Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παράτυπη είσοδος - παράνομη έξοδος

Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις είναι πάντα ανιαρές, αλλά σου περιγράφουν όσα συμβαίνουν και όσα, δυστυχώς, θα ακολουθήσουν

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Το θέμα σήμερα αντλήθηκε από ένα δελτίο Τύπου, το οποίο προσδιορίζει την... πατρότητά του μ' ένα μακρινάρι υπηρεσιών. Αυτό δεν θα μπορούσε να ανήκει πουθενά αλλού εκτός από το ελληνόφωνο κράτος και τους διαχειριστές του. Δηλαδή, στην επικεφαλίδα γράφει:
«Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής». 
Τα δύο τελευταία δεν λαμβάνονται υπ' όψιν, διότι τα Σώματα Ασφαλείας δεν παράγουν ορισμούς φορτισμένους με πολιτικό περιεχόμενο. Απλώς εκτελούν εντολές.
Οι εκλεγμένοι είναι εκείνοι που δαχτυλοδείχνουν με τις λέξεις τους ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό στην άπονη ζωή.
Από τον τίτλο του δελτίου Τύπου καταλαβαίνεις ότι το να μπουκάρεις όπως σου καπνίσει στην Ελλάδα δεν είναι παράνομο, αλλά «παράτυπο». Η πολιτική ορθότητα της κυβερνήσεως ξεκαθαρίζει τη θέση της:
«Εντοπισμός και διάσωση παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στο Αγαθονήσι - Εντοπισμός και σύλληψη παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών και αλλοδαπού διακινητή τους στην Κάλυμνο - Σύλληψη παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στην Πάτρα». 
Δεν είναι λαθρομετανάστες. Απλώς προέβησαν σε παράτυπη είσοδο.
Και ο δουλέμπορος δεν είναι δουλέμπορος. Απλώς τους... διακινεί.
Πώς μεταφράζεται αυτό σε Ασία και Αφρική;

Χαλιφάτο

Μπάτε, σκύλοι, αλέστε, αλεστικά μη δώσετε. Θα πάρετε και ρέστα, ακόμη και αν είστε «διακινητές».
Κάθε Τούρκος αξιωματικός που σέβεται την αποστολή του, διαβάζοντας τους ορισμούς στο δελτίο Τύπου, θα σκεφτεί να ετοιμάσει κι άλλες καραβιές με απελπισμένους (και μαζί τους και μερικούς φανατικούς ισλαμιστές).
Στο ίδιο δελτίο Τύπου αναφέρονται περιστατικά εντοπισμού και διάσωσης «παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών», αλλά στο φινάλε έχει το καλύτερο, που έλαβε χώρα στην Πάτρα:
«Δύο (02) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα».
Εκθαμβωτικά ειλικρινές. Να μπεις είναι παράτυπο. Να βγεις από την Ελλάδα είναι παράνομο! 
Αυτοί οι άνθρωποι που καταγίνονται με το χονδρεμπόριο της ελπίδας θεωρούν ΝΟΜΟ το να γεμίσουν την επικράτεια με αλλοδαπούς. Επίσης θεωρούν ΤΥΠΟ και όχι ΟΥΣΙΑ τον υπάρχοντα νόμο που απαγορεύει τον εποικισμό της πατρίδας μας.

Το πρόγραμμα της μετατροπής της Ελλάδας σε χαλιφάτο εξελίσσεται όπως είχε σχεδιαστεί.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]