Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισε η διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία

Τα εκλογικά κέντρα άνοιξαν σήμερα στην Τουρκία για τις βουλευτικές εκλογές, τις οποίες το ισλαμο-συντηρητικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) που είναι στην εξουσία τα τελευταία 13 χρόνια ελπίζει να κερδίσει προκειμένου να ενισχύσει τις εξουσίες του προέδρουΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 8:00 και θα κλείσουν στις 17.00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος).

Περίπου 54 εκατομμύρια τούρκοι ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά το βράδυ.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών κρίνεται ως καταλύτης των σχέσεων της Τουρκίας με την Ελλάδα, αφού από πολλούς ειδικούς αναλυτές και διπλωμάτες αναμένεται πως η επόμενη ημέρα, με ενισχυμένες τις εξουσίες του Ερντογάν, θα σημάνει μία νέα περίοδο εντάσεων σε όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών σχέσεων, από την Κύπρο, το Αιγαίο έως την Θράκη, ενώ θα σημάνει και μία νέα λίαν επικίνδυνη επιθετική πολιτική της Άγκυρας στα Βαλκάνια...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]