Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μένουνε Ευρώπη!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Πρός ηλίθιους που ''Μένουνε Ευρώπη''.
Σύνταγμα.
Ενταύθα. 

Αγαπητά ζώα,

Αφού δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι μιά συγκέντρωση που την ζήτησαν οι δανειστές-απατεώνες μέσω tweeter, και συμμετέχουν βγάζοντας selfies Μπουμπούκια και Μπαρμπι-μπούληδες, και Παπα-νανάκια με ΜΚΟ των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, και όλη η δωσιλογική νομενκλατούρα και συμμετέχετε και 'σείς, τότε είστε άξιοι της μοίρας σας η οποία πρέπει να διαμορφωθεί ως εξής:

Αύριο ο πρωθυπουργός πρέπει να υπογράψει νέο μνημόνιο, τα ''ευεργετήματα'' του οποίου θα πρέπει να αφορούν ειδικά και μόνον  εσάς και που θα είναι: 

Μείωση μισθών και συντάξεων άμεσα κατά 20% τουλάχιστον, και 5% κατ' έτος μέχρι το 2025. 
Κατώτατος μισθός στα 280 ευρώ.  
Αύξηση του ΦΠΑ στα αγαθά διατροφής και πρώτης ανάγκης στο 25%. 
Κατάργηση κάθε είδους πρόωρης σύνταξης καθώς και του ΕΚΑΣ. 
Αύξηση ορίου συνταξιοδότησης για όλους στα 68 χρόνια. 
Φόρος εισοδήματος από το πρώτο ευρώ, ενιαίος στο 40% για όλα τα εισοδήματα μέχρι 30.000 ευρώ, και σταδιακή μείωση για μεγαλύτερα εισοδήματα. 
Ποινικοποίηση των χρεών προς το Δημόσιο από το όριο των 1500 ευρώ και πάνω. 
Επαναφορά του ΕΝΦΙΑ και ενσωμάτωσή του και πάλι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 
Κατάργηση προστασίας οποιασδήποτε μορφής για οποιαδήποτε περιουσία.

Εμείς οι υπόλοιποι ας μείνουμε εκτός Ευρώπης, εκτός ευρώ, και ας (ξανα)χρεοκοπήσουμε!
Εσείς μπορείτε να ''μένετε Ευρώπη'' κι εμείς μπορούμε να ''μένουμε μ@λάκες'' ατενίζοντας το μέγεθος της ηλιθιότητάς σας!

Κρίμα. 
Κρίμα που λεγόμαστε και 'μεις, και 'σεις,  Έλληνες!
Κρίμα που ένα μεγάλο ποσοστό πραγματικών ανθρώπων -που αυξάνει συνεχώς- αγωνίζεται να σας βγάλει απ' το τέλμα της ζωώδου σας ύπαρξης. 
Δεν το αξίζετε.
Το επιβάλλει όμως η Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αλλά και η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων. 
Η μία σας αφορά τυπικά, και η άλλη ουσιαστικά!

 Κατά τα άλλα επιθυμούμε υγεία να έχετε, να δουλεύετε στο σκλαβοπάζαρο ''η Ευρώπη'' κατά την επιθυμία σας.

Χαιρετισμούς στ' αφεντικά σας, και κάντε και μία κωλοτούμπα εκ μέρους μας.
Ζώα! Ε, ζώα.

Με συμπάθεια, όπως αρμόζει για όλα τα πλάσματα της γης,
Οι υπόλοιποι  Έλληνες!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Αγαπητέ συνάνθρωπε
    Κατανοώ την αγανάκτησή σου αλλά είναι απαράδεκτο να αναστέλλει η έλλειψη ψυχραιμίας τους όποιους τρόπους ή παιδεία έχεις. Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αρχίσουμε το γαύγισμα και το γκάρισμα. Δεν είμαστε σε πόλεμο, ή τουλάχιστον όχι ακόμη. Η κατάσταση είναι δύσκολη και μέτρα σαν κι αυτά που περιγράφεις θα έρθουν έτσι κι αλλιώς για όλους, με ή χωρίς Ευρώ. Σε μια χρεοκοπημένη χώρα δεν υπάρχουν κεκτημένα και η καθημερινότητα απαιτεί αγώνα για την επιβίωση και όχι διακηρύξεις. Δεν είναι υπάνθρωποι ή ζώα λαοί όπως οι Βούλγαροι, οι Λετονοί, οι Τσέχοι. Είναι απλά φτωχοί, αλλά αυτοί το γνωρίζουν. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις ψύχραιμος, να οργανώσεις τη ζωή σου με τα νέα δεδομένα και άν ποτέ βρείς χρόνο φιλοσόφησε σχετικά με το τι μας έφερε ώς εδώ και τι δεν κάναμε σωστά. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι η χώρα μέχρι σήμερα κυβερνήθηκε άριστα, ή ότι μας επιτίθενται εξωγήινοι, ή είσαι απ αυτούς τους Ρωμανούς που έχοντας λυμένο το οικονομικό τους πρόβλημα, βαφτίζουν την αντίδραση επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την διακυβέρνηση του πιτσαδόρου στο Κοινοβούλιο υπήρχαν κάγκελα, ενώ για 2 ημέρες όλοι είχαν την ευκαιρία να διαδηλώσουν ελεύθερα. Προφανώς κάποιοι νοσταλγούν τον αυταρχισμό με πριβέ παρελάσεις.

    Δεν μ' άρεσε η εικόνα δύο διαφορετικών διαδηλώσεων, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι διχασμένοι. Δυστυχώς προσπαθούν να δημιουργήσουν διχαστικό κλίμα, εύχομαι ο κόσμος να μην παρασυρθεί από διάφορα τσιτάτακαι όλους αυτούς που πλούτισαν εκμεταλλεύομενοι την φτιαχτή οικονομική κρίση. Τις μίζες του θέλουν να σώσουν και όχι τον ελληνικό λαό, 5 χρόνια κατέστρεψαν τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μια χώρα όπου η ανεργία είναι 28% και η ανεργία των νέων είναι 60%, "απειλεί" ο κ. Μαντατοφόρος με μείωση μισθών και συντάξεων... ανθρώπους που έχουν μισθό 0 € και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουν ποτέ σύνταξη!!

    Και μην έχετε καμμιά αμφιβολία ότι είναι πολλοί άνεργοι ανάμεσα στους "μένουμε Ευρώπη". Εξάλλου, γνωρίζετε ήδη ότι πολλοί Έλληνες (και μάλιστα Έλληνες που κατά γενική ομολογία αποτελούν τους καλύτερους που έχουμε) μεταναστεύουν στο εξωτερικό για αναζήτηση καλύτερης τύχης και πιο συγκεκριμένα... στο σκλαβοπάζαρο "η Ευρώπη"!

    Τέλος, η ιδέα ενός νέου "μνημονίου", τα ευεργετήματα του οποίου θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο εμάς, δεν μας τρομάζει και ιδιαίτερα. Εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε συνηθίσει τις εκάστοτε κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παλαιότερα και ΣΥΡΥΖΑ τώρα) να φροντίζουν αποκλειστικά για τους "δικούς τους", στέλνοντας τον λογαριασμό στους υπόλοιπους. Είναι χαρακτηριστική η τελευταία δήλωση του Τσίπρα "ελάχιστοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν λεφτά στις τράπεζες".

    Και ένα τελευταίο: αν νομίζετε ότι εκτός Ευρώπης, θα μας αφήσουν τουλάχιστον ήσυχους, διαβάστε λίγο την ιστορία γύρω από το περίφημο "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν" που είπε ο Χαρίλαος Τρικούπης το 1893, τον "ατυχή" Ελληνοτουρκικό πόλεμο που ακολούθησε το 1897 και τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο.

    Ανταποδίδουμε την συμπάθεια.

    Τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρά πολύ καλό άρθρο! Ντροπή στους «έλληνες» που διαδηλώνουν υπέρ των μνημονίων και της μαφίας των τραπεζών… Εάν θέλουν να πληρώνουν για τα επόμενα 100 χρόνια τραπεζικά χρέη χωρίς τέλος, και μέχρι να σβήσουν και οι ίδιοι, δικαίωμα’ τους. Να αφήσουν όμως την πατρίδα μου ήσυχη. Αρκετέ μας κατέστρεψαν… Άφησαν μια χώρα χωρίς βασική βιομηχανία, βιοτεχνία, ακόμη και αγροτιά. Όσο για τους πόρους που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να υποστηρίξουμε ένα ελληνικό νόμισμα, τους υποθήκεψαν χωρίς αντίκρισμα στον βωμό του «χρέους» των τραπεζών.

    Το εάν το χρέος είναι βιώσιμο η όχι, δεν είναι πλέον θέμα! Ίσως ήταν το 2010, αλλά μετά τις «διασώσεις», δεν είναι… Δείτε το χρέος real time: http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece
    Ακόμη και τους τόκους δεν μπορεί να πληρώνει, όσα και εάν αρπάξει μέσα από φασιστικούς φόρους…
    Δεύτερον, το χρέος είναι παράνομο! Βασισμένο στην διάσωση τραπεζικών συμφερόντων, και πολλαπλασιασμένο με μνημόνια και τοξικά οικονομικέ παράγωγα.

    Τι πρέπει να γίνει….

    Ο κ. πρωθυπουργός πρέπει να δηλώσει τους λόγους του χρέους όπως ανακαλύπτει η επιτροπή της βουλής, να συλλάβει όλους τους πρώην υπουργούς και πολιτικούς υπεύθυνους με την κατηγορία της προδοσίας κατά της χώρας, να εξήγηση στον κόσμο πως βγαίνει το ευρώ και από ποιους και γιατί πάντα δημιουργεί έλλειμμα παντού, να εξηγήσει γιατί το άδικο αυτό χρέος δεν είναι βιώσιμο ποτέ, και να κηρύξει δημοψήφισμα. Αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μενουμε ευρωπαs...τα γιουνγκερακια μερκελακια
    ρεζιλομανωλιδηs τσαλα κωκο μπου μπου κοτοs
    μακηs ενεργκαs αir bass ta 4 320.000.000 εκ ευρω μονο 120.000.000 εκ ευρω
    σακηs με τιs πανουλεs αποτυχημενη γενα
    βοθρομπομπολακια
    τουρκογλακια με το λαγοχειλο
    τζημεροκλανιδηs
    βουλτεψιδου η τεκνατζου πωs ειναι το μαλλι;;;;
    αννουλα μισελα μπιμπιλασιον
    φωτεινη χικ χικ θειοs τζωνυ
    κ.βγαινιω παππου τσιμπουκλιδου
    ολεs και ολoι μενουνε ευρωπη ολεs αυτεs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ωραια τα λεει ο αρθογραφος.μηπως χρειαζεται καποιος πολιτικος με κακαλα για να μην φτασουμε ως την απολυτη εξαθλιωση.ευτυχως υπαρχει πολιτικη συνεχεια. οποιος καταλαβε καταλαβε.ετσι απλα.ερχεται ο επομενος συντομα που δεν θα ειναι νδ η ποταμι ουτε κκε και ενοειται οχι πασοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]