Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εθνική ομοψυχία, πραγματώνεται στην εθνική υποτέλεια!

Γράφει ο Όθωνας Ιακωβίδης

Δεν μας έφταναν τα πέντε χρόνια, μέσα στα οποία είδαμε την αποκάλυψη όλων των “δήθεν” της εφαρμοσμένης κομματικής πολιτικής, έπρεπε στο τέλος, να ζήσουμε και την απογοήτευση που προκαλεί η πτώση και της τελευταίας ελπίδας αντίστασης στην προτεκτορατοποίηση της Χώρας μας!

Και τί δεν είδαμε, μέσα σ' αυτά τα “πέτρινα χρόνια”!
  • Είδαμε το εκλογικό σύνθημα “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” που έδωσε στο Πα.Σο.Κ νίκη με 42% τον Σεπτ. του 2009, να γίνεται την επομένη “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ” (Ανδρέας Λοβέρδος).
  • Είδαμε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, να προδίδει τον Σοσιαλισμό (δηλαδή την ιδεολογία του, δηλαδή την αιτία τής ύπαρξής του) καθιστάμενο εκτελεστής των πιο ακραίων νεοΦιλελεύθερων πρακτικών που υπαγόρευε το (γνωστό παγκοσμίως για τον απαίσιο χαρακτήρα του) ΔΝΤ, που οι σοσιαλιστές τού άνοιξαν την πόρτα της Ελλάδας για να έρθει και στην Ευρώπη!...
  • Είδαμε το περιφρονητικό τσαλαπάτημα του Πατριωτισμού της “Δεξιάς Παράταξης”, όταν ο κύριος εκφραστής της, η ΝΔ, υπερασπίστηκε με αυταπάρνηση την εκχώρηση της Λαϊκής και Εθνικής κυριαρχίας στην “Τρόϊκα των δανειστών”, προκειμένου να επανέλθει στα χέρια τής ΝΔ η κυβέρνηση του κράτους, έστω κι αν αυτή δεν ήταν τίποτε άλλο από άβουλος εκτελεστής της βούλησης τού μόνου πραγματικού κυρίαρχου, πλέον, της “Τρόϊκας των δανειστών”.
  • Είδαμε την κατά συρροή καταπάτηση του Συντάγματος, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η βούληση των “δανειστών”.
  • Είδαμε την αντισυνταγματική ενθρόνιση στην Πρωθυπουργία, μεγαλο-υπαλλήλου του παγκόσμιου Τραπεζικού συστήματος, του Λουκά Παπαδήμου, προκειμένου “να τρέξουν” τα προαπαιτούμενα των κατοχικών δυνάμεων...
  • Είδαμε την επική πάνδημη σύναξη διαρκείας στην Πλ. Συντάγματος, που βροντοφώναξε προς το κοινοβούλιο: “Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή”, εκφράζοντας την απαξίωσή της προς ολόκληρο το πολιτικό Σύστημα της κομματοκρατούμενης Ολιγαρχίας.
Παρακολουθήσαμε, επίσης, τον εκφυλισμό της σύναξης αυτής και τον τελικόμπνιγμό της στην ανυπαρξία οργάνωσής της.
Η τιτάνεια προσπάθεια των Μίκη Θεοδωρακη/Γιώργου Κασιμάτη, να κεφαλαιοποιήσουν την ορμή αυτή (που οι ίδιοι συνέβαλλαν στη δημιουργία της) σε μία οργάνωση (την “ΣΠΙΘΑ”) με αρχή, μέση και τέλος, απέτυχε με “εκ των έσω” ναρκοθέτησή της και αδυναμία “ναρκαλίευσης” των ναρκών αυτών.
  • Είδαμε την δίκαιη εξαΰλωση του Πα.Σο.Κ (από το 42 στο 4%) που σαν συνέπεια είχε την απόσπαση ψηφοφόρων του προς τον όμορο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να μπολιασθεί κι αυτός με το DNA τού αμαρτωλού και δίγλωσσου Πα.Σο.Κ, εκτιθέμενος κι αυτός, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια μοίρα του ξενιστή του.
  • Είδαμε το δίκαιο βούλιαγμα της ΝΔ, στο ιστορικά χαμηλώτερο 18%, που σαν συνέπεια είχε την απόσπαση ψηφοφόρων της προς την φασιστική “Χρυσή Αυγή”, γεγονός που προκάλεσε το κυνήγι του “ Φασισμού των ροπαλοφόρων” από τον “Φασισμό των γραβατοφόρων” που αποδείχθηκαν ισχυρότεροι, “κλείνοντας μέσα” τους πρώτους, θεωρώντας ότι, έτσι, τους εξουδετερώνουν.....
  • Είδαμε την τερατογέννεση του υβριδίου της Μιντιοκρατίας (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ) που προορίζεται να παίξει έναν πολύ ενδιαφέροντα (για την ιστορία της διαπλοκής των οικονομικών συμφερόντων με την πολιτική) ρόλο.
Μ' αυτά και μ' αυτά, μπήκαμε στην τελευταία φάση του δράματος, που άρχισε με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιαν. του 2015 και την αντι-Μνημονική κυβερνητική σύμπραξη του Αριστερού ΣΥΡΙΖΑ με τους Δεξιούς ΑΝ.ΕΛ. Σύμπραξη που αναπτέρωσε τις ελπίδες για τη δραπέτευση της Ελληνικής κοινωνίας από την αιχμαλωσία των κοινωνιοκτόνων και εθνοκτόνων “Μνημονίων”.

Ελπίσαμε (πολλοί από εμάς τους εξω-κομματικούς αντι-Μνημονιακούς) από κινήσεις που έκανε η συγκυβέρνηση (προς την κατεύθυνση της απεξάρτησης από τα Μνημόνια) ότι δεν είναι αδύνατον (όπως πολλοί ομοϊδεάτες μας πίστευαν ακράδαντα) η συγκυβέρνηση αυτή (σαφώς καθοριζόμενων ως αντι-Μνημονιακών, κομμάτων) να επιχειρήσει επιτυχώς τη δραπέτευση αυτή.
  • Η πολιτική βούληση, δηλωνόταν πανηγυρικά ότι υπάρχει.
  • Η κυβερνητική εξουσία παρέχει όλες τις δυνατότητες θεμελίωσης των απαραίτητων προϋποθέσεων και η πρώτη και μέγιστη προϋπόθεση ανατροπής κάθε κοινωνικο-οικονομικού καθεστώτος, είναι η Λαϊκή Συναίνεση.
  • Για να έχεις τη Λαϊκή Συναίνεση, χρειάζεται να δείξεις στον Λαό την Αλήθεια σου, την “πραγματική Αλήθεια” που λέει ο Μίκης Θεοδωράκης. Την “πραγματική Αλήθεια” που έχει παραποιηθεί και κρυφτεί κάτω από το εντονώτατο και συνεχές (24ώρου βάσεως επί μία 5ετία) μπαράζ προπαγάνδας που, στο μυαλό των πολιτών, έχει καταστήσει Αλήθεια, το Μεγάλο Ψέμμα !!!
Άρα: Το ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ της κυβέρνησης αυτής, έπρεπε να ήταν μία, εξαιρετικά δυνατή αντι-Προπαγάνδα στην προπαγάνδα των Μνημονιακών.

Μία αντι-Προπαγάνδα που θα έδειχνε καθαρά πως το κοινωνικο-οικονομικό-πολιτικό καθεστώς που έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί στη Χώρα, με την υπογραφή των “Δανειστικών Συμβάσεων” και των “Μνημονίων” τους, είναι η Διαχείριση της Εθνικής Οικονομίας από τις εξωχώριες δυνάμεις που συγκροτούν την “Τρόϊκα”, με σκοπό την εξυπηρέτηση, αποκλειστικά και μόνο, των δικών τους συμφερόντων.

Μία αντι-Προπαγάνδα που θα έδειχνε καθαρά πως οι δυνάμεις αυτές υπαγορεύουν στην “Βουλή των Ελλήνων” την νομοθέτηση Νόμων που αυτές θέλουν/βούλονται, με αποτέλεσμα να έχει καταργηθεί de facto η Λαϊκή Κυριαρχία του, τύποις “κυρίαρχου”, Ελληνικού Λαού!!!... (αυτό το είδαμε και με το κλείσιμο των Τραπεζών).

Ο Λαός δεν είναι κουτός. Απλά, όταν γίνεται υποκείμενο επιστημονικά στημένης προπαγάνδας, είναι φυσικό να ποδηγετείται.
Η Αλήθεια, όμως, είναι πολύ πιο εύκολο να τεκμηριωθεί, από ότι το Ψέμα. Αρκεί να εμφανισθεί, τεκμηριωμένη, ώστε να σπάσει τα κόκαλα του Ψέματος.

Αυτή την “εκστρατεία για την Πραγματική Αλήθεια” δεν την έκανε η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. (Το “γιατί;” φαίνεται σήμερα, εκ του αποτελέσματος).

Ούτε προετοιμάστηκε για την ενδεχόμενη (αναμενόμενη) επίθεση των κατοχικών δυνάμεων, όταν θα ένοιωθαν να απειλείται η επικυριαρχία τους. (Το “γιατί;” φαίνεται σήμερα, εκ του αποτελέσματος).

Χωρίς αυτές τις αυτονόητες προετοιμασίες, η κυβέρνηση προκήρυξε ένα δημοψήφισμα με ένα “δήθεν και περίπου” ερώτημα, η προκήρυξη του οποίου προκάλεσε την επίθεση των κατοχικών δυνάμεων στη ρευστότητα της αγοράς, με το εκβιαστικό κλείσιμο των Τραπεζών.

Η απάντηση στην εχθρική/πολεμική αυτή πράξη, χωρίς έτοιμη και οχυρωμένη δυνατά γραμμή άμυνας, ήταν επόμενο να είναι η δήλωση υποταγής άνευ όρων στον επιτιθέμενο και το άνοιγμα μίας αγκαλιάς στους εδώ συνεργάτες του, που έτσι, τους αθωώνει πανηγυρικά.

Οι “πεμπτοφαλαγγίτες” γίνονται, σε μία στιγμή, συνοδοιπόροι στη σωτηρία της Πατρίδας(!!!) “Πούστηδες και παλληκάρια, γίνονται μαλλιά-κουβάρια” και προχωρούν αγκαλιασμένοι στον θρίαμβο αυτής της “σωτηρίας” που μέχρι χθες υποστήριζαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους πως ήταν “καταστροφή”!

Κάθε μέρα, επί πέντε μήνες, η ρητορική κράτησε ζωντανή την ελπίδα που γκρεμίζονταν αυθημερόν, με τις πράξεις των ίδιων αυτών ρητόρων!

Πέντε μήνες ατελέσφορο θέατρο και ανόητα παζάρια, που κόστισαν δισεκατομμύρια και αμέτρητη ψυχική οδύνη στον ήδη καθημαγμένο Λαό, για να έρθουμε σήμερα λίγο (ή πολύ) χειρότερα από εκεί που ήμασταν προ των θριαμβευτικών εκλογών του Γενάρη!!... και, το χειρότερο όλων αυτών, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Η “πρώτη φορά Αριστερά”, στηρίζεται στη Βουλή από την κλασσική “πάντα Δεξιά”, ώστε να μην πέσει από τους δικούς της, εσωτερικούς αντιφρονούντες...
  • Το πραγματικά περήφανο και ιστορικό ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος, έγινε ένα δουλικό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!
  • Η νίκη των δυνάμεων της Δημοκρατικής Αντίστασης πνίγεται μέσα σ' ένα νέο “Μνημόνιο” που η πολιτική ηγεσία θέλει να παρουσιάσει πως σύσσωμος ο Λαός, επιθυμεί και θέλει, ομονοώντας στην υπογραφή του!!!...
“Ευρωζώνη ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ”...
Στα κομμάτια η Λαϊκή και Εθνική κυριαρχία!!!
Να θυσιαστούν!!!

Καληνύχτα Λαέ... στη βαθιά και μακριά νύχτα που σου ετοίμασε το καθεστώς πολιτικό σύστημα, ντυμένο (τελευταίως) τα Αριστερά του...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]