Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υποστολή της «Παντιέρα Ρόσα» και έπαρση της «Παντιέρα Κλώσσα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνησε την ελπίδα

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Οι αυτοκλήτως προβαλλόμενοι ως “πρόμαχοι της Δημοκρατίας” (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) αφού επί τέσσερις μήνες, δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να ετοιμάσουν ένα αξιόπιστο “Σχέδιο Β” που θα έθεταν σε εφαρμογή, στο ενδεχόμενο να “μη τα βρουν” με τους “δανειστές”, συνθηκολόγησαν (σαν αυτοβεβαιωνόμενη προφητεία) με αυτούς που είχαν στήσει στα έξι μέτρα!!!

Οι ελπίδες για την ανάδειξη μίας “Ελληνικής στάσης”, μίας όρθωσης της Δημοκρατίας απέναντι στην επελαύνουσα “Διεθνή Χρηματοκρατία”, δείχνουν πως έσβησαν χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες, με την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προς τους “δανειστές” για συνέχιση του καθεστώτος αιχμαλωσίας της Ελληνικής κοινωνίας στα υπάρχοντα “Μνημόνια” και “Δανειακές Συμβάσεις”...

Μετά το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” του ΓΑΠ, γκρεμίζεται και το “ΕΛΠΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” του ΣΥΡΙΖΑ!...

Χωρίς λεφτά, μπορεί κάποιος να ζήσει. Χωρίς ελπίδα, κανείς.

Η ρήση του (τότε πρωθυπουργού) Σαμαρά προς τον τότε υφυπουργό του (Νίκο Νικολόπουλο) δείχνοντάς του τη στάση που πρέπει να έχει απέναντι στην Τρόϊκα, “-Πέσε στα τέσσερα”, γίνεται πλέον το κυρίαρχο δόγμα και προσταγή σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας, προς τον Ελληνικό Λαό.

Η κομματοκρατία, πρώτα ντυμένη Σοσιαλίστρια (Πα.Σο.Κ), μετά ντυμένη νεοφιλελεύθερη (ΝΔ) και τώρα ντυμένη “Αριστερά”, στέλνει το ίδιο μήνυμα στον Λαό, που του λέει: “-Δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Η Ελλάδα είναι προορισμένη να είναι προτεκτοράτο και ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα προορίζονται να είναι ανδράποδα των δανειστών. Οι εκλογές, είναι μία παράσταση έτσι, για ξεκάρφωμα”!!!

Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα που λέγονται και που θα ειπωθούν “για να χρυσώσουν το χάπι”, είναι σάλτσες για να τρώμε τη φόλα και να μην το καταλαβαίνουμε.... Και πρέπει, εμείς ο Λαός, να μην καταλαβαίνουμε αυτό που πράγματι γίνεται, ώστε να διατηρούμε στην κυβερνητική εξουσία τον ίδιο εξουσιαστή, που δεν είναι το Πα.Σο.Κ, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή όποιο άλλο κόμμα. Είναι η κομματοκρατία, ως σύστημα που επιτρέπει στην (πολιτική και Οικονομική) Ολιγαρχία, να κυβερνά ως Δημοκρατία.

Όσο ο Λαός δεν τολμά ή δεν βρίσκει τρόπο να αυτονομηθεί από το καταστροφικό αυτό καθεστώς της κομματοκρατίας, θα τρέχει να ψάχνει τη λύση της αιχμαλωσίας του στην ανακύκλωση των καταστροφέων του που παρουσιάζονται πότε με το μπλε κουστούμι, πότε με το πράσινο, το κόκκινο, το μαύρο και πάει λέγοντας...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]