Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τέρας αποκαλύφθηκε... Η μάχη τώρα αρχίζει...

Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους…
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ας ειν’ καλά ο Σόιμπλε

Γράφει ο Νίκος Συρίγος

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι 17 ώρες των βασανιστηρίων στον Τσίπρα, το έγγραφο-έξωσης της Ελλάδας με την υπογραφή του Σόιμπλε, το βέτο των Φινλανδών (δεν μας έφτανε το νέφος, πλακώσανε και οι πορδές), τα 50 δις ενέχυρο, τα νεφρά μας που τα γλιτώσαμε την τελευταία στιγμή…

Όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα που δεν ξέρουμε… Και φυσικά, το «ΟΧΙ» που βαφτίστηκε «ΝΑΙ», το 62% του ελληνικού λαού που αντικαταστάθηκε από 251 βουλευτές, η κατοχική κυβέρνηση που θα αντικαταστήσει οσονούπω την εκλεγμένη, τα συχαρίκια του Άδωνι στον Τσίπρα (άλλο κακό να μην σε βρει Αλέξη), η προπαγάνδα των καναλιών…
Όλα αυτά τα ντου από παντού κατά του ελληνικού λαού, έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα. ΟΡΓΗ. ΟΡΓΗ. ΟΡΓΗ.

Κι αυτό το κύμα της οργής, το #thisisacoup που βροντοφωνάζει πλέον όλος ο πλανήτης, δεν θα σταματήσει πουθενά… Όπως και να βαφτιστεί το πραξικόπημα που έστησαν οι Γερμανοί, ο κόσμος δεν πρόκειται να το καταπιεί…
Και το καλό που μας έκανε ο Σόιμπλε, η Μέρκελ και τα άλλα αρπακτικά, μετατρέποντας τη συμφωνία σε εικονικό πνιγμό είναι μεγάλο.
Ακόμη και αυτοί που πήγαν στο Καλλιμάρμαρο τις προάλλες με την ταμπέλα του «ΝΑΙ», τώρα ξέρουν, το κατάλαβαν με τον χειρότερο τρόπο, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με την Ευρώπη που ξέραμε, με κανονικούς ανθρώπους αλλά με τέρατα.
Και με τέρατα δεν διαπραγματεύεσαι.
Τα πολεμάς.

Όπως και να ονομάσουν την κατοχική κυβέρνηση που σχεδιάζουν, όποιον και αν βάλουν μέσα, από τον Σταύρο του Μπόμπολα, μέχρι τη Φωφώ του 2%, ο κόσμος δεν πρόκειται να τη δεχτεί. Θα τη ρίξει.
Με τον τρόπο που ξέρει ή με όποιον τρόπο μπορεί…
Η μάχη τώρα αρχίζει…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του, κύριε! Μέχρι λοιπόν να δώσουμε την περίφημη μάχη, που όλο την ακούω και δεν την βλέπω, θα υπογράφουμε βροχηδόν μνημόνια που πάντοτε θα αποτυγχάνουν(τυχαίο; ), η αποτυχία θα μεταφράζεται σε κατάσχεση ή πώληση κάποιου κομματιού ελληνικής γής, οι κυβερνήσεις θα πέφτουν η μία μετά την άλλη, φτιαγμένες από δοσιλόγους του κερατά , θα εξολοθρευθεί ο μισός πληθυσμός της χώρας και σείς φαντασιώνεσθε μάχες. Ποιός θα δώσει τη μάχη; Οι στρατηγοί της Νεας Τάξης, οι δικαστές των αναδρομικών, οι αστυνομικοί της Χ,Α., οι παπάδες των συσσιτίων και του ΝΑΙ σε όλα, ο Άδωνις, η Ντόρα, ο Κουτσούμπας, ο Λαφαζάνης, οι τραπεζίτες που έπρεπε να είναι όλοι στη φυλακή και αναδρομικώς, οι νυν και οι προηγούμενοι, οι καναλάρχες και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι; Άντε γειά, ραντεβού στα θυμαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]