Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όχι στους δολοφόνους της πατρίδας!!!

Οι νταβαντζήδες τοκογλύφοι, σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους εφιάλτες, έστησαν στην πατρίδα μας την παγίδα του επονείδιστου και κάλπικου χρέους. Και, αφού μας υποχρέωσαν σε παραίτηση απ’ την εθνική μας κυριαρχία, μας επέβαλαν καθεστώς πολύμορφης γενοκτονίας. Προκειμένου να ιδιοποιηθούν τον πλούτο της χώρας μας και να εξασφαλίσουν υπερκέρδη για τις τράπεζές τους.

Για πέντε χρόνια μας λεηλατούσαν και μας δολοφονούσαν με όλους τους τρόπους, που υπαγόρευε η δολιότητα και η αρπακτικότητά τους. Τους πέντε τελευταίους, μάλιστα, μήνες μας ενέπαιζαν ξεδιάντροπα, όπως οι γραμματείς και οι φαρισαίοι το Σταυρωμένο Χριστό. Προκειμένου να κάνουμε μαζί τους μια «έντιμη» δήθεν συμφωνία. Την οποία ασφαλώς δεν ήθελαν, γιατί δεν εξυπηρετούσε τα δολοφονικά σχέδιά τους. Και, γι’ αυτό κάθε φορά, που οι δικοί μας υποτάσσονταν στις κανιβαλικές απαιτήσεις τους, αυτοί προέβαλαν ολοένα και νέες ληστρικότερες.

Αποτέλεσμα του ψυχοκτόνου και εθνοκτόνου αυτού εμπαιγμού ήταν να καταλήξουμε στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής (5ης Ιουλίου). Που ασφαλώς σε καμιά περίπτωση δεν το θέλουν οι ντόπιοι πολιτικοί και θρησκευτικοί απατεώνες. Οι οποίοι, ενώ στη Βουλή δίνουν αλλεπάλληλα ρεσιτάλ χουλιγκανισμού, από τους άμβωνες κάνουν επίδειξη θεομπαιξίας. Και ασφαλώς πολύ περισσότερο δεν θέλουν το δημοψήφισμα οι τοκογλύφοι, οι οποίοι δεν δίστασαν να επέμβουν ξεδιάντροπα στα εσωτερικά της χώρας μας. Και, πέραν του ότι μπλοκάρισαν την οικονομική ρευστότητα των τραπεζών, προκειμένου να προκαλέσουν πανικό στο λαό, μας κάνουν και αναίσχυντες συστάσεις, προκειμένου να ψηφίσουμε ΝΑΙ στο εθνοκτόνο και λαοκτόνο τελεσίγραφό τους. Λέγοντάς μας μάλιστα ότι τα απάνθρωπα μέτρα τους αποτελούν «γενναιόδωρη»προσφορά απέναντί μας. Όσο βέβαια «γενναιόδωρα» ήταν και τα «μέτρα» των ναζί του 3ου ράιχ κατά τη διάρκεια της κατοχής. Και μας ζητούν να τηρήσουμε, λέει, τις συμφωνίες, που έκαμαν με τους ντόπιους εφιάλτες. Πράγμα όμως που δεν αναγνωρίζουν στους εαυτούς τους. Ιδιαίτερα μάλιστα οι Γερμαναράδες. Οι οποίοι, όταν τους μιλούμε για τις απέναντί μας οφειλές τους, για τις καταστροφές και τις θηριωδίες της κατοχής, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Και ασφαλώς μαζί τους συμπαρατάσσονται και οι προδότες και τρομολάγνοι δημοσιογράφοι κάποιων ΜΜΕ (=μέσων μαζικής εξαχρειώσεως και εξαπατήσεως).

Iσχυρίζονται παραπλανητικά ότι το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σημαίνει έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.Όταν η αλήθεια είναι ότι το ΟΧΙ σημαίνει αποδοκιμασία της ληστρικής αδικίας σε βάρος των λαών και απαίτηση για μια Ευρώπη δικαιοσύνης. Όπου το ΕΥΡΩ θα είναι στην υπηρεσία των λαών και όχι ο Μολώχ στο βωμό του οποίου θα θυσιάζονται οι λαοί. Και η ευρωζώνη θα είναι δίχτυ προστασίας και όχι θηλιά απαγχονισμού.

Η συμπεριφορά και απαίτησή τους αυτή βρίσκεται ολοφάνερα σε διαμετρική αντίθεση με τις αξίες του πολιτισμού μας και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Και όμως υπάρχουν ακόμη κάποιοι, που κλυδωνίζονται, ανάμεσα στο ΟΧΙ και το ΝΑΙ. Και ξεχνούν το «μολών λαβέ» του Λεωνίδα και το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου. Και τόσα άλλα ΟΧΙ, που είπαν οι πρόγονοί μας, άλλοτε στους Βάρβαρους της Ανατολής και άλλοτε στους βάρβαρους της Δύσης. Και σκέφτονται για λόγους φιλοτομαρισμού και ιδιοτέλειας να πουν ΝΑΙ σε μια προδοσία, που θα είναι ντροπή για τους προγόνους μας και κατάρα για τους απογόνους μας…

παπα-Ηλίας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]