Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την χώρα

Τρέχουν να βγάλουν διαβατήρια υπό τον φόβο του Grexit

Τα capital controls προκάλεσαν ουρές σε ΑΤΜ και σούπερ μάρκετ, ωστόσο ο φόβος του Grexit έκανε πολλούς να σχηματίσουν ουρές και στα γραφεία έκδοσης διαβατηρίων.

Σύμφωνα με την Espresso, τις τελευταίες ημέρες οι αιτήσεις στα γραφεία έκδοσης διαβατηρίων στα Αστυνομικά Τμήματα Κηφισιάς, Εκάλης, Φιλοθέης, Ψυχικού και Ελληνικού (που εξυπηρετεί τα νότια προάστια) έχουν παρουσιάσει ραγδαία αύξηση που ξεπερνά το 50%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Μάλιστα οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν στην έκδοση διαβατηρίων ανήλικων παιδιών εύπορων οικογενειών, τα οποία λόγω ηλικίας δεν έχουν ταυτότητα και κατά συνέπεια για να ταξιδέψουν ακόμα και σε χώρες τις ΕΕ χρειάζονται διαβατήριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόνο χθες σε Κηφισιά και Εκάλη κατατέθηκαν 1.800 αιτήσεις έκδοσης διαβατηρίων, οι περισσότερες για ανήλικα παιδιά, τη στιγμή που την ίδια εποχή το 2014 στα Γραφεία Έκδοσης Διαβατηρίων, στα βόρεια αλλά και στα νότια προάστια της Αττικής, οι αιτήσεις δεν είχαν ξεπεράσει τις 800.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα ήθελα να φύγουν όλα τα πολιτικά τζάκια, οι απόγονοι των συνεργατών της κατοχής-επιχειρηματίες, οι δημοσιογράφοι και να μας αφήσουν να ζήσουμε ειρηνικά και δημιουργικά στην πατρίδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν προλάβουν θα φύγουν ...
    Και που να πανε οι δυστυχείς ;
    Μόνοι , ανάμεσα σε εκατομμύρια ξένους θα γεράσουν και θα κλαίνε την ερημιά τους μέχρι να κλείσουν τα ματια τους και να ζήσουν τον αληθινό εφιάλτη τους .
    Έχω δει στην μακρινή Αστραλια εγκληματίες ,ένθεν και ένθεν , του εμφυλίου σπαραγμού να πεθαίνουν μόνοι , ξεχασμένοι απο Θεό και ανθρώπους .
    Ειλικρινά μια μετάνοια θα τους έδινε ελπίδα και χαρα αλλα .....
    Μια φορα προδότης , για πάντα προδότης .
    Δεν θα ξεχασω τις πρώτες μερες , μεσα στην Μεγάλη Νηστεία της Σαρακοστής κάποιος ¨ ελληνας¨ συνταξιούχος μου ειπε οτι εχει ακούσει για μερικούς που νηστευουνε ακομη !
    Μιλάμε για τετοια ΚΑΤΑΝΤΙΑ .
    Ας πανε στην ευχη , καλο κανουν στην Πατριδα και στο Εθνος . Να χωρίζει η ηρα απο το σιτάρι και εμείς θα βρούμε τον δρόμος μας . Το Ελληνοορθόδοξο μονοπάτι .....
    Πατρις θρησκεια οικογενεια . Ολα τα αλλα ειναι μπάζα ξένων ψεύτο φιλοσοφικών στοών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]