Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάντε τα αυτονόητα υπέρ της Ελλάδας ή φύγετε τώρα...

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Είμαστε σε πόλεμο. Δεχόμαστε ολομέτωπη επίθεση από την ηγεσία μίας χώρας που έχει αιματοκυλίσει και στο παρελθόν τη χώρα μας. Είμαστε όλοι στόχοι αλαζονικών ανθρωποειδών που επιθυμούν να επιβάλουν την ισχύ τους στην πατρίδα μας και να την κατακτήσουν. Κι αυτό το κάνουν χωρίς όπλα, αλλά με τις τράπεζες.

Αυτή η χώρα, η οποία δεν έχει ιστορία, αλλά έχει φάκελο εγκλημάτων, απαιτεί την διάλυση της πατρίδα μας. Απαιτεί ενώ δεν έχει ξεπληρώσει τα χρέη για τα εγκλήματά της και για την καταστροφή που επέφερε το προηγούμενο πέρασμά της από την Ελλάδα.

Απαιτήστε εδώ και τώρα την άμεση εξόφληση του γερμανικού κατοχικού δανείου και την ταυτόχρονη εξόφληση όλων των εγκλημάτων που διέπραξαν οι πρόγονοι του σημερινού Σόιμπλε (και των γερμανικών δορυφόρων στην Ευρώπη).
Προχωρήστε άμεσα σε πάγωμα και δήμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών γερμανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Ελλάδας.
Προχωρήστε άμεσα στο κλείσιμο των πρεσβειών και των προξενείων τους, επιβάλλοντας την άμεση απομάκρυνση του διπλωματικού τους προσωπικού.
Προχωρήστε άμεσα στην δήμευση υπέρ του ελληνικού δημοσίου όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Προχωρήστε άμεσα στην απαγόρευση εισαγωγών από χώρες – μέλη της Ευρώπης, που συμμάχησαν με την Γερμανία εναντίον της Ελλάδας.
Είμαστε σε πόλεμο. Ας μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.
Καταγγείλτε τις πολιτικές παραβιάσεις – εμπλοκές της Γερμανίας εντός της Ελλάδας.
Καταγγείλτε την ζημία που υπέστη μέχρι σήμερα η πατρίδα μας εξαιτίας της γερμανικής επίθεσης.
Καταγγείλτε την γενοκτονία και την επικείμενη εθνοκτονία που υλοποιούν οι ναζιστές απόγονοι του Χίτλερ.

Η στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα δεν έχει οικονομικό υπόβαθρο.
Είναι η εκτόνωση του ιστορικού μίσους προς την Ελλάδα, επειδή οι «ξυπόλυτοι» Έλληνες τόλμησαν να αντισταθούν και να καθυστερήσουν την στρατιωτική μηχανή του Τρίτου Ράιχ.
Είναι η ανάγκη επιβολής ισχύος που νιώθει η Γερμανία. Είναι η επιθυμία της ολοκληρωτικής αδίστακτης επιβολής (με κάθε μέσο και τρόπο) ενάντια σε έναν λαό που τόλμησε και σήμερα να αμφισβητήσει την ισχύ της Γερμανίας.
Είναι η παραδειγματική εκτέλεση μίας χώρας, για να λυγίσουν όλες οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Τελειώστε, επιτέλους, αυτούς τους δολοφόνους.
Τελειώστε τους σήμερα, λέγοντάς τους πως μας οφείλουν και δεν τους οφείλουμε.
Τελειώστε τους οριστικά και αμετάκλητα λέγοντας ένα περήφανο όχι και ζητώντας από τον λαό υπομονή γιατί η νίκη είναι δική μας.
Τελειώστε τους σήμερα, ανακοινώνοντας πως οι Έλληνες σκύβουν το κεφάλι μόνο στον Θεό και τους Αγίους.
Τελειώστε τους καθ’ έξην εγκληματίες της ανθρωπότητας και στείλτε τους εκεί που ανήκουν: στην κόλαση της διεθνούς κατακραυγής.

Απαιτήστε άμεσα την πληρωμή του δικού τους χρέους προς την Ελλάδα, ειδάλλως στείλτε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να εισπράξουν από τα γερμανικά ταμεία…

Επιτέλους, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Σταθείτε ως Έλληνες και πολεμήστε τους αλαζόνες εγκληματίες.
Δώστε το παράδειγμα σε ολόκληρο τον πλανήτη και θυμίστε σε όλους πως οι Έλληνες δεν διστάζουν ποτέ να αγωνιστούν υπέρ πατρίδας, βωμών και εστιών.

Τολμήστε, τώρα και ας γίνουμε εμείς οι Έλληνες, ξανά, οι κυματοθραύστες στην παγκόσμια απειλή που λέγεται Γερμανία.
Και να θυμάστε, πως όσα χτυπήματα κι αν μας δώσουν, όταν θα έχουν κουραστεί, τότε εμείς θα σηκωθούμε… Και τότε αυτοί θα είναι που θα εκλιπαρούν για το δικό μας έλεος…

Αυτοί οι δολοφόνοι λαών ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν να κάνουν με εμάς. Θέλουν να μας τελειώσουν. Ας τους αντισταθούμε λοιπόν, για να δούμε ποιός θα τελειώσει ποιόν και ποιός θα γελάσει τελευταίος.
Αντί να συζητάτε τι μέτρα θα εφαρμόσετε στον ελληνικό λαό, προς τέρψιν των διεθνών δολοφόνων, συζητείστε τι μέτρα θα πάρετε κατά του κράτους δολοφόνου και του σύγχρονου ναζιστικού δίδυμου.
Αν, εσείς οι εκπρόσωποί μας, δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που πρέπει και να τους πολεμήσετε, παραιτηθείτε τώρα. Αμέσως. Οι αντικαταστάτες σας ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν. Και θα ξεκινήσουν πρώτα από εσάς…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]