Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάς, δούλα με βούλα...

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης 

Παρακολουθούμε, οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες, με ανείπωτη θλίψη και οργή τη σταύρωση της Χώρας στην κορυφή του Γολγοθά της, εκεί στις Βρυξέλλες.

Γυμνή από κάθε αυτοπροστασία, καθημαγμένη από κάθε δική της δύναμη, έτσι που την κατάντησε το καθεστώς πολιτικό σύστημα, με τη σκυταλοδρομία των ενδοτικών κυβερνήσεων της τελευταίας 5ετίας, των Σοσιαλιστών, των ΝεοΦιλελευθέρων και (την τελευταία μοιραία συγκυβέρνηση) των Αριστερών ΣΥΡΙΖΑ με την Πατριωτική ΑΝΕΛ, εκλιπαρεί “πάσει θυσία” βοήθεια, αλλά “Δεν ειν' εύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλεί”...

Και, στην άκρη της σκηνής, καραδοκεί ο φασισμός, ντυμένος με άδολο πατριωτισμό για “να ξεγελά τον μουστερή”, ώστε να κεφαλαιοποιήσει όλη τη Λαϊκή οργή που θα ξεχειλίσει αύριο....
(Το ΚΚΕ, όσο θα προτάσσει σαν πολιτικό όραμα τη νεκρανάσταση της μούμιας του αυτοκαταστρεφόμενου κομμουνισμού, θα παραμένει στέρφο και άκαρπο, δηλαδή ανίκανο να γονιμοποιήσει μία προοδευτική εξέλιξη της κοινωνίας).

Η δραματική σημερινή πορεία της Ελλάδας προς την πλήρη καταστροφή, έχει αποκαλύψει πλήρως την ενοχή του καθεστώτος πολιτικού συστήματος της “μεταπολίτευσης” που το επίσημο όνομά του είναι “Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία” ενώ η πραγματική ταυτότητά του, όπως έχει πλέον αποκαλυφθεί αναφανδόν, είναι “Κομματοκρατούμενη Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία”.

Η αποκάλυψη αυτής της ολοφάνερης Αλήθειας (της γενικής ενοχής του πολιτικού συστήματος) κρύβεται από μία δριμύτατη και επιστημονικά στημένη προπαγάνδα που ασκεί πλύση εγκεφάλου στην Ελληνική κοινωνία, καλύπτοντας (με κομματικές παρωπίδες) την γενική ενοχή, με το να δείχνει σαν ένοχο πότε τον ένα και πότε τόν άλλο τής συμμορίας των ενόχων που έτσι, αυτή (η συμμορία) να μένει αθώα του εγκλήματος, ώστε να μπορεί να συνεχίζει το έγκλημα στο διηνεκές....

Μάλιστα, η προπαγάνδα αυτή, έχει κατορθώσει να έχει ομαδοποιήσει με πολύ ισχυρή συνεκτική δύναμη τις ομάδες (κόμματα) των κατηγόρων τής μίας ομάδας προς την άλλη.

Μ' αυτά και μ΄αυτά, χωρίς να έχει φροντίσει (η κυβέρνηση) να έχει ετοιμάσει ένα αξιόπιστο οχυρό άμυνας, φθάσαμε, σήμερα (12 Ιουλ. 2015) μετά από μία εντελώς τυχοδιωκτική τακτική, η Ελλάδα να είναι υποχρεωμένη σε εκ νέου παράδοση άνευ όρων στους “δανειστές” της.

Ιδιαίτερη αξία έχουν τα προφητικά λόγια του Μίκη Θεοδωράκη (στις 29 Ιουν. 2015), με τη σοφία της πείρας του και της οξυδέρκειάς του.
“Προσωπικά είχα προειδοποιήσει ότι η προσπάθεια ενός αριστερού κόμματος να γίνει κυβέρνηση χωρίς να έχει εξασφαλίσει ερείσματα και χωρίς να έχει σχέδιο άμεσης εφαρμογής για την επόμενη μέρα, είναι τυχοδιωκτική και θα την πληρώσουμε ακριβά.
Και να που οι εξελίξεις δυστυχώς με δικαίωσαν”.
Ο Τσίπρας (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) αποδεικνύεται χειρότερος του Σαμαρά και τρισχειρότερος του ΓΑΠ, συμπληρώνοντας την καταστροφική τριανδρία της “μεταπολίτευσης” παραδίδοντας στους δανειστές την Ελλάδα, δούλα με βούλα...

Η κοινωνία μας, από σήμερα (και άσχετα από ότι απόφαση πάρει το Eurogroup) βυθίζεται σ' ένα πυκνό σκοτάδι της βαρβαρότητας που επιβάλλει, όπου στοχεύει, η Διεθνής Τραπεζοκρατία, ο μεγάλος βραχίων της “Διεθνούς του Χρήματος” με τους απανταχού πράκτορές του...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]