Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αδειάζουν τον Έβρο από συνοριοφύλακες και ανοίγουν νέα πύλη εισόδου στους λαθρομετανάστες

Μία περίοδο που το ποτάμι δεν έχει πολύ νερό και είναι εύκολη η διέλευσή του
"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, τώρα και από τον Έβρο"
είναι το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους λαθρομετανάστες


Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Νέα πύλη εισόδου για τους λαθρομετανάστες, εξασφάλισαν Τσίπρας - Καμμένος
Η κυβέρνηση ανοίγει και την «πύλη του Έβρου» για τους λαθρομετανάστες. Μόνο έτσι μπορεί να εκλάβει κανείς την απόφαση της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, η οποία πριν από δύο περίπου εβδομάδες αποφάσισε και διέταξε την επιστροφή όλων των συνοριοφυλάκων από τον Έβρο, οι οποίοι είχαν μετακινηθεί από διάφορα αστικά κέντρα της χώρας προκειμένου να αντιμετωπιστεί επαρκώς το φαινόμενο της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από τον ποταμό Έβρο.

Και είναι γεγονός πως και με τη βοήθεια του περίφημου «φράχτη» στο «τριεθνές», αυτό έγινε κατορθωτό σε πολύ μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον τους χειμερινούς μήνες, που ήταν αδύνατη η διέλευση – είσοδος των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου.
Όμως, τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, αποφάσισε μέσω του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να εκκενώσει (σχεδόν) τον Έβρο από συνοριοφύλακες και να επιτρέψει έτσι –εμμέσως πλην σαφώς- την ανεμπόδιστη είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα, οι οποίοι διαβαίνουν τον ποταμό Έβρο από ειδικά σημεία – περάσματα, στα οποία η στάθμη του νερού είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντώνονται χιλιάδες λαθρομετανάστες από την ανατολική πλευρα (τουρκική) του ποταμού Έβρου, περιμένοντας τη σειρά τους για να τους περάσουν στην Ελλάδα οι διακινητές.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ελήφθη λόγω οικονομικής δυσπραγίας της χώρας, που αδυνατεί να πληρώσει τα εκτός έδρας των συνοριοφυλάκων, οι οποίοι είχαν ως έδρα διάφορες πόλεις της κεντρικής και νότιας Ελλάδας και στις οποίες επιστρέφουν! Έτσι, γίνεται προφανές πως η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, επιλέγει την διάρρηξη των συνόρων, δηλαδή την εθνική ανασφάλεια έναντι της εξοικονόμησης χρημάτων!

Λογικό, λοιπόν, είναι και το ερώτημα: Για πόσα χρήματα η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα παρέδιδε την χώρα; Γιατί ως παράδοση της χώρας μπορεί να χαρακτηρισθεί η συγκεκριμένη πρακτική εξοικονόμησης χρημάτων, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι οι εν δυνάμει εθνικοί κίνδυνοι που περικλείονται στους λαθραία εισερχόμενους πληθυσμούς, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και έχουν άμεση σχέση με οργανωμένες και εκπαιδευμένες ομάδες τζιχαντιστών φονταμενταλιστών ισλαμιστών. Δηλαδή, με τζιχαντιστές που δημιουργούν πυρήνες (εν υπνώσει) στο εσωτερικό της Ελλάδας και για τους οποίους κανείς δεν μπορεί να προφητεύσει την ενεργοποίησή τους.
Ήδη, μικρό μέρος της «δυναμικής», αλλά κυρίως της οργάνωσης που υπάρχει στους λαθραία μετακινούμενους πληθυσμούς, είδαμε πριν από λίγες ημέρες σε ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου υπήρξαν οργανωμένες και ελεγχόμενες «εκρήξεις αγανάκτησης» που προβλημάτισαν ιδιαίτερα τις αρμόδιες κρατικές αρχές ασφαλείας.

Ενώ, όμως, οι φύλακες δηλώνουν πως έχουν γνώση, οι πράξεις τους προδίδουν το αντίθετο, εκτός και εάν, πέρα από την εκπεφρασμένη κυβερνητική βούληση της ελεύθερης εισόδου λαθρομεταναστών (που τώρα χαρακτηρίζονται ως «πρόσφυγες από τη Συρία», ενώ παλιότερα ως «μη νόνιμοι μετανάστες»), υπάρχουν άλλες σκέψεις που συνάδουν με την πλήρη διαρραγή της εσωτερικής ασφάλειας της Ελλάδας και την έκθεσή της σε λίαν επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν την δυναμική να συγκαλύψουν (ή και να «εξαερώσουν») δυσάρεστες πολιτικές εξελίξεις για το κυβερνητικό σχήμα Τσίπρα – Καμμένου, η οποία με αυτό τον τρόπο διαγράφει πλέον και το ελάχιστο ίχνος διάθεσης για πολιτική αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε επίσης: Ομολογία σοκ: "Οι δουλέμποροι ίσως μεταφέρουν τζιχαντιστές"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

22 σχόλια :

  1. Όταν προ ημερών έγραφα, επώνυμα, ότι για το καλο της Πατρίδας το φαιοκόκκινο σοσιαλφασισταριό που μας κυβερνάει πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατόν, κάποιοι πατριώτες (ανώνυμα, βέβαια, να προσέχουμε μπας και εκτεθούμε...) σούφρωσαν τα...... φρύδια τους. Τώρα, υπό το φως της ανάρτησης σας κ.Τερζή, τι έχουν να πουν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει, ειλικρινά, μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα πούνε κύριε πρέσβυ, αφού μετατρέπουν συνειδητά τα σύνορα της χώρας μας σε χοάνη μιάς ανθρώπινης "χαβούζας"

      Διαγραφή
    2. Ότι τα σύνορα έγιναν σουρωτήρι επί Μητσοτάκη με υπουργό Σαμαρά. Βγάλτε τα κομματικά γυαλιά.

      Διαγραφή
    3. Ωραίο το μάθημα ιστορίας. Βέβαια, και το ότι δεν υπήρχαν τελειωνειακοί έλεγχοι συνετέλεσε και στην επικράτηση των δεινοσαύρων στον πλανήτη... Έτσι δεν είναι; Αν σοβαρευτούμε κάποια στιγμή, σαν λαός (και ο καθένας προσωπικά) και στρέψουμε τη ματιά μας στο σήμερα, ίσως, λέω ίσως, να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε την πραγματικότητα και το τι σημαίνει αυτή για το αύριο της χώρας, όταν εμείς θα είμαστε αστρόσκονη (που λέει και ο Τράγκας). Απορία: Τα κομματικά γυαλιά που τα είδες;

      Διαγραφή
    4. Είναι τα κομματικά γυαλιά που φοράει ο ίδιος και δεν μπορεί ή δεν θέλει να δει ότι το κόμμα του συντελεί στο να γίνει η πατρίδα μας μία τεράστια ανοιχτή φυλακή. Αλλά, είπαμε, το κόμμα ας είναι καλά και όλα τα βάρη τα πετάμε στους άλλους, αρκεί να είμαστε κυβέρνηση ββεβαίως - βεβαίως...

      Διαγραφή
    5. Καλά να μαθαίνουν και ιστορία όσοι δε γνωρίζουν. Επίσης ότι λόγω Δουβλίνου δε μπορούμε να τους στείλουμε πίσω (ευρωπαϊκή αλληλεγγύη=τρίχες κατσαρές)

      Αν ο κύριος ήταν πρέσβης και χρησιμοποιεί τέτοια κοσμητικά επίθετα ενώ θα έπρεπε να σκεπάζει λόγω ιδιότητας όλους τους Έλληνες και μισθοδοτούνταν από το ελληνικό δημόσιο, λυπάμαι, καλύτερα να έγραφε ανώνυμα. Ένας χαρισματικός διπλωμάτης περιμένουμε να διαθέτει ψυχραιμία.

      Αχ, Κωνσταντίνε, μπαμ κάνει για τα κομματικά γυαλιά.

      Λίγο μάθημα ιστορίας ακόμα: ο ελληνισμός δεν είχε ούτε καπιταλισμό ούτε κομμουνισμό, είχε το κοινοτικό σύστημα. Αυτά τα ξενόφερτα που δημιούργησαν εκατόμβες θυμάτων, αδικίες και απολυταρχία βγήκαν από προσωπικότητες όπως π.χ. ο Καλβίνος, προτεστάντης ιερέας που δίδασκε αρρωστημένα πράγματα τύπου "απόλυτος προορισμός". Εμείς τσακωνόμαστε για ξενόφερτα που ούτε στη νοοτροπία μας είναι, οδηγούν δε και στο ξεζούμισμα του ανθρώπου και της γης.

      Διαγραφή
    6. Εάν η ανώνυμη (τι άλλο, βεβαίως) αναφορά στα "κομματικά γυαλιά" και "το κόμμα ας είναι καλά.." στρέφεται κατά του υπογράφοντος, απαντώ και πάλι επώνυμα ότι δεν ανήκω σε κανένα κομματικό συνονθύλευμα εντός ή εκτός Βουλής (είναι άλλωστε φαντάζομαι γνωστό ότι παραιτήθηκα από τον ΛΑ.Ο.Σ. στις 26 Φεβρουαρίου 2013) και ότι το μόνο Κόμμα που αναγνωρίζω είναι η Πατρίδα μου.

      Διαγραφή
    7. Επειδή η προηγούμενη απάντηση μάλλον δεν εγκρίθηκε θα ξαναπροσπαθήσω: οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείτε δυστυχώς δεν αρμόζουν σε κάποιον που θα έπρεπε να εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες.

      Τα κομματικά γυαλιά ήταν για τον Κωνσταντίνο, γιατί όταν η νδ ήταν αντιπολίτευση στον Παπανδρέου άλλα πράγματα διαβάζαμε. Αν ωστόσο κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε 7 Ιουλίου 2015 - 6:25 μ.μ. Χωρίς να επιδιώκω να γίνω συνήγορος κανενός, άλλωστε δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αφού ο κ. Κοραντής έχει την απόλυτη ικανότητα να εκπροσωπεί τον εαυτό του, δεν νομίζω ότι ο αποδεδειγμένα άξιος πρέσβυς κ. Κοραντής δεν διαθέτει ψυχραιμία. Ίσως τώρα που είναι συνταξιούχος και μπορεί να εκφράζεται χωρίς ξύλινο και διφορούμενο λόγο, να μην διαθέτει περίσσευμα υπομονής απέναντι στο κυβερνητικό τσίρκο των εθνομηδενιστών που οδηγεί τη χώρα σε ανείπωτη καταστροφή ή, ενδεχομένως να έχει φτάσει και ο ίδιος σε σημείο "κορεσμού" διαπιστώνοντας το πολυεπίπεδο της επικινδυνότητας που περιβάλλει αλλά και κατοικοεδρεύει στην πατρίδα μας. Αν μη τι άλλο, εγώ γράφω εδώ τις σκέψεις μου, γιατί να μην κανει το ίδιο και ο κ. Κοραντής, ο οποίος είμαι βέβαιος πως εάν του επιτρεπόταν να μιλήσει πολλοί θα βρισκόντουσαν σε παρα πολύ δύσκολη θέση και θα είχαν ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα ακόμη και στο να συνεχίσουν να παραμένουν στην χώρα. Ας προσέχουμε, λοιπόν, τι μας λένε τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο εν λόγω πρέσβυς και ας προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε μηνύματα που μας στέλνουν, προσπαθώντας να τα εκλαϊκεύσουν για να γίνουν κατανοητά από το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συμπατριωτών μας. Προσωπικά δε, είμαι απολύτως βέβαιος πως οι αγώνες που έδωσε ο κ. Κοραντής για την πατρίδα μας ήταν τόσο σκληροί και έντιμοι, που τελικά και τον "οδήγησαν" στην έξοδο επειδή δεν ήταν αρεστός. Ας δείχνουμε την δέουσα προσοχή και τον προσήκοντα σεβασμό, λοιπόν, επειδή είναι πραγματικά πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε και η άγνοιά μας μερικές φορές ενδεχομένως μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα

      Διαγραφή
    9. Εντάξει Κωνσταντίνε, δε γνωρίζω τη διαδρομή του κυρίου πρέσβη, εσύ που γνωρίζεις το δέχομαι και δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την ακεραιότητά του και αφού το λες και τους αγώνες του.
      Απλά με ενοχλούν κάποιοι χαρακτηρισμοί γιατί γνωρίζω συριζαίους ψηφοφόρους που αγαπούν την πατρίδα, όπως και δεξιούς που δίνουν ρεσιτάλ φασιστικής νοοτροπίας, ο διαχωρισμός με ενοχλεί.
      Ότι θα έχουμε πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες νομίζω τα διεθνή γεγονότα μας το δείχνουν αλλά οι ευθύνες είναι διαχρονικές.
      Οξύς ο λόγος μου συχνά αλλά και εμένα με πονάει η σημερινή κατάσταση της πατρίδας.

      Διαγραφή
    10. Όλους μας ενοχλούν τα ίδια πράγματα και αυτό είναι ευχάριστο, αφού είμαστε πολλοί που τα αντιλαμβανόμαστε. Ας μην μένουμε, λοιπόν, στις λέξεις και ας μείνουμε στην ουσία. Εξάλλου, είμαι πεπεισμένος πως ο κ. πρέσβυς δεν μιλά για τους ψηφοφόρους, αλλά για τον πυρήνα της εξουσίας και τις εθνικά επικίνδυνες ιδεοληπτικές απόψεις που εκφέρει. Αλλά, γι αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να εκφέρει λόγο και όχι εγώ.

      Διαγραφή
    11. Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση, κ.Τερζή, που άνοιξε το εξαιρετικό άρθρο σας μεταξύ αφ'ενός υμών και εμού, επωνύμως, και αφ'ετέρου των ανωνύμων επισκεπτών του ιστολογίου σας. Επειδή συνεπώς με τις τελευταίες λέξεις του σχολίου σας 7 Ιουλίου - 7.05 μ.μ. μου "πετάτε το μπαλάκι", διευκρινίζω: διαθέτω τεράστια αποθέματα υπομονής και ανοχής/αντοχής όσον αφορά το σαρκίο μου.Περιμένω αδιαμαρτύρητα όπως σχεδόν όλοι οι συνέλληνες στην ουρά των ΑΤΜ κάθε μέρα για να τραβήξω τα 50 ευρώ (ως γνωστόν σώθηκαν τα 20ευρα) από την κολοσσιαία σύνταξη μου των 1475,16 ευρώ (και ευχαριστώ τον Ύψιστο, όταν πολλοί συμπατριώτες μας έχουν πολύ λιγότερα, ακόμη δε περισσότεροι δεν έχουν τίποτε απολύτως) ύστερα από 36 χρόνια υπηρεσίας στον διπλωματικό κλάδο του Υπουργείου Εξωτερικών, 4,5 χρόνια ως Διοικητής της ΕΥΠ και 2,5 χρόνια ως Βουλευτής Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Θα υπομείνω αυτά και πολύ περισσότερα, εάν χρειασθεί, διότι αυτό επιβάλλει το πατριωτικό μου καθήκον. Αλλά δεν έχω καμμία ανοχή για το φαιοκόκκινο σοσιαλφασισταριό που μας κυβερνάει - θα επαναλάβω εδώ τον βαρύ, ομολογουμένως, πολιτικό αυτό χαρακτηρισμό- διότι έχει διαλύσει την πατρίδα μου. Η κοινωνία μας διαλύεται, η Ελλάδα μας είναι πίσω και από τη Ζιμπάμπουε, οι λαθρομετανάστες "λιάζονται στην Ομόνοια", και εγώ θα το παίζω "δήθεν";; και βεβαίως, ανώνυμε 7 Ιουλίου 2015-7.00 μ.μ. ο βαρύς χαρακτηρισμός που χρησμοποίησα δεν απευθύνεται στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Εναπόκειται όμως σε αυτούς, όπως και σε όλους τους συμπατριώτες μας, να κρίνουν εαν η σημερινή κυβέρνηση ανταποκρίνεται ή όχι στις εθνικές προσδοκίες μας. Νοιώθουν υπερήφανοι που ο ισλαμοφασίστας κ.Νταβούτογλου προσφέρθηκε δημόσια να πληρώσει η Τουρκία τις δόσεις που οφείλει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ από τους λεγόμενους "αρμόδιους" να του απαντήσει;;;
      Και πάλι ευχαριστώ, κ.Τερζή, για τη φιλοξενία.Κρατήστε ψηλά τη σημαία. Δεν είσθε μόνος, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
  2. Όταν μία κυβερνητική απόφαση και ευθύνη την μεταβιβάζουμε ελαφρά τη καρδία σε προ εικοασετίας κυβερνήσεις, τότε κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στην αντιληπτική μας ικανότητα ή κάτι πολύ άσχημο βρωμάει στην ιδεολογική μας καθαρότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν δε γνωρίζουμε ιστορία και τις ρίζες μας είναι χειρότερα.

      Διαγραφή
    2. Είναι αλλο το να γνωρίζουμε την ιστορία μας και τελείως διαφορετικό το να την συγχέουμε με το τώρα

      Διαγραφή
  3. Εχουμε να επιλεξουμε αναμεσα σε "πολιτικες δυναμεις "σχετικα με το αν η απωλεια εθνικης

    κυριαρχιας θα πραγματοποιειται μεσω καταργησης συνορων ή μεσω επιβολης μνημονιων ή μεσω

    και των δυο!!

    Ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ 7 Ιουλίου 2015 - 6:46 μ.μ. δεν θέλω να σε δυσαρεστήσω, αλλά δεν χρησιμοποιώ κομματικά γυαλιά, επειδή η "πολιτική μου όραση" είναι τέλεια και ως εκ τούτου δεν διστάζω συμπαραστεκόμενος στην πατρίδα μου να στέκομαι απέναντι σε όλους τους πολιτικούς. Μάλιστα, θεωρώ ευθύνη μου να στέκομαι με ιδιαίτερη έμφαση απέναντι στους κυβερνώντες. Αποδέχομαι τη συγνώμη σου, γιατί είναι πολύ έντονη η σύγχυση που έχουν επιβάλει οι ενημερωτικοί βομβαρδισμοί, ακόμη και στους εκπαιδευμένους για την αντιμετώπισή τους. Καλό είναι να μην προτρέχουμε και να αποδίδουμε κομματικές ταμπέλες, αδικώντας κατάφωρα την όποια συζήτηση και τα αποτελέσματά της. Εξάλλου, είμαι πεπεισμένος, πως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, όσοι ζούνε σε αυτή την πατρίδα, ενδιαφερόμαστε για το καλό της και μόνο γι αυτό. Τι νόημα θα είχε άλλωστε ενώ γεννηθήκαμε σε χώρα, να πεθάνουμε σε χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να διευκρινήσω το της "πολιτικής όρασής" μου, θα πρέπει να πω ότι δεν ήμουν και δεν είμαι σε κανένα κόμμα. Είμαι μόνο με την πατρίδα που με γέννησε και που εύχομαι να υπάρχει ακόμη όταν θα έρθει η ώρα να με "σκεπάσει"

      Διαγραφή
    2. Τέλος, προσωπικά, θεωρώ τιμή μου τις επισκέψεις και τους σχολιασμούς του κ. πρέσβυ στο ιστολόγιο

      Διαγραφή
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έκρυψε τις επικίνδυνες θέσεις του στα εθνικά θέματα της χώρας. Όσο και αν είμαι αντίθετος με αυτό, το θεωρώ έντιμη πολιτική πράξη. Αλλού πρέπει να ψάξουμε να βρούμε την πολιτική ατιμία, την μη ακολουθία λόγων και έργων και την επιτηδευμένα κεκαλλυμένη εθνική επικινδυνότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντι να μαλώνουμε για το ποιος φταίει δεν θα ήταν καλύτερα να δούμε αν όλα αυτα οι 'δημοκρατικες' πράξεις που ευνοούν την αλλοίωση του πληθυσμού συνιστούν παραβίαση του συντάγματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάλω η Ελλας .
      Όσον αφορά το Σύνταγμα , το εχουν χεσει πατοκορφα οι 300+1 Εθνοπροδοτες .
      Ειναι άξιον απορίας πως μερικοι μερικοι εμπιστεύτηκαν το οποιοδήποτε μαντρι του σαπιου καθεστώτος και του έδωσαν αξία λόγω θεσεως και σημερα μαθες ανήκουν στην Πατριδα και μόνον στην Πατριδα .
      Εγω , πχ , δεν ειμαι πρέσβης αλλα τον καρα Τζαφέρη δεν θα τον εμπιστευομουν ουτε να ταιση τα ζωντανά στον στάβλο , οχι να τον βοηθήσω να προσπαθήσει να ειναι στην βουλη των προδοτων , διοτι ειναι φανερό και στον πλέον ηλιθιο ( νομίζω ) περι τίνος κουμασιου πρόκειται .
      Κωνσταντινε , γιατι ειναι τιμή σου ενας που δεν εχει προσφέρει ουδέν στην Πατριδα να επισκέπτεται το ιστολόγιο σου ;
      Ξέχασαμε ποιοι τον διορισαν στην ΕΥΠ ;
      Συγνώμη , αλλα δεν έχω ΟΥΔΕΜΙΑ εκτίμηση στους συνεργάτες των Εθνοπροδοτων .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]