Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αριστερή μονταζιέρα στα... φόρτε της!

Δεν το έγραψε μόνον ο αγγλικός Τύπος, στο σύνολό του, αλλά και όλος ο υπόλοιπος ευρωπαϊκός Τύπος, με σπανιότατες εξαιρέσεις. Στήν περιοχή όμως, που ονομάζεται 'Τσιπριστάν', περιέργως η είδηση... Ε-ΞΑ-Ϋ-ΛΩ-ΘΗ-ΚΕ!  
(Θυμάστε που έλεγαν οι παλαιότεροι στα μικρά παιδιά, όταν "χανόταν κάτι", πώς "το έφαγε η Μαγδάλω, με το στόμα το μεγάλο";)

Στην προγραμματισμένη ομιλία του ο Άγγλος πρωθυπουργός Κάμερον, στην Βουλή των Λόρδων, ενώπιον μάλιστα της Βασιλίσσης Ελισάβετ, (αναφερόμεθα στην καθιερωμένη ομιλία της Βασιλίσσης, που την ονομάζουν "Queen's Speech"), ανεκοίνωσε ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ νομοσχέδιο, που αφορά την πάταξη της... λαθρομεταναστεύσεως!

Διαβάζοντας απο τον αγγλικό Τύπο, που ξαναλέμε έδωσε τεράστια έκταση στο γεγονός, (ενώ κάπου αλλού "κόπηκε μαχαίρι"...), άς δούμε ορισμένα μόνον σημεία, για να κατανοήσουμε, πως ακριβώς αντιλαμβάνονται εκεί, τους πολύ υπαρκτούς κινδύνους, με το διαρκώς διογκούμενο λαθρομεταναστευτικό ρεύμα, αλλά και τί είδους ΣΟΒΑΡΑ μέτρα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ληφθούν ΑΜΕΣΑ!

Α. Η παράνομη εργασία θα αποτελεί ποινικό αδίκημα! Όχι μόνον για τον ξένον μετανάστη, αλλά και για τον εργοδότη, που τον "πήρε" στην δούλεψή του! Όσο δε για κάποιες εταιρείες, ή επιχειρήσεις, που κάνουν διαφημίσεις για εισαγωγή εργαζομένων απο το εξωτερικό, θα τιμωρούνται με βαρύτατες ποινές αλλά και υψηλότατα πρόστιμα!

Β. Οι αστυνομικές αρχές, (προσέξτε!) θα έχουν το δικαίωμα να προχωρούν σε κατάσχεση(!) των αμοιβών, των λαθρομεταναστών, απο παράνομη εργασία!

Γ. Όποιες τυχόν επιχειρήσεις απασχολούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μετανάστες, ακόμα και στην περίπτωση που αυτοί είναι νομίμως στην χώρα(!), θα...ΚΛΕΙΝΟΥΝ(!) για μεγάλο χρονικό διάστημα(!), αλλά σαν να μήν έφθανε αυτό, θα τους κατάσχουν(!!!) μεγάλο μέρος των περιουσιακών τους στοιχείων!!!!!

Δ. Οι οργανώσεις της Εκκλησίας, αλλά και οι 'ΜΚΟ', που βοηθούν καθ΄οιονδήποτε τρόπο τους παρανόμους λαθρομετανάστες, ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ και θα τους ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

Λοιπόν, πώς σας φαίνονται;

Ερώτηση! (υποθετικώς πάντα...)
Υπήρχε ποτέ περίπτωση, ένας Έλλην πρωθυπουργός, ή μία ελληνική κυβέρνηση, να απεφάσιζε και να ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, παρόμοια "σκληρά" μέτρα, ή ένα ποσοστό έστω εξ αυτών, κατά των λαθρομεταναστών, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, πόσα εκατομμύρια "έχουμε" πλέον στην ταλαίπωρη πατρίδα μας; (Μήπως 4.000.000, ή μήπως 5.000.000);
(Πόσοι άρα γε εκ των Ελλήνων, είναι σε θέση να καταμετρούν τις καθημερινές "ροές" εκ Τουρκίας; Μήπως αν ξέραμε την τελική "άθροιση", όχι μόνον θα "ζαλιζόμασταν", αλλά θα επικρατούσε ΠΑΝΙΚΟΣ;...)

Άν τα υιοθετούσαμε, λέμε τώρα, αυτού του τύπου δραστικά μέτρα, θα μίλαγαν, ή όχι, ακόμα και οι "πέτρες"...
Για... "ρατσισμό";
Για... "ξενοφοβία";
Για... "ακροδεξιές" λύσεις;
Για... "απάνθρωπες πρακτικές";
Για... "ναζιστικές ιδέες";
Για... "αλλοτρίωση αξιών";
Για... "μεσαίωνα";

Και τέλος, η είδηση αυτή, έκανε τον γύρο ΟΛΗΣ της Ευρώπης, ΠΛΗΝ ...Ελλάδος!!!
Μά, δεν ενοχλείται ΚΑΝΕΙΣ;
Μά, δεν προβληματίζεται ΚΑΝΕΙΣ;
Πώς "κόβονται" τόσες και τόσες ειδήσεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ώστε ΔΕΝ μπορεί ο μέσος πολίτης, να τις "ανακαλύψει" με τίποτε;

Τί μαγικό "ραβδί" (ΨΑΛΙΔΑΡΑ!) είναι αυτό;
Και ποιός το... κρατάει;

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]