Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Μετά το τηλεφώνημα της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά στο οποίο του ζήτησε να παραιτηθεί, αλλά και μετά από την ταύτιση τόσο του κ. Δένδια όσο και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, που συμφώνησαν στην αναγκαιότητα αποχώρησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οι εξελίξεις της βραδιάς μπορούν να χαρακτηριστούν ως λίαν ενδιαφέρουσες.

Με διάγγελμά του και τοποθετώντας προσωρινό αντικαταστάτη του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Απολογούμενος, είπε ότι έπρεπε να παραιτηθεί από τον Φεβρουάριο και να προκαλέσει εσωκομματικές εκλογές, ενώ για τα όσα έκανε ως πρωθυπουργός δήλωσε ότι τα έκανε για το καλό της πατρίδας.

Η σημερινή ημέρα ήταν ημέρα συντριβής για τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου η παραίτηση δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό τοπίο της χώρας, αφού θεωρείται βέβαιο πως αυτή ακριβώς η παραίτηση, αλλά και η ταχύτητα αντικατάστασης του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας θα εκκινήσει διάφορες πολιτικές δυνάμεις που άλλες από αυτές συσπειρωθούν με τη Νέα Δημοκρατία ενώ άλλες αναμένεται να δημιουργήσουν τις δικές τους πορείες...

Με δηλώσεις του στο Star ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης  δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αφήσει η Νέα Δημοκρατία να σέρνεται η υπόθεση αντικατάστασης του Αντώνη Σαμαρά, εξαντλώντας τα χρονικά όρια που δίνει το καταστατικό του κόμματός του.

Μετά το τέλος του Αντώνη Σαμαρά, η επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]