Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα πεθαίνει...


«Ξέρεις κάτι; Η Ελλάδα πεθαίνει!
Πεθαίνουμε σαν λαός. Κάναμε τον κύκλο μας...
Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα και σήμερα… πεθαίνουμε!

Αλλά αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα, να πεθάνει γρήγορα, γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο…»
Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει.... Ο χρόνος μας τελειώνει. Σκυφτά κεφάλια, σκυθρωπά πρόσωπα, βουβή οργή από άκρη σε άκρη σε όλη την πατρίδα μας. Μια όμορφη πατρίδα, με λαμπερό ήλιο, καταγάλανο ουρανό, με ηττημένους, παγιδευμένους κατοίκους, απελπισμένους με βλέμμα μελλοθάνατου προς το ιερατείο των Βρυξελλών, εκεί που αποφασίζουν γι αυτούς χωρίς αυτούς.

Ο κύκλος της Ελλάδας έκλεισε. Βρίσκεται υπό καθεστώς απολύτου παρακμής και παρ’ όλο που η Ιστορία επαναλαμβάνεται σε κύκλους, δεν φαίνεται αυτή τη φορά καμία διέξοδος.
Δεν είναι οικονομική κρίση αυτό που ζούμε. Είναι οικονομικός μαρασμός… Είναι χρεοκοπία συνολική ενός Έθνους, που εδώ και χρόνια επαναπαύεται στις δόξες του παρελθόντος και αρκείται σε ηγέτες, ανθρωπάκια διαπλεκόμενα με φατρίες ολιγαρχών.

Ακόμη και τώρα, στην ύστατη ώρα, ο Έλληνας δεν μπορεί να δει το συνολικό καλό, να βάλει την κοινωνία πάνω από τον εαυτό του. Δεν έμαθε ποτέ να σέβεται τον συμπολίτη του, ψάχνει αόρατους εχθρούς που τον πολεμάνε για να τους αποδώσει ευθύνες για το κατάντημα του. Ο ένας για τον εαυτό του και όλοι για την πάρτη τους. Πάντα είναι αυτός που εργάζεται περισσότερο από όλους, άρα πρέπει να πληρώνεται περισσότερο… Τα ξέρει όλα, καταδικάζει τον χρηματισμό, αλλά τον αποδέχεται σαν δεδομένο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σύνολο έχει κατανοήσει τι έφταιξε και τι φταίει που πιάσαμε πάτο. Περιμένει ακόμα όμως τον από μηχανής θεό που θα λύσει μαγικά τα προβλήματα. Κάποιοι περιμένουν ένα Μεταξά να βροντοφωνάξει όχι στην χούντα των ''Θεσμών'' και άλλοι να μας βάλουν στον σωστό δρόμο οι "Ευρωπαίοι εταίροι" μας… Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που είναι πολίτες του «σταρχιδιστάν»… Ναι, και αυτοί υπάρχουν…

Έτσι μέσα στην θολοκουλτούρα της «αριστεράς» και στην ιδεοληψία της «ακροδεξιάς», στην αποχαύνωση του «κεντρώου» χώρου, κάποιοι ηλίθιοι μας έπεισαν ότι όταν τα δάνεια μετατρέπονται σε τούβλα και τα δημόσια έργα κατασκευάζονται από απατεώνες με δανεικά, υπάρχει ανάπτυξη.
Έδωσαν και στον ιθαγενή αστραφτερά χαρτονομίσματα του ευρώ, για να γίνει παιχνιδάκι στα χέρια των τραπεζών και μαζί με άλλους ηλίθιους παγκόσμιου βεληνεκούς προσπαθούν να κυβερνήσουν όλη την Ευρώπη με μη εκλεγμένους τυχοδιώκτες που αποφασίζουν και διατάζουν λογοδοτώντας μόνο στα αφεντικά τους.

Μήπως, λοιπόν, Έλληνα, ήρθε η ώρα της αλήθειας;
Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι και αυτοί που ψήφισες θα υπογράψουν συμφωνία, αφού φαίνεται από τα βοθροκάναλα που παρακολουθείς ότι γουστάρεις το ευρώ και ας μην έχεις.
Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι σε εξαπατούν συστηματικά και προσχεδιασμένα. Θα διενεργήσουν δημοψήφισμα για να τους επιβεβαιώσεις ότι θέλεις να παραμείνεις στο ευρώ;
Και πως θα «διαπραγματευτούν» χάνοντας το μοναδικό διαπραγματευτικό χαρτί που έχουν, δηλαδή την αντίδραση του κόσμου;

Ψήφισες έναν δημοσιογράφο που γράφει στο γυαλί, γνωστή φάτσα την ήξερες….
Τους έδωσες το αποκούμπι που θα στηρίξει την κυβέρνηση στην ψήφιση των νέων μέτρων…
Τους έστρωσες τον δρόμο για μια νέα κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας…
Τους δίνεις τον χρόνο να εξαλείψουν τις συνέπειες μιας εξόδου της χώρας μας από το ευρώ…

Έτσι θα περνάει ο χρόνος… Έτσι θα φτάσουμε στην συμφωνία «take it, or leave it», και στο μεταξύ στα έξι αυτά χρόνια, οι τοκογλύφοι πήραν όλα τα λεφτά τους, το ντόπιο λαμογιστάν και η ντόπια μαφία ξέπλυνε τα εγκλήματα της, η διαγραφή του χρέους θα γίνει με κατάσχεση όλων των δομών και περιουσίας του κράτους που πλήρωσες με το αίμα σου.

Εσύ θα συνεχίζεις να κοιτάς την πάρτη σου, γιατί είσαι ωραίος ως Έλλην, είσαι πατριώτης μόνο στις συζητήσεις σου με τους άλλους, σε νοιάζει μόνο το πορτοφόλι σου και τι κινητό θα πάρεις και δεν έχεις αντιληφθεί ότι το δικό σου μέλλον εξαρτάται άμεσα από την κοινωνία που ζεις.

Αναπαύσου λοιπόν με τις δάφνες του παρελθόντος, η ζωή είναι μικρή ξέρεις εσύ… Πέρνα καλά και απόλαυσε τον βιασμό αφού δεν μπορείς να τον αποφύγεις.

Αναπαύσου μέσα στον τάφο που άνοιξες με τα ίδια σου τα χέρια…

ΥΓ: Και που είσαι... για να μην ξεχνιόμαστε. Η Ελλάδα πεθαίνει επειδή εσύ επέτρεψες την δολοφονία της.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Έτσι μέσα στην θολοκουλτούρα της «αριστεράς» και στην ιδεοληψία της «ακροδεξιάς», στην αποχαύνωση του «κεντρώου» χώρου, κάποιοι ηλίθιοι μας έπεισαν ότι όταν τα δάνεια μετατρέπονται σε τούβλα και τα δημόσια έργα κατασκευάζονται από απατεώνες με δανεικά, υπάρχει ανάπτυξη. "

    Ακριβως !!

    Να συμπληρωθει απλως οτι τα θαλασσοδανεια και οι υπερκοστολογησεις εργων των

    "νταβαντζηδων " του συστηματος μεταφερονται αμεσα στο δημοσιο χρεος,δηλαδη στις πλατες ολων

    μας οπως και στις μελλοντικες γενεες (αν υπαρξουν)!

    Και περαν του οτι ο κρατικος μηχανισμος ειναι τοσο αχρηστος και πουλημενος που δεν μπορει να

    παραλαμβανει ουτε καν τον ΦΠΑ , καταφερε το πουλημενο συστημα της μεταπολιτευσης να μας

    λεει καταμουτρα οτι με 300 ευρω συνταξη θα πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι επειδη αυτο

    ικανοποιει τα λαμογια - τραπεζιτες!

    Ειτε λιγο ειτε πολυ, μας κανουν "χαρη" με το email (προς) Χαρδουβελη, επειδη υπαρχουν και

    χειροτερα. Πρεπει να τους ευχαριστησουμε κι απο πανω!!

    ΥΓ :Αυτη η ξεφτιλα θυμιζει εποχες '96 οταν ο Σημιτης ευχαριστουσε τους Αμερικανους ,αφου

    κατεβηκε η σημαια και καταρριφθηκε ελικοπτερο!! Παλι "χαρη" μας εκαναν!!

    Τετοια αγαπη πια!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]