Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το δημοψήφισμα τάραξε το σύστημα

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό ολιγαρχικό σύστημα και τα καρακόλια του έχουν εκνευριστεί με το δημοψήφισμα και βρίζουν συνέχεια.

Δεν το χωράει ο νους τους, πως είναι δυνατόν, έπειτα από 200 χρόνια, να μπει ο λαός στο παιχνίδι τους και να αποφασίσει ο ίδιος!!!

Αν είναι δυνατόν!!!

Το κρατικοδίαιτο ελιτίστικο πολιτικοοικονομικό σύστημα φοβάται κυρίως αυτό που λέει ο λαός: «Δώσε θάρρος στο χωριάτη….»
Φοβούνται πως το δημοψήφισμα θα γίνει στη συνέχεια λαϊκή απαίτηση και συνήθεια και τότε χάθηκε για την ολιγαρχία το παιχνίδι.
Τότε θα μπει η κοινωνία στην πολιτική.

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλά και ωραία αυτά αλλά γίνονται μόνο κατά το δοκούν της εκάστοτε εξουσίας. Γιατί λοιπόν δεν είναι δημοκρατικό να γίνει και δημοψήφισμα για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια αλλά ψηφίζεται από την πλειψηφία της Βουλής. Ερωτήθηκε ο λαός για αυτό το μείζων εθνικό θέμα που θα καθορίσει την μορφή της Ελλάδας τις επόμενες γενιές. Αλλά από ότι φαίνεται αυτό είναι θέμα που δεν μας αφορά και δεν πρέπει να ερωτηθούμε ποτέ αλλά να αποφασίζουν άλλοι καθοδήγούμενοι από τις ιδεοληψίες τους ή από σκοτεινά κέντρα που υπηρετούν συμφέροντα τησ ΝΤΠ. Δημοκρατία al carte δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!!!!! Στην Αυστρία ρωτήθηκε ο λαός για το μεταναστευτικό!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]