβαλε το Όχι πριν το Ναι. Από την άλλη, η ερώτηση ήταν περίπλοκη. Αλλά αυτό έγινε επίσης επίτηδες ώστε οι «αντίπαλοι» να μπορούν την αλλάξουν όπως θέλουν. Και αυτό το κατάλαβα όταν έστειλα το παρακάτω στον Τσίπρα:
Σκέφτηκα, καλά γιατί δεν έβαλε απλή ερώτηση; Αν είχε βάλει την παραπάνω ερώτηση, δε θα μπορούσε ο Σαμαράς και η παρέα του να πει: Ναι ή Όχι στην Ευρώπη και στο Ευρώ. Αφού η ερώτηση ήταν σαφής. Αλλά τώρα που ήταν ακαταλαβίστικη, μπορούσαν να την αλλάξουν σε οτιδήποτε. Το Ναι ή Όχι σε νέο μνημόνιο, έγινε Ναι ή όχι στην Ευρώπη και στο Ευρώ. Και παρόλο που δεν ήταν αυτή η ερώτηση, τελικά αυτό έγινε σύνθημα από όλους. Άρα ο κόσμος χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδο, σε αυτούς που θέλουν να μείνουν στην Ευρώπη και το Ευρώ, και σε αυτούς που λέγανε στους άλλους ότι η ερώτηση δεν είναι αυτή, αλλά στην ουσία είναι Ναι ή Όχι στη λιτότητα. Αλλά είχε χαθεί το παιχνίδι. Όλη η Ευρώπη πλέον, όλος ο κόσμος, πιστεύει ότι ψηφίσουμε Ναι ή Όχι στην Ευρώπη και στο Ευρώ.
 
Μέχρι λίγο πριν από το δημοψήφισμα, όλοι μας σχεδόν είμασταν εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί φταίγανε για τα χάλια μας. Τα ποσοστά τους έπεφταν συνεχώς, και ειδικά ο Παπανδρέου είχε εξαφανιστεί τελείως. Όλοι αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Και δια μαγείας, ανακοινώνεται το δημοψήφισμα και όλοι οι πολίτες μπαίνουν σε κάποιο στρατόπεδο. Άλλοι στο Ναι και άλλοι στο Όχι. Εκεί που όλοι μας είμασταν εναντίον των πολιτικών, δια μαγείας στραφήκαμε όλοι ο ένας εναντίον του άλλου! Ξεχάσαμε αυτά που μας κάνανε οι απατεώνες πολιτικοί και το μόνο που μας ένοιαζε ήταν αν θα ψηφίσουμε ναι ή όχι την Κυριακή. Και αυτό το κατάλαβα όταν διαφώνησα με πρόσωπα που οικογενειακού μου περιβάλλοντος. Είπα, καλά, πως γίνετε να διαφωνώ με πρόσωπα που μέχρι χτες συμφωνούσαμε στα θέματα της πολιτικής;

Από την άλλη, στη συγκέντρωση του MenoumeEυropi ήταν παρόντες όλοι οι απατεώνες. Όχι μόνο ήταν παρόντες, αλλά βγάζανε φωτογραφίες με τους πολίτες, και είπα, ΚΑΛΑ, πως γίνετε αυτό;
Αυτούς, πριν από 2 μέρες θα τους φτύναμε αν τους βλέπαμε στο δρόμο, πως γίνετε να φωτογραφίζονται όλοι αυτοί μαζί τους. Στην αρχή θεώρησα όλοι οι Έλληνες ήταν ηλίθιοι, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι.

Να κάνω μία διακοπή εδώ και να σας πω ότι όλοι του «Συνταγματικού τόξου» θέλουν να βγει το ΝΑΙ (βασικά και ΟΧΙ να βγει, το ίδιο σχέδιο θα ακολουθήσουν, αλλά θα είναι λιγάκι πιο δύσκολο), αλλά στην ουσία ΝΑΙ θέλουν όλοι. Ακόμα και ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ! ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ!

Ακούγεται περίεργο αυτό ε; Θα εξηγήσω γιατί το λέω αυτό παρακάτω.

Όπως έχω πει σε παλιότερη ανάρτηση, όλοι οι πλούσιοι στην Ελλάδα, εργολάβοι, μεγαλο-δημοσιογράφοι, καναλάρχες, κλπ. έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω. Είτε σε Ελβετικές τράπεζες, είτε σε κάποια off-shore. Δε νομίζω να τα έχουν αφήσει σε Ελληνικές τράπεζες τα λεφτά τους. Όλοι οι πλούσιοι τα έχουν βγάλει έξω. Τώρα ας υποθέσουμε ότι έχεις 10.000 ευρώ ή φράγκα σε ελβετική τράπεζα. Βγαίνει το ΝΑΙ και υπογράφετε νέο μνημόνιο. Άρα με νέο πρόγραμμα, τη Δευτέρα το πρωί, συνεχίζεις να έχεις 10.000 ευρώ. Από την άλλη αν βγει το ΟΧΙ (λένε όλοι ότι θα πάμε στη δραχμή) η αξία των 10.000 ευρώ θα γίνουν 50.000 ευρώ (στην Ελλάδα). Δηλαδή αν χρειαζόσουνα 10 ευρώ να αγοράσεις κάτι, μετά το όχι, το ίδιο πράγμα θα το αγόραζες με 1 ευρώ αφού η αξία του θα έχει πέσει όταν εμφανιστεί η δραχμή, έτσι δεν είναι; Εσύ που θα είχες αυτά τα λεφτά έξω και ήξερες ότι θα αποκτήσουν περισσότερο αξία δε θα ήθελες να πας στη δραχμή; Φαντάσου τώρα να είχες εκατομμύρια σε Ευρώ και μετατροπή σε δραχμή θα μπορούσες να αγοράσεις τη μισή Ελλάδα, δε θα ήθελες να πάμε σε δραχμή; Άρα γιατί όλοι να θέλουν το ΝΑΙ;; Δε θα ήταν πιο λογικό να θέλουν όλοι αυτοί το ΟΧΙ;

Εδώ είναι το μαγικό της υπόθεσης. Θέλουν το ΝΑΙ γιατί έτσι μπορούν να αναστήσουν, όπως και έκαναν, ΟΛΟΥΣ τους πεθαμένους! Με το ΟΧΙ δε θα μπορούσαν, γιατί το όχι είναι όχι σε νέο μνημόνιο, κάτι που έχουν υπογράψει όλοι οι παλιοί. Τώρα με το ΝΑΙ, τους λέμε ΝΑΙ σε νέο μνημόνιο. 

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ

Ακόμα και ο Κ. Καραμανλής που δεν έχει μιλήσει σε 6 χρόνια έκανε διάγγελμα. Και όχι μόνο έκανε, αλλά τον υπολόγισαν κιόλας. Ακόμα και ο Λαλιώτης, ο αρχι-απατεώνας εμφανίστηκε και πάλι. Αν σπρώχνανε το ΟΧΙ, και έβγαινε, δηλαδή όχι σε νέο μνημόνιο, όλοι αυτοί που είχαν βάλει τις υπογραφές τους στα άλλο 2, θα εξαφανιζόντουσαν τελείως. Ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ στις επόμενες εκλογές θα έπαιρναν μεγάλα ποσοστά, η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ θα εξαφανιζόντουσαν από το χάρτη, και η Χρυσή Αυγή θα ήταν αντιπολίτευση. Τώρα όμως; Τώρα ο GAP, Σημίτης, Μητσοτάκης, Λαλιώτης, Άκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, και ΟΛΟΙ αυτοί που έχουν κατά-κλέψει και καταστρέψει την Ελλάδα βγαίνουν και λένε ΝΑΙ και εμείς τους χειροκροτούμε!!!!

Αλλά πως γίνετε να βγει το ΝΑΙ;; Ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει και το ΟΧΙ, έτσι δεν είναι; Λέτε; Βλέπετε τι γίνετε στην Ελλάδα και στα ΜΜΕ; Βλέπετε τι προπαγάνδα πέφτει;

Θα σας εξηγήσω πως μπορείς να κάνεις έναν λαό να ψηφίσει το ΝΑΙ.
Πριν από μερικές μέρες είχα στείλει στον Τσίπρα:

Και σκεφτόμουνα, πως γίνετε να είναι τόσο βλάκας ο Τσίπρας και να μην τους έχει είτε πάρει τα χρωστούμενα, είτε να τους έχει κλείσει φυλακή. Αφού ξέρει ότι στην Ελλάδα τα ΜΜΕ (δηλαδή MEGA, ALPHA, SKAI, κλπ) ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις……αααααα…. Μπράβο! Τα ΜΜΕ κάνουν κουμάντο!

Πως θα μπορούσαν να πουλήσουν την προπαγάνδα του ΝΑΙ αν ο Τσίπρας τους είχε κλείσει ή αν είχε περάσει τις άδειες στο κράτος;;;; Δε θα γινόταν. Είδαμε ότι η προβολή του Ναι και Όχι στην ΕΡΤ ήταν μοιρασμένη (που είναι κρατική), αλλά στα άλλα κανάλια ήταν όλος ο χρόνος υπέρ του ναι. Φανταστείτε να είχαν γίνει κρατικά τα κανάλια, τότε η προβολή του Ναι και του Όχι θα έπρεπε να είναι μοιρασμένη, άρα δύσκολο κάνεις προπαγάνδα έτσι. Άρα, παρόλο που εδώ και 5 μήνες τα ΜΜΕ λάτρευαν τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη και το Σύριζα, και τους είχαν κάνει Θεούς και μάγκες, με το πάτημα ενός κουμπιού όλα άλλαξαν! Αλλά και αυτό ήταν στο σχέδιο.

Ξεκίνησαν μία απίστευτη, ανελέητη προπαγάνδα για να φοβίζουν τον Ελληνικό λαό. Καταρχήν κλείσανε τις τράπεζες. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν!Ο Σύριζα λέει οτι τις κλείσανε οι Ευρωπαίοι, ενώ οι Ευρωπαίοι λένε οτι τις κλείσανε οι Συριζαίοι. Χάος δηλαδή.  Αναφέρουν στα κανάλια για κούρεμα των καταθέσεων. Στη συνέχεια αναφέρεται συνέχεια η λέξη χρεωκοπία. Θυμόσαστε; Αν δεν πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ θα χρεωκοπήσουμε! Αυτό δε λέγανε; Τη δόση δεν την πληρώσαμε, και τι έγινε; Έγινε κάτι; Όχι! 

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το δημοψήφισμα την Παρασκευή ώστε να υπάρχει το Σαββατοκύριακο, που είναι έτσι και αλλιώς κλειστές οι τράπεζες, και εφαρμόσανε capital controls. Κάποιος θα πει ότι αυτό έγινε για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες. Ναι και όχι. Αυτό έγινε γιατί ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΠΟΤΑΜΙ θα ξεκινούσαν το παραμύθι Ευρώ ή Δραχμή και έπρεπε να κρατήσουν τα λεφτά του κόσμου μέσα στις τράπεζες για να τους τα πάρουν μετά. Αν ο κόσμος τα τραβήξει όλα, ποια λεφτά θα μας πάρουν; Άρα φοβίζουν τον κόσμο ώστε να ψηφίσουν ΝΑΙ (θέλουμε Ευρώπη και Ευρώ), κλείνουνε τις τράπεζες για να μείνουν τα λεφτά μέσα…. Και όλα καλά.

Και τώρα έρχεται η ώρα του δημοψηφίσματος. Ήδη, βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνουν και λένε ότι δυστυχώς θα πρέπει να υπογράψουμε πιο δύσκολα μέτρα με την καθυστέρηση των 5 μηνών! Ετοιμάζουν το έδαφος για το 3ο μνημόνιο.

Αλλά πρόσεχε, αυτό που θα απαιτήσεις ΕΣΥ!

Θα σου πουν, Ελληνικέ λαέ, είπες ΝΑΙ! Σε ρωτήσαμε και είπες ΝΑΙ σε νέο μνημόνιο!
(βέβαια και όχι να πούμε, πάλι μνημόνιο θα υπογραφεί, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω να βγει ΟΧΙ). Έχουν κάνει τόσο μεγάλη προπαγάνδα (ακόμα και σήμερα λένε ότι θα κουρέψουν 30% τις καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ!!!!) Το καταλαβαίνετε αυτό; Αν έχεις 10.000 Ευρώ καταθέσεις θα σου πάρουν 3.000 Ευρώ! Το πιστεύετε; Άρα ο φουκαριάρης που έχει δουλέψει σκληρά και έχει βάλει χρήματα στην άκρη τι θα ψηφίσει; Και προσέξτε, το κούρεμα θα γίνει στα δικά σου χρήματα, όχι στα λεφτά των βουλευτών και όλων των απατεώνων γιατί είπαμε αυτοί τα έχουν βγάλει έξω, και αν δεν τα έχουν βγάλει, θα τα βγάλουν τις επόμενες μέρες αφού το ΑΤΜ στη Βουλή δεν έχει όριο, και από ότι άκουσα, βουλευτής πήγε σε τράπεζα σήμερα και απαίτησε να του δώσουν 1 εκατομμύριο σε καταθέσεις που είχε. Άρα το 30% κούρεμα θα γίνει μόνο στις δικές σου καταθέσεις!!!

Άρα με αυτή την προπαγάνδα, τι θα ψηφίσει ο λαός; Σωστά… ΝΑΙ!
Αλλά είπαμε, και ΟΧΙ να ψηφίσουμε, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε. Απλά δε θα τους βγει 100% το σχέδιο.

Με το ΝΑΙ κερδίζουν όλοι. Ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ ανεβάζουν τα ποστοστά τους, αφού ο πατριώτης Τσίπρας και Καμμένος έδωσαν βήμα στο λαό. Έκαναν για πρώτη φορά, μετά τη χούντα, δημοψήφισμα! Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (που άλλαξε πρόεδρο πριν ξεκινήσει το σχέδιο) θα αυξήσουν τα ποσοστά τους επίσης αφού αγωνίστηκαν, και κέρδισαν, να μείνουμε στην Ευρώπη. Και ο GAP μπορεί και αυτός να ξανα-εμφανιστεί.  
ΑΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΔΡΙΣΜΕΝΟΙ!

Αν στις επόμενες εκλογές βγει ΝΔ, ε και; Το ίδιο είναι. Στις άλλες πάλι Σύριζα… και πάει λέγοντας…
Στην ουσία είμαστε καταδικασμένοι, απλά αντί να μας σπρώξουν στο γκρεμό οι απατεώνες πολιτικοί, θα πέσουμε μόνοι μας. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι θα τσακιστούμε στο γκρεμό.

Το αστείο είναι ότι όλες αυτές τις μέρες οι βουλευτές τους «Συνταγματικού τόξου» μας κοιτούν και γελάνε. Μας κοιτούν και λένε: «Καλά, τόσα χρόνια τους κοροϊδεύουμε! Τόσα χρόνια τους έχουμε κατακλέψει, τόσα χρόνια κάνουμε ό,τι γουστάρουμε. Αλλά αυτοί εκεί, τρέχουν ως πρόβατα από πίσω μας. Καλά, τόσοοοοο ηλίθιοι είναι; Πότε θα βάλουν μυαλό;

Δυστυχώς και μυαλό να βάλουμε, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το σύστημα ποτέ. Έχει όλα τα εφόδια και όλους τους τρόπους για να μας κερδίζει πάντα. Οτιδήποτε και να κάνουμε, είμαστε χαμένοι. Είναι ισχυροί, είναι πλούσιοι και έχουν και τα ΜΜΕ στο πλευρό τους.

Οι πλούσιοι και οι ισχυροί μας κατουρούν, και τα ΜΜΕ μας λένε ότι βρέχει.

Όπως είπα σε παλιότερη ανάρτηση: Εδώ που μας έφεραν οι πολιτικοί-απατεώνες, οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, μαζί με τα αφεντικά τους, μόνο στο πως θα αυτοκτονήσουμε αποφασίσουμε την Κυριακή. Τίποτε άλλο.

Συμπέρασμα: ΝΑΙ = ΟΧΙ = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ
(μπορεί τελικά να είναι τρελό αυτό που περιέγραψα παραπάνω… αλλά αν δεν είναι;)

Καληνύχτα Πατρίδα!

Πηγή Στρουθοκάμηλος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Εξοχη η αναλυση σου!!

    Ομως υπαρχει ενα "κενο":

    Ξεχασες να αναφερεις οτι η Χρυση Αυγη εχει ταχθει υπερ του ΟΧΙ και οχι υπερ της ΑΠΟΧΗΣ!!

    Αυτο δεν σου δημιουργει υποψιες;

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποχη απο εκλογες δημοψηφίσματα και ανυπακοη στους κατοχικους νομούς .
    Και όποιον πάρει ο χάρος ...
    Η Ελλας θα λευτερωθει , αλλα δεν ειμαστε ολοι μας για να την χαρούμε ελεύθερη και υπερήφανη .
    Τα κουνάβια θα ψωφισουν απο την ίδια τους την δυσωδεια .
    Την πίστη μας και την ψυχη μας θελουν , ολα τα αλλα τα εχουν , θα τους τα δώσουμε ψηφίζοντας ναι η οχι ;
    Το ίδιο νόμισμα ειναι αλλα που να βρεις μυαλο ετσι οπως το έκανε κουρκούτι το διαβολοκουτι ;
    Αποχη λοιπον .
    Αυτα λέω και εγω στους γνωστούς μου , αλλα γελούν !!!
    Θα ήθελα να τους πω ,γελάει οποιος γελάει τελευταίος , αλλα δεν μπορω . Το αίμα νερό δεν γίνεται . Και αυτα που εχουν σχεδιάσει οι αντιπροσωποι των γιδιών , δεν ειναι καθόλου για γέλια .

    Ο Θεός μαζι σας Ελληνοψυχοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]